PANNACOTTA


GRATTIS

FLISAN FYLLER 17 ÅR IDAG! GRATZ

Mitt armband från p&l


Skellefteow

1. SNÖ! Vi kom oss knappt hem, fick vänta flera timmar.
2. Jag vann i Alfapet! (Y)
3. Fina Amanda.

Nöjd

Några av mina julklappar! Världens finaste och gosigaste skjorta från Monki, Scrubs och ett par längdskidor (!) som ni skymtar i bakgrunden. Var ute och åkte på dem nyss, åh så härligt det var. Har ju ett litet hemligt intresse för längdskidåkning. Ikväll bär det av till Skellefteå för besök hos farmor och farfar. Där får jag också träffa min vän Amanda! Jättebra ju. Kommer hem på söndag.
Ha en fin julhelg!

23:e decemberSkriver ut bilder till mormors fotobok. Blev tvungen att installera nya drivruntiner och byta ut patronerna innan skrivaren ville fungera. (ÅH SÅ TEKNISK JAG ÄR!) Guldstjärna till mig. Snart blir det julgranspyntning!


Fint.

Pojken på Åhléns idag som ivrigt stod i kön och väntade med en Tingeling-DVD i handen:

"När jag är bajsnödig ser jag ut så här:"
Och så började han vicka från sida till sida medan han log ett jätteleende.

Åh.

BEVIS


Mitt LMS-pris! Förutom den här skitsnygga tröjan fick jag:
*Kexchoklad x4
*Polly, en röd och en blå påse
*En jättelåda med juleskum
Gött.

f5

Det verkar som om den nya designen inte syns för alla, det kan vara så att man måste uppdatera sidan en gång, då ska det fungera!

Cyan

Snygg-Flippa i höstas.

Jag har tänkt, lyssnat, tänkt lite till och listat de bästa låtarna från 2009

2009
There u go.

Ångrar mig

Jag såg Kaspar i Nudådalen idag. Och jag ångrar mig. Klarade inte ens av fem minuter, det var så tråkigt. Hela julkalendern handlar om en liten pojke som bor i en by som "Inte syns på kartan", enligt berättaren. Jag som minns det som en bra julkalender, men nej.

Nu måste jag skriva en krönika om detta. Få ut min ångest.

Finaste finaste finasteJag tog ett beslut.

Jag gjorde det! Jag bytte! Vet inte om det är helt klar än, så det kanske sker några förändringar. Nu är det lite mindre färg som ni kan se. Kanske ser det råseriöst ut nu, men det är det inte alls. Skrik om ni tycker att det blev jättefult. Jag har blivit blind under arbetes gång. Det tog så galet lång tid. Det finaste av allt är i alla fall att jag kan ha stora bilder! Väldigt trevligt.


Funderar på att byta design

http://testarlitehej.blogg.se/
Tog timmar att fixa det där, nu återstår bara ett beslut - byta eller ej? Har beslutsångest.

Börrrjade dein speila alldeles av sig sjäelv, uwtan att ni rörrrde dein?

0:34

There’ll be sun, sun, sun


Tror jag har hittat min dubbelgångare...

...på vår vaxduk!!!

Rebecka


Happy up here

Sofia bryter strömmen.

JULLOV


NEWS

Willy's är ett spännande ställe att handla på. Idag spelade de, helt oväntat och rebelliskt Lordi – Hard Rock Hallelujah bakom mjölkdisken.

Förresten fick jag mitt LMS-pris idag! Ska ta ett fint foto av allt l8r. Först ska jag ÄTA (ledtråd) lite av det.

Over and out.

Kewl

NY DAG. Jag väntar på Flösan, eller "ekonomiansvarig" som hon hellre vill bli kallad. Vi ska företaga oss. Businesswomans som vi är.

Borde ha fyndiga rubriker

Men detta är ju helt galet! 14 kommentarer. Omg omg ska alltid skriva HALO som rubrik i fortsättningen. Är det så man får läsare? Ska kanske prova EDWARD CULLEN också. Ja. Gu se bra plan.

Jag är för övrigt jättenervös. Och nej, det är inte för musikklassernas julkonsert ikväll - det blir bara mys. Nej för imorgon är det Julgård på Midgård. Då ska jag få mitt LMS-pris! I VALHALLAAAAAH. Vet inte ens vad jag ska få ju. Drömde en mardröm om att jag skulle sjunga karaoke inför hela skolan. Det var inte kul. Hoppas på något roligare än så. Förra året var det också Julgård på Midgård. Då pysslade vi och tävlade i pepparkakshus-tävlingen. Jag, Alma, Daniel, Rikard och Hanna L slutade på tredjeplats. Fast jag tycker att vi var värda vinsten med vår tolkning av börskraschen på Wall Street. Titta bara:

HALO

Varsågod Malin :) Made by me to u <3

Men just det, det är ju snö

Mormor min ska få en fotobok i julklapp. Den ska innehålla bilder jag tagit från Greklandsresan jag, hon och mamma gjorde i maj. Det är nästan lite jobbigt att göra den för jag vill bara dit igen:
Mmm.
ps. Måste bredda min blogg så att bilderna kan vara så här stora utan att he bli en ful kant :( ds.

BRING 'EM IN

På Facebook frågade jag efter spotifylistor. Då var Filippa den enda modiga själen som vågade dela med sig av sin fina lista. Så, nu vänder jag mig till er! Kom igen! Skänk mig era bästa spotifylistor! Det vore jättetrevligt ju.

Om ni har svårt att bestämma kan ni lyssna på: Ulrik – En vanlig dag !!! Han har seriöst talang. "Jaaag har det braaa idaaaag" Jag och Ellen är vän med Ulrik på Facebook (!) Kanske ska be honom om en lista.

Stockis

LATA KLARA
@ CIRKUS där Regina spelade. Hade med kameran och allt men efter jag tagit bilden nedan (vilmas discosockar) så sa de att det var förbjudet med systemkameror. "Vad är det där för busgrejer?", sa securitas-vakten. Fick låsa in den i gareroben och hämta ut den efter konsertens slut. PFT. Fast konserten var SUPERB.
Jerry Seinfeld
Eva och Adam-caféet!

Nothing Without You

Mandos nya singel. Har älskat den sen första öronlocket (heh)

Fyndigare förr

Jag finner ingen blogginspiration nu i dagarna, men det kommer. Jag lovar. Snart är jag tillbaka. Bättre än någonsin.

Härom dagen läste jag igenom några gamla inlägg jag skrivit. Det var då jag insåg att min blogg var värsta satsig och stilg förut. Bättre förr, kanske. Förra året det här datumet, den elfte december, gjorde jag ett inlägg om vilka jag fått höra att jag är lik. Fyndigt. Det var en mix av Trinity i Matrix, Anne Frank och Lotta på Bråkmakagatan. Det var ett fint inlägg. Jag ska klura på något roligt att kompensera med. Så länge ska jag mata mina fiskar i Happy Aquarium (SKA VISA ER HUR FINT MITT AKVARIUM ÄR!!!) och se Skavlan. Brb.

Human Of The Year


Jag träffade ju min fina Judith i Stockis också! Min lilla filmstjärnevän som jag träffar max tre gånger om år eftersom vi bor i olika städer. På sommaren ses vi i princip varje dag då vi är stuggrannar. Nu har hon lovat mig att komma och hälsa på mig i Norrland. Fast då ska det vara snö, för vi ska ut i skogen för att åka skidor och dricka varm choklad. Jag längtar!

Stockholm, Stockholm stad i världen

Vilmz utanför Filmstaden.

Fler bilder kommer sen.

Hej va

Jag somnar snart. På riktigt. Sitter kvar på skolan och väntar på skjuts. Matilda kom förbi och bekräftade min tanke om att jag har feber. Jag har nog feber. Eller så inbillar jag mig bara. Dock ser jag det som något fint att jag är trött för jag har haft det så fruktansvärt roligt. Trots fulla medelåldersmän på tåget, ingen sömn och mycket resande. Konserten var magnifik, Stockholm är vackert och Vilma är bäst.

Ni ska få se bilder sen. När jag har sovit en stund. God natt.

Åker med natttåget till Sthlm ikväll. Ses på onsdag!


snart snart snart

(älskar min pose)
+

=
PÅ MÅNDAG!!! Tåget går imorgon. IAHH

Jag gör ett klokt beslut.

Jag sov tio timmar i natt. Det var välbehövligt. Stannar också hemma från skolan för att vila upp mig totalt. Det är också välbehövligt. Lyssnar på min mysspellista, gör skolarbete hemifrån så gott det går och kör mjukisbyxor hela dagen. Det behöver jag.

Last WOMAN standing

JAG VANN LAST MAN STANDING!!! Elimenerings-leken vi har i skolan. Helt galet. Nu behöver jag inte bära runt på en sked 24/7 eller kasta paranoida blickar över axeln. ÅH LYCKLIGA DAG! Ska fira ikväll med att dricka rött te och se på Bonde söker fru, samt fundera över mitt pris som ännu är hemligt, men jag hoppas på något fint!

.

Världens mysigaste spellista

Saknar mina brillor, ett hår utan utväxt och peace and love.

Tycker att den här bilden representerar det ganska bra. Det är Malin Norlund som har fångat detta lyckliga ögonblick på bild. Såg den och kände ÅH VILL DIT IGEN. Idag är en uäähh trött vill ha en kram-dag.

RSS 2.0