Fredag

Jaaa, Fredag. Vi fick slutade lite tidigare idag på no:n, vår sista no lektion i högstadiet till och med. Underbart, jag kommer knappt ha någon no på midgård, det blir chill. Har aldrig riktigt förstått tjusningen med fysikmatte heller, eftersom jag inte vill arbeta med något yrke där det behövs. Phew, det känns bra. Mycket bra faktiskt.

Idag såg vi film på so:n, en av dem var "Swing Kids", som handlade om några ungdomar som levde i Tyskland under andra världskriget. De tyckte om swingmusik och dansade så fint, allihopa. Jag satt och tänkte på hur sjukt härligt det måste vara att bara släppa loss sådär på ett dansgolv. Fult? Ja. Roligt? Säkerligen. Om man jämför med hur dagens ungdomar dansar. Dansar vi ens? Det kanske inte ens kallas för dans. Stå och hoppa eller vifta lite på armarna till någon dålig Basshunter-hit. Nej tack. Jag hoppas att buggen införs på diskotek snart, det skulle vara en omväxling.  

I kväll är det bal. Ingen studentbal, nej nej. Niorna på Grubbeskolans bal. Jag har inga förväntningar alls. Bara att maten kommer att vara sådär, men att det kan bli trevligt. Det slog mig att jag inte kan dansa vals. Hoppas man inte behöver kunna det. Det blir nog trevligt i alla fall. 

Malin ringde just, hon var lite stressad så det är bäst att jag äter en macka och cyklar iväg nu. Vi ska bli fina i håret och sminka oss, väldigt flickigt, thihiih. 

Ha en underbar dag


Kvällspromenad

Nu har jag anlänt efter min promenad som blev ganska så lång. Jag gick ner vid växthusen mot älven, men vände sedan. Det obehagligt att gå nere vid älven ensam, jag hatar att det ska vara så. Vid sju är det mycket folk, men vid nio var det ganska så tomt på folk. Jag hatar att jag skrämmer upp mig själv hela tiden. Dumma Klara. 

Jag älskar min ipod vissa stunder. Idag visste jag inte vad jag skulle göra när den första låt som kom när jag satte på "blanda spår", var "Englishman in New York". Jag skrattade lite för mig själv, lyssnade en stund, men pallade inte att höra den låten igen. Verkligen inte. Jag bytte, och fick lite The Shins istället, då blev jag glad.

Imorgon är det Fredag, wieee. 
God Kväll(solglas)ögonblick

klarabloggen.bloggspot.se is no more. Eller, jag har inte raderat den än. Vet inte om jag ska göra det ens, sidan verkar ju ändå inte fungera. Nu har jag chans att börja om på nytt, det känns bra! Dock saknar jag min gamla fina design jag hade. Jag hatar reklamen på blogg.se, det är så fult. Hoppas ni står ut, jag ansvarar inte för reklamen. 

Jag satt ute i solen och ritade nyss. Ni hör ju hur bra det låter. Det var dock inte eget initiativ. Attans också. Det var en bilduppgift som ska vara inne imorgon. "Ögonblicks"-bild. Det var mysigt ute i solen, till och med min byggande granne kom förbi och sa att jag såg ut att ha det bra. Jag hade det väldigt bra. Det enda som saknades var en balkong i Frankrike, men altanen dög mycket väl. 

Igår var solen också på humör, den var framme nästan hela dagen. De stunder då den inte var framme kompleterade Malin med att behålla sina solglasögon på. Man måste ju se cool ut även fast solen gömmer sig bakom molnen ju.

Göteborg, jaaaa vad jag längtar. Vi ska ha djupa samtal på vårt rum, jag, Linnea och Hanna. Några förslag till djupa samtalsämnen? Vi har redan några. 
Nu ska jag gå en promenad. Min ipod är laddad och klar. 
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0