Estetiska grannar

Jag har fått några nya grannar. De är "prellimenära" grannar och kommer inte bo där allt för länge. Men vet ni vad? De sprider glädje på min lilla svenssongata! Idag då jag stökade runt i huset hörde jag nämligen gitarrspel och unga sångröster. Jättefint! Litet senare kom en av deras stekarvänner med sin bil och de lyssnade på Hoffmaestro. De tomma ölflaskorna bredvid grillen blir dock bara fler och fler, så vi får se hur gitarrspelandet låter lite senare i kväll.

Men, alltså - jag har fått estetiska grannar! Underbart. Förmodligen kommer jag bli galen på deras gitarrspel och höga röster någon dag, men det tänker vi inte på nu! Livet är wunderbart! Snart kommer Flisan och Alma hit. Gött.

Heido.


Dvärgobama

Evelina @ apberget:

LÄTT!!!!!!!!!!!!!! PLACE 2 BEEEEE Å KÄKA HAMUBRGARE :P
dvärgobama seriöst va töntigt för han


Ahahahahahahahahah! Dvärgobama! Hahhaa. Det bästa jag hört på LÄNGE.

Lalalalalalalalalala tre tusen lalalalalalala

Ett fint kuvert väntade på mig hemma. Sommarjobb. Jag ska vara gatumusikant.

Valet gatumusikant gjorde jag en kväll då jag kände mig sjukt impulsiv och ville spela musik för hela mitt liv. Pang. BANG. Nu ska jag vara gatumusikant och det känns jätteknäppt eftersom jag inte spelat musik med andra sedan Grubbetiden.

Jag har velat ett tag nu, men...

...jag kom fram till ett klokt beslut: Jag tar jobbet. Ja! Vi kastar oss ut i det fria och kör på! Vad tusan. TRE TUSAN! Jag får ju pengar. Tre tusen. Jag måste ju inte spela trumpet heller, faktiskt. Jag kan spela...mungiga. Ja. Mungiga blir fint. Eller så sjunger jag. Eller kör jag båda samtidigt. Där har vi det. Ett vinnande koncept. Score.

Edit

Okej, jag måste faktiskt skriva en liten edit till mitt förra inlägg. Mjölkprotein är inte det man är allergisk mot då man är laktosintolerant. Hehehehehhe. Jag reagerade för starkt på ordet MJÖLK. Det blir lätt så då man är laktosintolerant. Särskilt då man inte vet vad det innebär. Men fy för mjölkprotein i korv! Det står jag fast vid. Eller, nej. Vi lämnar det.

Klart slut.

O-emo

Ibland förundras jag över mig själv. Som då jag äter Ben and Jerry's och andra onyttigheter medan jag ser Top Model, eller då jag en gång åt Bullens Korv och läste på burken samtidigt. Grislunga? Smakar ju inte så illa! Det är något fel på mig.

Det var dock en sak jag reagerade på: Mjölkprotein! Alltså, va? Vad vill världen oss laktosintoleranta? Verkligen inte okej. Pytt.

Och, jag ber om ursäkt. Jag menar verkligen inte att vara ond mot grisarna eller mot alla vegetarianer. Jag önskar att jag vore vegetarian. Jag är bara...okänslig. Oemotionell. O-emo.

Då vet ni det.

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en macka med kaviArMade by Rikard. Flisan och Lars. Dom är så himla fina tillsammans.

STHLM

Förmodligen det längsta och mest bildrika inlägget i hela världshistorien. Åh vad jag älskar Stockholm.
Popcirkustrappan!FinaFilippa

Filippa ställer sin påse i en torkad spya


Judith!

Och så en glad Ellen som avslutning!

Han-nackade en tupp

Hanna är rolig. Hon vågar inte svära då jag är med för att jag inte svär så mycket. När hon spelar tetris blir det mer "Jäää..rnspikar." Det är kul.

Tio, nio, åtta, sju, sex, fem, fyra, tre, två, ett, NOLL!

Jag fann något väldigt fint på youtube:


Precis så där bra var det.


Och så där.

Jag klarar knappt av att titta på videorna nu. Det gör ont i hjärtat av lycka. Särskilt i andra klippet då alla skriker i början. Waaah. Jag blev också hes. Jag vill dit igen, igen, igen.

Tänk på avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av.

Hej jag är hemma och jag lever. Jag vill bo i Stockholm. Mando Diaos konsert var den bästa jag har varit på och jag försökte av hela min själ att inte se ut som en turist - vilket misslyckades. Även om jag nu stod på fel sida i rulltrappan har jag levt som en prinsessa.

Nu: Mat. Powernap. Dusch.

Jag har fotat som en japan så ni kan få se min fantastiska resa i bilder sen. 


Och det gör mig inget att jag troligtvis kommer behöva betala för vår telefonräkning snart

Filippa är bäst i hela världen. Det finns ingen, ingen som känner mig så bra som hon gör. Min bästa Filippa.Och imorgon åker vi. Stockholmstockholmstockholm.

Godnatt.

But i never ever wanted to You would never ever let me to I would but you must wait 'til it gets dark So what is it that you want me to? I can make it if it's good for you So play me some from 1954...

Det är alltför sällan som man är ensam hemma och spelar så hög musik att grannarna undrar vad som händer.

Det gjorde jag nyss. Jag snurrade flera varv, dansade, sprang runt i huset och sjöng med i Long Before Rock N' Roll, Gloria och Dance With Somebody. Jag kände mig så lycklig och glad att jag fnissade hejdlöst och började rulla på golvet. Sedan fnissade jag ännu mer åt att jag rullade på golvet. Jag undrar om mina grannar såg mig genom fönstret. Om de gjorde det så fick de sig i alla fall en enmannashow av mig. Grattis.

Och om två dagar lämnar jag denna björkiga stad för Stockholm. Där ska jag minsann dansa med Mando Diao och 4000 andra. Jag kan knappt andas. Jag tjatar om det, jag vet. Förlåt. Jag är bara så otrlogt lycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Mellanmål deluxe
Peaceful world lays me down

Jag lyssnar på fjortismusik och skriver om mina hatlåtar och andra diverse texter till VK ung. Jag har kommit på att jag hatar Bleeding Love med Leona Lewis också. Hon kråkar och hyperventilerar på samma gång. Inte okej.

Jag har det väldigt bra, som ni ser nedan. Precis så mysigt och fint har jag det just nu. Jag bytte dock ut fjortismusiken nyss. Bra Klara, bra.There is no end to love like ours, sjunger Ola Salo. Åh vad jag har saknat The Ark.


Grunt/growl

Wikipedia: Grunt är en typ av strupsång som används inom såväl etnisk folkmusik som mongolsk Tuva, tibetansk strupsång och även inom sydamerikansk sångtradition. Inom västvärlden har den under modern tid fått en renässans i och med den extrema metal-scenen. Den vokala ljudbildningen av "grunt" skiljer sig från "growl" i och med att den förra saknar inblandning av stämbanden och är således icke-tonande. Growl har förutom inom hårdrocken även en lång tradition inom jazz, blues, soul och traditionell folkmusik. En utav de mest signifikanta growl-sångarna var Louise Armstrong.

...

Louise Armstrong! Det hade ni inte väntat er, va? Se vad man lär sig.

Fundering.

Jag kom att tänka på en sak: Vem uppfann egentligen growlen? Den människan måste haft väldigt roligt. Eller tråkigt. Det känns ju som att stenåldersmänniskorna pratade likt growl. Men vem bestämde att man skulle göra musik av det? Jag undrar, jag undrar. 

Wikipedia nästa. Jag återkommer med resultat om jag finner något av intresse.

CASHEWFejkfågeln som skrämde livet ur mig.
SATSAR

Imorgon ska vi dricka te och prata om livetMin finafinafinaste vän.

Gillalalala leget

Jag kände att jag var tvungen att kompletera min låthatar-lista lite. Tomas Ledin har ju gjort fler älskvärda låtar! Klippet här nedan är ju jättefint. Särskilt då programledaren kråkar i början.Man måste gilla leeeeeget! Se vad käcka och fina de är! De gillar leeeget! Bingolotto och Tomas Ledin. Hahahahaha jag orkar jag inte meeer. Hahahahahahhaa

Slut på det roliga idag. Jag måste ut och springa.

Simma lugnt.

Tisdag

Så här fin var min tisdag!


Rebecka var lite wild and cRaZy

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :P:P:P


Tap madel jump á la Alma


HAHHAAHAHHAHAHAHA


: O

IF I WERE A BOOOOOOOY

Idag disskuterade jag och Vilma kring vilka låtar vi hatar. Hata är ett väldigt starkt ord, jag vet. Men vissa låtar hatar jag verkligen.

If i were a boy - Beyoncé. Alltså, hemsk är ju bara förnamnet till denna låt. Åh. Herregud. Jag hatar den. Då hon kommer till refrängen och skriker "If i were a boooooooooooooooy!!!!!!!" vill jag bara säga åt henne att vara tyst! Men det går ju inte. Istället får man stänga av. För hennes skull. Det är faktiskt hon som väsnas. Orättvist. Dessutom är texten one of a kind. Hoho. Nej. Usch. "I swear i'd be a better man..." Seriöst? En man som skriker? Nej tack.

No one - Alicia Keys. Jag gav den många chanser. Men nu står jag inte ut längre. Kvinnan skriker ju hon också! Varför ska man skrika? Det heter sjunga, inte skrika.

Curly Sue - Takida. Den här låten är så sönderspelad och uttjatad att jag spyr varje gång jag hör den. Sångaren låter som att han har sandpapper i halsen och är bajsnödig på samma gång. Helt seriöst. Jag orkar inte med den. Jag hatade den inte så starkt förut. Men när alla radiokanaler envisas med att spela den och vår idrottslärare spelar den under avslappningen (!!!!!) efter ett Body Pump-pass så har det gått för långt. Takida är överskattade.

Sommaren är kort - Tomas Ledin. Det här är Vilmas och min hatlåt. Den är så somrigt käck att jag vill hälla ett lass av snö på Thomas Ledin. Hur många av er har sjungit den här på skolavslutningen i mellanstadiet? ALLA! Jag lovar! Sommaren är inte kort. Den är lång. Och det mesta regnar inte bort.

Boten Anna - Basshunter. Ja, vad ska jag säga...? Den fastnar som klister i huvudet och han är så sliskig att glassarna smälter (drrrrm katching!) då den spelas på radio. Att låten handlar om en bot, och inte BÅT är ju bara knäppt. Har ni sett videon? Han åker i en trampBÅT. Det kan ju göra vem som helst förvirrad.

I wish i was a punkrocker (with flowers in my hair) - Sandi Thom. "Revolution was in the aiiiiir. I was born to late. To a world...." osv. Jag önskar att jag vore en punkrockare med blommor i mitt hår. Hur tänker man då liksom? Denna låt har jag hatat från scratch. Den är inte ens lite bra. Hon wailar genom hela låten. Det är inte tillåtet.

Jag är inte klar än. Jag har fler på lager. Men ni ska få slippa mina anklagelser. Jag har inget emot någon av dessa artister. Föruom Thomas Ledin. Och Basshunter. Och Takida. Men annars. Det är bara ett hat som är okontrollerat och som aldrig tycks försvinna.

Ih, en vecka kvar!Om en vecka lämnar jag denna fula stad för finare upptåg i Stockholm. Åh, vad jag längtar. Jag ska pussa på min biljett varje dag fram tills dess.

Nu åker jag till min vän Vilma. Jag har lovat att se Brokeback Mountain för första gången i mitt liv. (!!!)

Hejdo.

Älskar norrland

MEN DET SNÖAR JU! FY! DET ÄR JU OLAGLIGT I APRIL!

A-A-MANDA

Bilderna från igår blev...ja. Jag behöver få ett godkännande från mina kompanjoner innan jag kan lägga ut dem. Mycket fina, mycket fina!

Nu är A-A-AMANDA här på besök från Skellefteå. Jag och Filippa dejtar henne nu.


Hej här posar vi fint


Filippa och A-a-manda

Polarnas pärlor

Tick, tack. Vår äggklocka tickar bredvid mig. Om 23 minuter ska jag ta ut marängerna från ugnen. Maränger med choklad i. Ha! Känn på den ni. De ska vi äta. Jag, Alma och Rerre. Hihi. Titta så fint jag länkar. cYbeRsPacE!!!!!!!!1 Massor av fika blir det. Kanske även en skratterapi.

Jag googlade på skratterapi. Här är en av bilderna som kom upp:Hahahaha! Så himla fin och käck! Den kan ni kolla på hela kvällen och skratta. Gör det. Jag rekomenderar det. Det kommer att bli kul!

Heidoo.

G-g-g-glitter

Idag känner jag mig glittrig! Egentligen vill jag vara det varje dag. Glittrig alltså. Jag vill ha glittershampo, glitterkläder, glitterhårspray, glittermascara och glitternagellack. Jag undrar om allt detta finns. Om någon vet så kan ni ju meddela det. Då skulle jag bli gl(ittrig)ad

Min solstråle

Låt mig presentera min nya, skinande pojkvän: SOLEN!

Solen och jag har sällskapat i länge. Jag vet inte vad han heter i efternamn, men Solsson kanske. Han är inte riktigt som andra pojkar. Han är lång och stor. Desstuom bor han väldigt, väldigt långt borta. Vi träffas oftast under dagtid eftersom han är mörkrädd. Han gör mig glad och alldeles varm. Dessutom är han så snygg att det lyser om honom och jag måste ha solglasögon för att kunna se på honom.

Nu ska jag ut och sällskapa honom igen. Ni kan också få träffa honom. Det är helt okej. Han är en sådan glädjespridare!Hejdå.

Jag hittade en lapp i min ficka


TITTA DET ÄR SOL
Min bror talar ut om Adam Allsing:

"Han har säkert alla Hem till gården-boxar!"

Jag skrattade tills jag såg ut så här: :' )

Jag undrar verkligen vem han får alla dessa fasoner från. Inte är det då jag. Nej, nej. Jag skulle aldrig skämta om något sådant! Verkligen inte.


Snormaskin som liknar blåsinstrument

Jag tyckte att jag var jätterolig då jag gömde ledtrådar till min brors påskägg i nässköljaren, öppna spisen, kattlådan och diskmaskinen. Jag vet dock inte om han uppskattade det lika mycket som jag gjorde.

Han sitter och äter godis och ser nöjd ut nu i vilket fall. Det är nog ett gott tecken.

Finaste påskpyntet
Våra påskkycklingar! Var och en unik. Någon utan näbb, en annan utan ben. Lika fina allihopa.

(färg)glad

Jag tyckte att det saknades färg i denna blogg, så Filippa har hjälpt mig med att fixa detta. Titta så fint! Satsigt, jag vet. Men det gillar vi.

Godnatt.

Sagt av Filippa:

"Varför var alla så elaka mot de barn som hade en faster som hette Bärta då man var liten???"

Detta citat kom, helt oväntat, efter att vi kollat på tabbar från en B-film vi just sett.

Dagens misstag...

...skedde idag på ica. Vi hade handlat godis och diverse livmedel och jag ställer mig bredvid pappa som just ska lasta upp saker på rullbandet. Där står en röd påse Lindt, ni vet de här runda chokladgrejerna vars reklam går på tv hela tiden? Jag tar upp den och säger till pappa: "Jaha, har du köpt sån här reklamchoklad?" "Nej, den är inte vår.", svarar han. Mycket riktigt. Det var kvinnan till vänster om mig som lagt upp det och en påse godis på rullbandet. Hon säger inget. Jag säger inget. Jag kollar inte ens på henne. Jag fnissar bara lite och fortsätter sedan med att packa upp våra egna varor på bandet.

Så kan det gå.


I'm on my way

Biljetterna är bokade, jag har pratat med världens bästa Judith och livet är för bra för att vara sant. Den 23:e april åker jag till Stockholm för att se Mando Diao den 25:e april på Annexet!

För att fullgöra denna lycka ska jag ringa och meddela Filippa detta. Sedan ska jag se på Seinfeld!

Godnatt kära ni.

TVÅ VECKOR DARLINGS

Hej jag gråter nästan efter att ha sett detta klipp i Filippas blogg. Lycka lycka lycka total lycka!


0.50. Allt jag har att säga.

IDAG SKA JAG BESTÄLLA BILJETTER TILL MANDO DIAO I STOCKHOLM! OM TVÅ VECKOR ÅKER JAG!

Det. Är. Galet.

00.12Godnatt staden.

Call me <3 Men jag kanske inte svarar (med mening!!!)

Hahaha. Jag skrattar åt mig själv. Jag har spelat in ett nytt röstmeddelande på min telefon. Tyckte som att det var dags.

Yeah Du har kommit till Klaras röstbrevlåda, eftersom jag inte kan svara just nu. You are my fire The one desire Believe Prova ring senare eller skicka ett sms. when I say I want it that way

Jag pratar förstås om Backstreet Boys. Deras ljuva toner blandat med min röst. Hahahahaha. Jättekul. Ring mig! Jag kan låta bli att svara om ni förvarnar mig.

Tragikomik

Hej. Idag är mitt liv som en film. Det är lite tragikomiskt. Jag behöver en drastisk vändning och lite flashig filmmusik.

Tengo que viajar en mayo

Jag orkar inte mer spanska ikväll.

Istället ska jag sova och drömma om Grekland. För vet ni vad? Jag ska till Grekland!!! Iah. Den 30 maj. Jag längtar ända in i benmärgen och tänker på det var eviga dag snöflingorna attackerar mig.


<3

Nattis.

Vackert.
Svartvita bandbilder är men än vackra. Jag kan googla hela dagen.

Jag vill ha ett långt och lyckligt liv

Jag youtubade på Bert Bennys. Då kom detta fram. BERT! <3<3<3HHAHAHAHHAHAHAHHAHAH åhhh. Love

Sten & Stanley & Olle Ivars & Lasse Stefans

Igår fick jag en fin tröja av pappa. Denna tröja är i sin tur en parodi på dessa tröjor. Istället för kända namn som John & Paul & Ringo & George, är det namn på dansband från Värmland. Lasse Stefanz & Thor Leifs är bara några av de kända dansband som pryder min tröja. Haha. En asbra idé ju. Jag gillar den.Bert Bennys måste vara det finaste namnet. Jag måste kolla upp dem.


Glorious

Jag fick två gratisbiljetter till länsfinalen av Musik Direkt, katching! Så jag och Hanna åkte dit för att lyssna. Sedan fotade vi vid de fina gloriorna utanför Norrlandsoperan.
Soendag och krönika

Idag var jag funktionär på en friidrottstävlning. Hanna var med mig. Som funktionär får man fika. Gratis fika. Hanna fick också fika. Då jag stod i fikakön sa hon som hade hand om fikat: "Vilken bra krönika du hade skrivit igår!" Åh, jag blev alldeles varm. "Tack", svarade jag. Att få en komplimang av en utomstående människa är något alldeles extra tror jag.

Filippa har tjatat på mig att jag borde publicera det jag skriver till VK ung här. Jag blir lite så här ehhh..neee...jag...ehh...neee varför deeet? Men, herregud. Idag kör vi. Denna krönika skrev jag sent på kvällen. Jag skriver bäst på kvällen. Ibland blir det kanske lite way to flummigt, men det gillar vi. Den handlar om kändisar som bara borde göra det som de är bra på.

Kändisar - håll er till det ni kan

Moneybrother lanserar sin nya soppa och ett nyttigt frukostbröd pryds av Susanna Kallurs ansikte. Vad händer egentligen med våra svenska kändisar? För det fösta så får vi följa dem i alla tv-program. Antingen så ska de bli grillade, lära sig att åka skridskor, dansa rumba i för tajta byxor, få sitt hem omgjort, få sina kostvanor ändrade, eller så ska de vara med i någon av alla dessa talkshows. Det tar aldrig slut! Dessutom är Anna Book med i varje program. Typ.

Men, för det andra: De kan inte hålla sig till sin sak! Detta stör mig otroligt. Jag skäms. Jag skäms otroligt mycket då Kajsa Bergkvist i snygga träningskläder hoppar höjd och landar i en sackosäck. Strax därefter sitter hon där och äter Risifrutti. "När mellanmålet är målet." Oj så fyndigt. Åh så kul. Nej. Jag tror jag dör. Heller är det inte okej när Carolina Gynning får skivkontrakt och sjunger "Allting som jag tar på blir till guld" på den bredaste skånska. I svensk radio! Varför? Fredrik Ljungberg gör reklam för läskeblask. Hallå. Du är fotbollsspelare. Sedan skäms jag otroligt mycket då Susanna Kallur promotar frukostbröd och då hon, tillsammans med sin syster, är med i en reklamfilm för Länsförsäkringar. Pinsamt.

För några dagar sedan hände det värsta. Då lanserades Moneybrothers nya soppa. Soppa? Nu har det verkligen gått för långt. Vad blir det till middag? Det blir Moneybrothers soppa. Vad blir det för frukost i morgon? Carolas kristna krispiga flingor. Vad blir det till lunch? Bert Karlssons pan-pizza Slice Em' Up! Vad ska vi äta till filmen? E.M.D-s sweetybag.

Ni ser. Det kommer att spåra. Thomas Di Leva kommer skapa en parfym med alla universums dofter, världens starkaste man kommer få en egen klädkollektion: Big Boyz fashion, Lena Philipssons mickstativ kommer förvandlas till en soppslev, Göran Persson kommer spela in en ny version av Rullar fram och Per Gessle kommer skapa kondomer med texten: Jag tycker om när du tar på mig.

Nej, kändisar. Håll er till eran egen grej. Och bli inte som Anna Book. Tack.

Klara Stefansson

Min solstråle.

Jag saknar denna flicka. Som tur är får jag vara med henne hela långa dagen imorgon. Jag längtar. Därför ska jag nu sova så att det blir dag fortare. Pussilull.


Fredagens film

Jag och Filippa har gottat med lots of kladdkaka och denna underbara film. Gött.


Airport Surroundings

Just nu skriver jag och lyssnar på denna underbara låt.


Och min lugg krånglar inte ett dugg

Jag har nyss varit och klippt mig samt skaffat en lugg för andra gången gillt. Denna är dock kortare och bråkar inte som den förra. Skönt. Jag är rånöjd. Nu är mitt hår pluffsigt och fint igen. Förut var det bara spretigt av hårprodukter, typ.Och så har jag ju på mig världens snyggaste tröja. Den har dock vikit sig konstigt på denna bild. Aja. Den är snygg ändå. Fast den är faktiskt Filippas. Filippa har i sin tur fått den av Ellen. Nu har jag lånat den. GLAD

Snäll

Katten här lekte just med min hårsnodd. Jag tror att jag äger två stycken hårsnoddar just nu. Snart äger jag en. Jag funderade på att säga till honom på skarpen, men han såg ut att uppskatta min hårsnodd mer än vad jag gör. Då går det inte att säga till på skarpen.

Så jag struntade i det.

Gott fika ftwEn fröjd för öga och mage. Sist jag tränade friidrott hade jag tryckt i mig mackor, riskakor, scones och lasange! Nu kände jag för litet mildare. Om ni undrar vad det är för svarta prickar i min dryck kan jag meddela att det är oh' boy och inte insekter.

Jag berättade nyss för Rebecka om min tidigare oförståelse till vad 1337 betyder. Det är kul. Nu vet jag vad det betyder. Förut visst jag inte. Men då trodde jag också att ftw betydde fuck the world. Så, ja. Jag är Klara me kollen. Hoho.

DUSCH

RSS 2.0