Stjärnor

Hemma. Har haft en underbar helg i Nordingrå med min mormor och moster. Vi for dit i Lördags och har hunnit med att njuta av solen, eldat pinnar och löv (Sekatören min nya bästa vän, den ÄGER), sett två filmer, ätit massa gott, byggt pussel, varit i kyrkan, upplevt coolt väder, fotat, och sett på en klar stjärnhimmel. Natthimlen igårkväll var min första riktiga stjärn-upplevelse. Himlen var täckt av stjärnor, och jag såg olika stjärntecken, sateliter och Vintergatan. Awsome.

Jag är trött. Jättetrött. Men, jag har klarat mig undan förkylinngsviruset som går runt i staden. YES.
Btw har jag nu Facebook.

Partyinlägg. Jag lovar att skärpa mig tills imorgon. Nu står det SÖMN på schemat.
Godnatt.

Hej snygg

I min powerpoint-presentation har jag idag gjort en sida som heter "Snygga Människor". Hittills har jag fyra bilder. Ska lägga in fler + en ""SNYGG"" bild på mig och Hanna <3. Hon ska bara godkänna den först... Här är två av de bilder jag har med. Till vänster - Audrey Tatou (hon skulle jag vilja se ut som ibland typ liksom), och till höger - Moto Boy.
Audrey T Moto Boy

Godnatt snyggisar


Hot computer_

Jag svettas. Det är så sjukt varmt här. Jag sitter i bilblioteket på Midgård bland åtta människor som var och en sitter med varsin dator. Tanken på att det är datorerna som står för all värme (för så är det typ) känns inte så bra. DATAVÄRME. Elekrisk värme som säkert utger en massa strålning också. Mmmmm datavärmessvett.

Vi har lektion nu. Då ska vi använda datorerna. Datavärmessvett XL. Mmm, tagga


Min fina Onsdag.

Onsdag. Veckans mittpunt, typ. En dag som i vanliga fall går åt att sucka. Men, idag har det faktiskt varit en härlig Onsdag! Dagen började med spanska. Inte en jättebra start direkt, kom dit alldeles svettig också för att jag speedcyklade. Men lektionen gick fint. Vi fick besök av "Fronterexperten". Uppmärksamma "", eftersom han kom in i klassrummet då det var tio minuter kvar av lektionen. Alltså hann han inte säga mer än: "Ahmen, har du kollat det dääär?". Lyssnade inte så noga, men jag gissar lite. Das Fronterman kanske vi får träffa någon annan gång, vem vet. Jag undrar var han kommer ifrån. Om han är lärare alltså. Eller...han kanske har bosatt sig i ett fronterrum? Förlåt. Jag ska sluta.

Efter spanskan har vi en håltimme på sisådär 3 timmar. Därför for jag på en visit till Filippa som låg hemma och sjukade sig. Vi åt och drack te och såg på Amelie från Montmarte. Mysigt.
I skolan igen var det samhällskunskap, och efter det "paketen" som vi valt, i mitt fall teater. Jag var lite skakis innan, vet inte varför. Vi fick i grupper sätta upp en scen, ett konstverk, ja, vad vi ville, till en låt som vi fick. Detta resluterade i en scen med inbrottstjuvar och jag spelade en av männsikorna som bodde i huset, den som inte blev skjuten. Istället var jag den som sörjde över den skjutna boendekamraten och blev sedan kidnappad. Dramatiskt från scratch. Jag taggar teater i ett helt år nu, ihh.

Jag fick ett fodral till datorn av Umeå Kommun, tackar tackar. Alla får sådana och jag hämtade ut mitt idag. Då jag tog ut den ur plasten kände jag direkt en väldigt stark lukt som jag försökte definiera. Jag kom fram till att den luktade: Ny bil, marsipan, och kokkos. Haha. Mitt luktsinne äger.

Åh, vi har en hel drös med gamla dataspel uppe vid datorn som inte har fungerat. Jag ska testa om de fungerar på min dator. Sunes Sportlov <3, och MULLE MECK! Goda tider.

Ha det bra.


Ett glas mjölk.

Jag vet inte hur det kom sig, men för några minuter sedan fick jag abstinens efter mjölk. Jag satte mig ner och kände bara: MJÖLK. Jag måste dricka mjölk, NU. Sagt och gjort sprang jag till köket och hällde upp ett glas laktosfri mjölk från norrmejerier. Glaset var tillochmed från Norrmejerier och det stod "Ett glas mjölk" på det. Jag får väl skriva dit "laktosfri" med spritpenna eller nåt, hehehe. Gott var det i alla fall. Nu är min abstinens lugnad. Min mjölkabstinens.

Dagen bestod av diverse lektioner och diverse uppgifter. Lite spanska, lite samhällskunskap, lite svenska, lite matte. That's it. Ganska fin dag. Imogon ska jag äntligen få ha mitt teaterpaket. Det känns lite pirrigt, jag har ju som aldrig gått i någon teatergrupp. Men kul blir det säkert. Det är ju på Midgård liksom. Och det är teater. Vad kan gå fel?

Jag är trött och matt i kroppen, efter en vecka, heja. Vi ska till stugan i helgen. Det är då jag brukar gå runt som ett vrak och bara slöa hela dagarna. Det finns nästan inget bättre än helgerna där. På sommaren beter jag mig mer normalt där. Men nu. Nu är det inte sommar. Nu är det snart höst. Jag gillar hösten. Fast den här regnperiodenförehösten kan jag vara utan, minst sagt.

Ha en fin kväll kära ni.


Tasty dinner

Jag ska bjuda Hanna på middag.
Förrätt: Kaviar
Huvudrätt: Palt
Efterrätt: Pesto

Smaklig måltid till oss.
Nu ska jag jobba. Skriva, skriva, skriva.

Cha då.


Där fanns 32 GB av mitt liv


Ja, se så mycket minnen jag har sparat på mig genom åren! Hela 32 GB var det..., nu är det 18 GB kvar och då har jag rensat halva biblioteket. Här nedan följer några fina bilder jag hittade: 
mdfa   Hihi, titta så små vi var.

hjiafs <--Filippa och jag gjorde äggtoddy och såg film. Filmen var bra. Äggtoddyn? Nej.

knjmf   Hsdj

Bring it all to me

Vi ska göra en redovisning om oss själva på powerpoint tills på Torsdag. "Ha med minst tre bilder och tre ord som beskriver dig själv." Hm, har hittat lite fina bilder, men när man ska sätta ord till blir det bara NEJ. Om det är en iPod på bild så behövs det inte en text där det står IPOD bredvid. Men det får bli så. Alla har ju samma uppgift liksom. Försöker dock komma på något djupt, unikt, men det kommer inte än. Några tips? Många av er känner mig ganska bra tror jaeg, så det vore trevligt med tips. Alla tips mottages hjärtligt. Så länge ska jag rensa i mitt iphoto bibliotek innan pappa kan anklaga mig för att datorn överbelastas. Rensa bilder är ganska trevligt ändå, titta på gamla bilder. Ska lägga upp om jag hittar något fint. Hehehe.

Peace

Den långa sanningen.

Phew. Nu är jag hemma. Detta inlägg ska bli lite längre (hade jag tänkt) och inte så hastigt. Lugnt och fint. Jag gjorde mig en macka nyss bestående av mörkt bröd, smör, ost (Västgöta Kloster, svart förpackning för er som vill pröva denna goda ost), paprika, tomat, sallad och gurka. VIsst låter det nyttigt och duktigt? Nu var det så att det fanns en burk med en sallad där jag bara plockade av de grönsaker jag ville ha. Men LITE ambitiöst var det i alla fall. Så det så. Annars brukar jag inte orka göra något att äta då jag kommer hem, vilket är synd för jag är en hungrig människa.

Att jag gjorde en sådan här macka idag kan bero på att mitt blodsocker gick ner lite efter sen lunch, och långa genomgångar av olika saker. Senast nu var det idrott med en lärare som verkar apbra. Men vi slutade inte förräns 15.45, så visst blir man trött.

Idag ska jag få en dataväska, minsann. Pappa hade rabatt på någon väska eller hur det var så jag får den av honom, tack kära pappa! Vi var och kollade på den väskan och några andra härrom dagarna och jag fick vara med om något lite...underhållande...pinsamt...vad man nu vill kalla det. Såhär var det:

Vi började prata med en som jobbade där om hur mycket resterande plats det var i väska. Med datorn altså. Då började han berätta att han far på konferenser och då är det ju praktiskt att bara ha en väska och man beöhver ju datorn och blablabla. Han fortsatte: "Jag brukar ha med mig necsesär och underkläder och sånt, man brukar ju kunna ha samma kläder som man hade dagen tidigare så slipper man ta med sig en extra skjorta..." Jag fnissade lite för mig själv. Inombords. Och han fortsatte föreläsa om att "det kan ju bli lite pinsamt om någon börja rota i ens väska..." Tillslut var han och min pappa inne i en disskution om packning (ett ämne som ligger pappa varmt om hjärtat, han är packnings-freak, typ.) Pappa indroducerade då en slags packningsgrej, stor som ett A4, som man kan ha skjortor i. "Tar ingen plats alls, är jättepraktiskt, bara att vika ihop, finns på Utemagasinet." Jag började dra mig mot dörren, och pappa också, men mannen som jobbade där var verkligen inne i packningssnacket. "Jovisst vill man ha med en skjorta om man ska på en finare middag senare, jovisst..." Tillslut satt vi i bilen igen och jag kunde inte låta bli att skratta lite. End of story. Nu är pappa där och köper min fina väska. Undrar vad de pratar om idag.

Snart VK. Ska cykla dit, heja. Ha det vackert och fint och underbart bra


Hanna

Hanna ritade just en valross på tavlan, men sedan gav hon mig en ledsen blick och suddade bort den. Den var ju fin. Känner att inläggen när jag sitter i skolan kommer typ bli såhär. Allt som händer är ett inlägg. Förut tänkte jag jämt "Det här måste jag ju skriva!" Men det blev nästan alltid tillgjort eller så skrev jag det inte alls.
HANNA HANNA HANNA. Hanna klagar på att jag skriver för lite om henne, men Hanna, läser du min blogg då? Va? Va? Hon busar bakom en stolpe nu, hihihi.

HEJDÅ


hej

Här sitter jag och min klass i någon slags källarliknande korridor och socialar oss med datorerna, Alla 2:or och 3:or måste rent ut sagt hata oss, de ger oss onda blickar då och då kan jag säga. Det var kallt på golvet här, jag fryser.

Ciao

Rebecka satte min rubrik.
Nu går en lärare ut som ser ut som Albert Einstein, han är elva för musikarna.

Soliga hälsningar

Jag ska ut i solen nu. Det är faktiskt soligt klockan 19.21, underbart.
Promenad till Malin för att promenera med Malin. Trevligt trevligt.

Förövrigt blogar jag sjukt mycket nu, dock korta inlägg. Förut var det långa, få inlägg. Det är kanske snyggare med långa inlägg egentligen? Bättre? Roligare? Jag får blanda helt enkelt. Om ni har tur kommer ett långt inlägg senare ikväll.

Höres


Dagens låt...

Mister Cool med Snook. Blev påmind om den då jag och Vilma såg Sandor slash Ida för någon vecka sedan, hihi. Nu har jag den i mitt itunes bibliotek, lyssna lyssna lyssna. Och kolla på coola videon såklart!Ha det fint.

Nöjd

Hola. Jag har just anlänt från Mariakyrkan där jag och Filippa var och hälsade på vår gamla konfaledare som har blivit präst där. Han fick en present från oss, "Last supper mints". Det var trevligt att träffa honom igen, vi var först rädda att han inte skulle känna igen oss, men det gjorde han! Han blev glad över presenten också. Världen är liten ändå, att han just kom till Umeå för att jobba här. 

Har en massa bra musik nu i mitt bibliotek, hihi. Eller, visst, lite oserösa låtar också. Men mest bra.
Ciao


Rockkrock

Inläggen går som på räls idag, jag bara skriver och skriver. Min skrivarsjuka är tillbaka, tack vare datorn. Toaletten är städad och klar. Ren och fin, alla som kommer hit kan med gott samvete besöka den.

Ikväll ska jag på Rockkrock med Filippa och Linnea. Linnea ska jobba 19-22, stackaren. Men en liten stund hinner vi ses i alla fall. På festivalen, som håller till i Döbelns park, spelar band som Nihil (hihi), Thingvellir, The Mouse och Sorry, let's bowl. Sedan var det lite Ahead och några fler band som jag inte minns just nu. Gratis inträde också, det hurrar vi för. Senare far Filippa och jag hit, och hon sover här över natten. Eh, jag borde damsuga mitt golv såg jag nu...får göra det sen.

Dusch+mat väntar.
Cha då

Dagens syssla

Att städa en toalett är en av mina sysslor i hemmet. Plocka ur diskmaskinen är en annan, men till dagen är det städning av toaletten som sker. Det bästa med denna syssla är att det går ganska snabbt, fram med rengöringmedel, trasor och toaborste. Sen är det bara att köra på. Under tiden kan man lyssna på radio eller ipod för att tiden ska gå snabbare. Nackdelen med denna syssla är förstås att det är en toalett, inte riktigt samma grej som att städa vardagsrummet. Toaborste är inte samma sak som damsugare. Men, vad gör man inte för hushållet.

Ciao

Snabba Lördag

Goddag. Med en fot i golvet och med en tandborste i munnen skriver jag en liten hälsning till er innan jag drar till stan för diverse inköp.

Ha det fint.


Dagens händelser över ett tuggummi

Mahh, this is life Hemskt men sant. Min dator är mitt liv just nu, nästan. Hur mår dator? Vad säger dator? Hur kan jag hjälpa dator? Hehehe. Så illa är det inte, än. Men jag uppskattar den väldigt. Nog om datorn. Verkligen, alltså.

Tuggar tuggummi och funderar över dagens händelser. Skoldag först. Mitt arena-paket Teater var inställt så därför tog jag mig en buss hem för att hämta cykel+dator. Efter en stunds panik-letning av en nyckel som pappa hade fått med sig till jobbet satt jag på cykeln igen tillbaka till Midgård. Lunch, som till dagen var korv och potatismos var helt okej. I början såg jag ner på min tragiska laktosfria tallrik - Två potatisar och två korvar, allt i en lite halvtaskig färg. Men med ketchup, senap och färgglad (men tyvärr inte så god) sallad, var tallriken finare och jag kunde äta med både ögon och mun. Sedan var det mediekunskap. Jag kände att jag var liiiite väl trött för att sitta där inne och lyssna seriöst och koncentrerat, men jag gjorde det bästa jag kunde.

Eftermiddagen+kvällen spenderades med Filippa, very nice. Vi hann med att kolla på fina videosar på youtube, promenera, laga mat, äta mat, och disskutera livets stora frågor ute i vår "Sving" som hänger ute vid altanen.

Nattbloggning var ju kul. Fast detta är ju inte natt. Men det närmaste natt jag kommer idag i alla fall.
Ha en god natt, Godnatt.

Time on time

I Are DroidFF

Helg! Det känns ju fint. Skolveckan har nästan bara varit rolig, dessa tre gymnasieår kommer att bli mycket bra tror jag. Filippa är här nu. Vi socialar oss. Extremt. Hon sitter vid sationära datorn och jag här. Men det är det fina med min och Filippas vänskap. Vi förstår varandra även då vi är osociala mot varandra. Låter patetiskt, men vi är typ översociala i vanliga fall. Om det är upptaget i telefonen då man ringer till oss kan det bero på våran översocialitet. Jag måste spela in våra samtal någon gång. Vad pratar vi om egentligen som tar sådan tid? Hm. Förövrigt heter hon Filippa Annersten, är 14 år (hahaha) men har hoppat över en klass för att hon är så smart. Hon bor i Umeå och tycker om att promenera och att lyssna på musik. Hon har ett husdjur, en undulat som heter Egon. Hon är singel och tycker om pokjar som är snälla.

Nu pratar hon med mig. Hon har bara pratat över msn de senaste 20 minuterna. Hej fina vän, hur stavas undulat? Jag skrev först undelat.

Ciao.

I Are Droid

Lyssnar på P3 live session med I Are Droid och Thoose Dancing Days. Sjukt bra faktiskt. I Are Droid, om ni kan ladda hem; ladda då hem deras musik!  Thoose Dancing Days spelar typ skolpop. Inte så jättesynkroniserat, men jag älskar sångerskans röst och deras låtar är bra.

Fredag imorgon, mys.
Godnatt

Compaq 6910p

Nu är den här. Min dator! Det här är ett stort ögonblick för mig, egen bärbar dator som jag får behålla i tre år + möjlighet att köpa ut sedan. Underbart eller något i den stilen. Aldrig mer hård datastol, hårda tangenter, oro för att någon står bakom en och läser vad man skriver. Men. Självklart kommer ett MEN. Det är en PC. Eller, HP som den heter. Mac är ju fina. Finast till och med. Men detta funkar bra. Det är ju en dator, faktiskt. MIN dator. Hihi.

Firar med ett glas o'boy och två rullmackor med messmör. Gott. Messmör är underskattat. Visst, det luktar äckligt och smakar ganska starkt, men det är jätterikt på järn och kalcium. Inte illa. Det smakar lite vailj. Vaniljsmör borde det hetat, det låter godare, men i och för sig låter det som något man har i bakverk. Trots att messmör nu är så bra och nyttigtt så är det sällan jag träffar andra männsikor som tycker om det. Nästan alla mina vänner rynkar på näsan när jag frågar om de vill ha messmör. Min bror älskar messmör. Men han är ju min släkting, så det gills inte. Hm...jag får fortsätta leta.

iTunes. Måste ladda ner iTunes, NU.

Holm och AR1A utan vinst idag

God eftermiddag. Igår var jag okontaktbar efter klockan 19 då jag nästan somnade vid matbordet hemma. Sjukt trött. Men med lite sömn nu och cykeltur hem i regn är jag betydligt piggare för att blogga. 

Ja, nu har jag minsann börjat gymnasiet. Det känns bara fint. Blir bättre och bättre för varje timme som går faktiskt. Idag var det Burträskbingo för hela slanten. Och herregud vad vi tävlade. Jag, Rerre och två klassisar cyklade till Östra för att hämta deras likabehandlingsplan. Stackars kvinna som arbetade där och skrev ut den åt oss, efter oss fylldes det bara på med elever som ville ha den där lappen (okej, 6 papper var det faktiskt, och nej, hon behövde inte fästa ihop dem åt oss som hon erbjöd sig att göra.) Hanna träffade Lennart Holmlund. Han skulle iväg på möte, annars hade han följt med och klarat av pukten "ta med någon från kommunalrådet". Han skrev en lapp om detta och vi fick halva poängen för det. Vi sprang och sprang, kämpade och slet, men inte hjälpte det. Musikarna vann. I år igen. De vinner tydligen varje år. Fattar inte hur de kan vara så Burträskbingosiga. Film/Teater kom 2:a och PRIV kom 3:a. Aja. Det var en fin tävling och det bjöds på korv under tävlingens gång så det var ganska så bra ändå. 

Stefan Holm blev fyra i OS. Alltså, skärpning. Nej, förlåt Stefan. Jag hejar på dig ändå. Ikväll ska jag iväg och träna friidrott, första träningen för i sommar. Har bara tränat på egen hand i stugan. Bara det slutar regna...

Ha det fint. Absolut, kanske

22.20. Snart måste jag nog sova om jag ska orka med uppstigning 07.30 imorgon. Men först lite kvällsbloggning. Jag gillar att blogga på kvällen. Det är så mycket enklare. På dagen är det sjukt mycket svårare att skriva, vet ej varför. Får fundera lite kring det. Minsann.

Filmen jag såg; "Definitely, mabye" var bättre än väntat faktiskt. Väldigt klassisk romantisk komedi, fast ändå inte. Mysig film. Se den någon ruggig höstdag. Jag hinner inte blogga mer nu, lovar att återkomma imorgon.

Skolan väntar, bahh. 
Godnatt.

Min cykel är lagad och går snabbt

Jag kom just hem från Axel min, slog personligt rekord i cykling först på vägen dit och sedan igen på vägen hem. Dit cyklade jag på ca. 35 minuter med stopp på OK för att fylla däcken med mer luft. Hemåt cyklade jag på ca. 25 minuter. YEAH. Inte OS-guld, men jag siktar på 20 minuter. Jag kommer att svimma på cykeln. Näh, 25 minuter är lagom. 

Måste ner och se film. Stackars mig. Skola imorgon. Stackars mig på riktigt. Fast det kanske blir kul. Ja, vi säger det.

ccccciiiiaaaaaoooo

Baklänges, typ.

Oj vad jag blogglatar mig. Dvs. jag skriver inte alls lika mycket, lika ofta, eventuellt inte lika bra heller som förut. Nya tag, tjohej. Gymnasiet får hjälpas mig på traven, typ. Jag har nyfärgat (tonat) hår nu. Tack till min moster som hjälpte mig med detta! Mitt hår är lent och brunt och luktar gott. Min bror gav mig en väldigt fin kommentar då vi satt och åt: "Haha, Klara du ser ut som en emo! Hihihihi.", då jag släppte ut håret och luggen for lite över ansiktet. Jag vet inte vad jag ska säga. Håret är brunt. Inte emo. Punkt.

Hårfägren köpte jag under Petras och mitt besök till stan. Vi hade några ögonblick då vi kände oss patetiska, men de tar jag inte här. Det får förbli våran fina lilla hemlis. Jag hann också med att köpa en randig tröja på H&M, och hon en kjol på H&M. Very nice.

Igår var jag på EDGE. Det blev så ändå, Linnea och jag bestämde oss för att ta oss i kragen och pallra oss dit. Vi hann med mycket, som att studera Börje på Scandictaket (OKEJ, Lucas sa att det var en skorsten men...), äta compact-living chokladmuffins på Waynes, skapa kylskåpsopesi, samtala med gamla musikläraren Marcus och även lyssna på Thinvellir som spelade i nattkylan. Allt detta för enstaka 20 kronor! Om vi jämför med Vision så är skillnaderna som ett ballerinakex (Vision) och en stor maffig chokladtårta (EDGE). Ganska fin kväll.

Nu blev allt baklänges ser jag. Idag är det Lördag och klockan är snart 19. Jag måste städa i köket, blä.

See yah

Midnight Skies

Mmm, gymnasiedatorn kommer att bli bra. Jag sitter i min pyjamas och har pappas bärbara dator i knät på en kudde, det är betydligt skönare än den hårda stolen vid vanliga datorn.

Axel sov här hos mig i natt, det var mysmysigt. Han var dock tvungen att fara iväg på rep vid 14 imorse (eh, förmiddag heter det visst), då det regnade som värst. Jag skulle farit till replokalen för att blåsa på honom tills han torkat men det blev aldrig av tyvärr. Jag cyklade istället till ica lite senare, paketerad i regnkläder, säker för regnet. Jag handlade ägg, choklad, och ströbröd för att baka en sockerkaka med choklad som jag och Filippa tjockade oss med sedan. Gott.

Funderar om jag ska på EDGE eller inte i helgen. Hm...vi får väl se.
Nattih

Hola amigos

Två dagar sedan jag skrev, vi har haft konsitga strömavbrott här hemma som gjort att datorn inte har fått sättas på, men efter att Hannas pappa, Herr Nilsson var här och kollade lite så fungerar alla lampor och datorer som de ska. Yes.

Återkommer snart. 

Live and Learn

God afton. Har varit lite inaktiv idag då jag sett på OS hela dagen...det är ett underbart beroende, OS. Pratade just med Filippa i telefon och kunde med henne konstatera att det ger en dåligt samvete att se OS också, när man hört så mycket om vad som egentligen har hänt och händer där. Men jag måste se OS. Så är det bara. 

Skulle baka limepaj idag, gjorde det också. Två stycken. Inte för att jag ville ha två limepajer utan för att en for i golvet då jag tog ut den ur ugnen. Den var lite instabil, för pajen ska stå inne i kylen över natten innan den kan ätas. Alltså rann allt innehåll i formen ut på golvet. Bleh. Det var bara att baka en ny. Men då var äggen var slut också, så jag och pappa fick fara och köpa nya. Sen fick mamma hjälpa mig med pajskalet, och jag gjorde fyllningen. Nu står den så snällt i kylen och blir fin tills imorgon. Mums. 

Snart så ska jag sova. Godnatt

Mmmmmmm

Jag MÅSTE till Peace and love nästa sommar. 
Dessa artister/band spelade i år: http://www.peaceandlove.nu/festival/?artister
Bah. Jag måste dit nästa sommar, det kommer säkert att vara ännu fler som jag vill se då. Åh. 
Krusbär

Goddag. Har just anlänt från Klabböle där jag varit med min käre bror. Vi hann med att fika (fy sjuttsingens dyrt var det.), och att gå i de olika husen där det finns experiment och fakta om el och energi. Hehe. Det var trevligt, förutom några hetsiga barn i ett av husen, mina öron dog nästan ibland då de skrek i falsett. Så farligt var det inte. Men NÄSTAN. 

Ska till Petra ikväll, det blir trevligt, henne har jag inte träffat på ett tag. Hon har fått delar av tänder utslagna av en svängdörr på sommarjobbet, stackarn. Jag ska kolla om vi har några krusbär i trädgården som jag kan ge till henne, hon älskar krusbär. 

Peace

12 h

Gotenmorgen. 
Mmm, vaknade av mig själv innan tolv sådär. Det var skönt, jag känner mig betydligt piggare och gladare än igår. Vädret idag: Okänd temperatur (har inte gått utanför dörren än), solen gömmer sig bakom molnen, och ganska vindstilla. Vad fint. Jag var knappt utomhus igår. Stod på balkongen i 5 minuter för att gå ut och känna hur varmt det var, och hämtade posten. Duktigt, duktigt. Heh. Nina kommer hit idag. Då jag ringde henne satt hon och såg fotboll, OS-FOTBOLLEN HAR JU BÖRJAT IDAGGGG! Sverige spelar 13.15, tjoho. Visste inte ens att Sveriges U-21 lag hade kvalat till OS, ge mig mer tv-sporten. Kanske borde börja lyssna på P4 radiosporten istället för P3? Hm...kanske det. Vet inte vilka de spelar mot idag, men det får bli som en fin överraskning. 

Frukost! 

Beat heart

Här är han, Moto Boy. Som jag ställde mig upp och pekade på när jag såg han bakom scenen efter The Ark:s konsert på Sundsvalls gatufest. Han såg mig och såg chockad ut. Trodde säkert att jag var någon slags stalker eller skrikig fjortis som blev galen då jag såg han. Jag blev nog lite galen. Men varför pekade jag på honom sådär? Snabba reaktioner som inte hinner samarbeta med hjärnan tror jag. 

Han sjunger ju så galet fint.


SO, OS

Mat, rent hår, rena kläder, lite gladare. Känner mig fortfarande lite Jahajaha, men det får duga. VK låg på bordet idag, och vem ser jag längst upp om inte Massmediemannen! SO-kandidaten vi hade i sjuan och som endast jag och Hanna minns. Torbjörn heter han. Gillar älgjakt, musik, osv..och är allmänt sportintresserad. Jag ringde ett samtal till Hanna, hon har inte VK den lilla nöten. Aja. Det var lite spännande i alla fall.

Snart är det OS. Jag älskar sport, innerst inne. Jag ska bänka mig framför friidrotten och simningen. Simning är en sport som jag kan titta på i timmar, även fast inga svenskar deltar. Vet inte varför, men jag tror jag tycker det är spännande då det går så snabbt, man kan följa olika banor, och se hur många guld australienarna kammar hem. 

Känner mig bloggig idag. Så det lär komma fler inlägg. Läs om ni vill, hehe.


Tisdagsmorgon

Godmorgon. Blev väckt av mamma idag via telefon (ibland ångar jag att jag har telefon på mitt rum...), jag fick ur mig ett: hejdeeklara, och hon förstod då att hon hade väckt mig. Så jag gick och la mig en stund igen, men klockan var faktiskt elva, så jag somnade aldrig om. Däremot låg min bror och sussade i sin säng, jag väckte honom, för jag vet att han hatar att sova länge på morgonen; "Neeeej, nu har jag missat hela dageeeeeen!". Så jag väckte honom, han blev lite förvånad över att jag var uppe före honom. Det var jag med. 

Blä. Jag känner mig deppo idag. Måste äta. 


Här sitter jag och värmer mig

Inga kommentarer om rubriken, den bara kom. Lite Ernst kanske. Fast då skulle den varit längre, typ: "Här sitter jag och värmer mig och känner friden i en hemstickad tröja av naturens sköna färger." Jag börjar på en ny rad nu. 

Varmt, gosi. Nu sitter jag i fula men varma mjukiskläder och värmer upp mig själv innan jag ska värma på maten också. Har varit och fikat samt diskuterat livets stora frågor med Linnea på Café Station, det var mycket trevligt och typ lagom temperatur där inne, men utomhus var det kkkaaallllttttt. Vi ska till biografen ikväll så då blir det långbyxor och tjocktröja minsann. Och popcorn.

ciao

Ohlala

Jaaaa, ett inlägg! Jag har typ längtat lite grann, så mycket att jag nu halkar på tangenterna, fast det ser inte ni, HAHAHA, för det hinner jag ta bort minsann. Hemma. Åh, hemma. Det är underbaaart. Vart ska jag börja? Jag har under senaste veckan jobbat på Järnsta café, som alltså ligger i Järnsta, ca. 5 min från Nordingrå. Jag har: bakat, bakat, bakat, diskat, stått i kassan, bakat, bakat, diskat, ätit, bakat, stått i kassan..., ja, ni fattar. Det har varit superb. Jag har stormtrivts där och de som jag jobbade med var mycket trevliga. Dessutom fick jag lyssna på P3, hela dagen! Det ni. 

Judith kom till sin stuga ändå! Åh, vad jag blev glad då. Mötet var som i en film, jag gick mot hennes stuga på landsvägen, jag såg henne, hon såg mig, och vi sprang mot varandra. Hon hade fått sjukt långt hår sen sist (förra sommaren ju!). Hur fint som helst. Jag vill också kunna odla långt hår, eller hur man säger det. Vi umgicks så mycket vi kunde under de fyra dagar som hon var där innan hon skulle till Urkult. Jag jobbade från 11-17 under de fyra dagarna, tyvärr. Men jag ska fara ner ("Fara" är ett väldigt norrländskt ord har jag lärt mig av henne, för hon skrattade då jag sa just det ordet, hehehe.)  till Stockholm under hösten eller våren för att hälsa på den fina flickan. För inte hinner man umgås ordentligt på 4 dagar under ett år? Nej. 

Jag babblar bara på jag, bahh. Har nog fått skrivarsjukan. Jag ska sluta nu för eran skull. 
Snart kommer Axel hit, åhh vad jag har längtat efter honom. 2 veckor har känts som 2 månader. 

Laddar in sommarens bilder nu btw, min kamera ville inte ta fler kort efter halva sommaren. Utan anledning, bara sådär. Zommar in och ut och säger att linsskyddet är på (?) Reparationen kommer att kosta flera tusen kronor. Därför ska jag önska mig en ny till jag fyller år. Annars blir det att spara till en ny. Suck. Jag vill fotaaaaaaaa. 

PeaceHej, jag är

hemmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RSS 2.0