Dricker te och pratar finska

Jag lever. I full grad. Jag har bara varit väldigt upptagen med saker och ting så jag har helt enkelt inte hunnit med att vara kreativ och duktig här, även om jag väldigt gärna har velat det.

I alla fall.

Just nu sitter jag inbonad (?) i min pyjamas.
Och äter på en citronhalstablett.
Och lyssnar på någon man som kallas Ray LaMontage. Han är bra.
Och försöker förgäves lära min katt att man inte sitter på matbordet. FY.
Desstuom har jag två flikar uppe. Okej, tre. Nytt inlägg, Språksociologi Wikipedia (just det, det var ju det jag skulle göra. Läxa. Hm.), och ansiktsboken. Hehe. Facebook, alltså.
Sen funderar jag även på en önskelista.

Jag har blivit facebookskadad. Kände att detta inlägg blev till ett "Vad gör du just nu?"-inlägg. Ja. Se så det kan gå.

Kramkalas


En miljon gånger bättre än keso.Filippa. Och vi ska på IKEA imorgon! Hur trevligt är inte det? Även om vi talar om avfärd klockan 08.00, så blir det fint.

Imorgon är förresten VK ung tillbaka i tidningen! Då kan ni läsa lite ditten datten, bland annat en intervju med Sibel, angående mobbning, som jag skrivit. 04.00 kommer tidningen. Eller nåt. Stackars brevbärare.

Nu ska jag försöka sova och planera mina inköp.

Sov så gott.

Nästan bättre än keso.Denna underbara musikaliska kvinna kommer till Stockholm den sjunde december! Är jag lycklig? JA! Ska jag dit? JAJAJAJA!

Ihi!

.

Okej, han vinner i ALLA Mario Kart-spel. Snyft. Men han är ju ändå min bror så jag får klappa honom på axeln och säga grattis, antar jag.


Jag förlorar

Min stora lillebror har börjat högstadiet. Nu vinner till och med över mig i Mario Kart.
Fast det har han kanske alltid gjort. Ja, det har han ju. Äsch då.

Nu ska jag ha REVANSCH. Coin runners. Det äger jag på. Jag ska vinna. Jag måste vinna. Jag är äldst. Då ska man vinna.

Brb

Allt som jag känner, och allt jag förstååår, vindarna vänder, drömmen bestååår. Vi håller varandra när stormarna yyyr, finns här intill dig när morgonen gryyyr.
dregglar

Jag är överlycklig. Detta har vi hemma just nu:

1. KESO
2. Fröig (ett bröd som är godast i hela världen)
3. Proviva mango

Mmmmmmmmmåh. Typ precis det jag önskar mig när jag fyller år.

Be kind rewind
- Det här är den sista sommardagen, sa jag till Rebecka idag då vi promenerade i det fina vädret. Till och med på P3 där de hade ett speciellt sommarinslag sa de att det var det sista för denna sommar.

:' (

Vi får hoppas på en lika fin höst.

Götta


Typ 10 cm i diameter.

Jag och Rikard har blivit så husliga av oss! Bara lagar mat och bakar hela tiden. Igår bakade vi bullar. Jättejättejättestora bullar. Både med kanel och vaniljfyllnig. Mumma.

Ee-ee-ee-ee-ee-ee- eat eat eat.

Rubriken är hämtad från Regina Spektor. Så klart.

Jag och min dator umgås inte lika mycket nuförtiden. Därav mitt o-bloggande. Icke-bloggande, för er som inte är av norrländsk härkomst.

Istället för att dejta min dator dejtar jag riktiga människor istället.
I onsdags dejtade jag min pojke. Eller, nåja, dejt och dejt. Vi bakade bland annat en sjukt fancy pizza, som ni ska få se.


Titta bara hur han kollar efter pizzan. Maaat.


MmmmozarellaVärldens finaste.

God natts.

Tell me tell me tell me tell meFem sms skickade jag idag. Fast jag visste att hennes telefon var avstängd. Det började fint med "Lycka till idag!", forsatte med "Jag brinner av iver! Ring mig sen! Jag vill höra allt!", "Okej, du behöver inte bli orolig. Jag brinner inte PÅ RIKTIGT. Men nästan. Flameeees.", "Jag lyssnar på In Flames. Naaaat." Direkt jag fick en leveransrapport ringde jag henne och fick äntligen höra om min bästa väns första skoldag. Nu ska vi gå två år på samma skola igen. Det känns underbart.

Nu har jag: En ungdomsfilm, ostkrokar och ett halvstädat rum. Gött.

Sov så gott.

Laughing With


Denna kvinna är ett geni.

Jag lovar att styra upp mitt bloggande snart igen. Nu åker jag till Skellefteå. 

Pussilull.

ps. Rikard är bäst i hela världen.

Mmmmmm

Blodkärl och kroppshåla. Mmmmys. Hittade detta på en jättestor trätavla i Mannaminne, Nordingrå. Så mycket tokigt de har där. Ojojoj. Jag säger då det.

IMORGON JOBBAR JAG FÖR SISTA DAGEN DENNA SOMMAR! AOOM.

Och, och och..jag har fått skatteåterbäring! Känn på den ni. Mmm. Livet leker.

Klara, färdiga, gå!

Idag är det den 12:e augusti. En vanlig dag, kanske ni tänker, men icket! Det är nämligen MIN dag idag! För att förtydliga: JAG HAR NAMNSDAG!!! Klaradagen. Namnsdagar är alltid lite speciella. Det är inte en dag man har gjort sig förtjänt av, egentligen, och så är det jättemånga konstiga namn istället för de vanliga. Typ Sylvester. Jag känner verkligen ingen Sylvester. Gör ni? Vissa får till och med tårta på denna dagen, eller kanse en liten gåva till och med. Jag brukar få ett vykort från mina släktingar och telefonsamtal från mormor, morfar, farmor och farfar. Det är fint. En gång när jag var liten fick jag en liten vattenkatta som var gul.

Vet inte varför jag skriver detta egentligen, vi chillar på jobbet.  

mys

Fyra dagar kvar av jobbet. Det är otroligt vad man uppskattar helg, kvällar, ja i princip all ledig tid då man jobbar. Men idag hände något trevligt minsann. Vi spelade på ett ålderdomshem. Det var det finaste och bästa som jag gjort under alla dessa jobbdagar. Jag blev alldeles varm i hjärtat av att se dem så glada och rörda. Det var värt varenda uppklivning 07.30, allt repande och allt allt annat.GET HET TE PETFilippa och jag spelade Alfapet idag. Jag vann. Woho. Fast jag råkade också riva spelplanen innan vi spelat klart så jag antar att det kanske blev oavgjort ändå. Hm.

Tagga uppstigning 07.30!!!! Sista jobbveckan. Äntligen. Jag vill vara ledig.

God natt.

Kakan var godare än degen

Banankaka: Mm-mm-mm-m-mmmm. Jag och Vilma blev banankakefrälsta, alla gånger. Varje gång man tuggar vill man ta en ny bit, kom jag fram till. Så är det. Jag lovar.

Det bästa av allt är att vi har halva banankakan kvar i kylen. FIESTA.

Hej jag lever igen

Ett underskattat bakverk: Banankaka.

Jag och Vilma bakar det nu. Degen smakade likt ingen annan deg jag smakat tidigare och den är säkert minst lika god när den är klar - om inte ÄNNU godare. Mmmmmmmmnom.

Brb.

mmmJag kan inte sluta lyssna. Men nu måste jag. Måste måste sova. Ni kan lyssna så länge. Lyssna lyssna hela natten. Men bara ni som inte ska jobba. Lova mig det.

God natt.

RSS 2.0