16.03

Jag stresspackar. Det är svårt att veta vad man behöver ha med sig i tre veckor. Peace and love och min stuga. Jag kanske skriver en liten hälsning någon gång med vårt snigellångsamma mobila bredband. Vi får se.

Annars, farväl och ha det fint. Det ska jag ha minsann. 
Hejdå.

,

Bröllop måste vara det finaste i hela världen. Det finns inget vackrare än då ett brudpar ser på varandra framme vid altaret. När de byter ringar. Då de blir tårögda och kramar om den andres hand lite extra. Det är obeskrivligt.

Det bröllop jag var på i helgen var precis så där fint. Åh vad det var vackert.

Norrland vs. Norrköping


Blond, liten och charmig.

Denna bild hittade jag idag. Det var kul. Jag skrattade lite. Men den är fin. Togs..2003 kanske? Skulle tro det va.

Om en timme går mitt tåg till Stockholm. Därefter ska jag byta till Linköping. Sedan bil till Norrköping. Där vankas bröllop för min kusin. Åh. Det ska bli roligt. På söndag kommer jag hem. Jag har gratis smsssss så ni får mer än gärna höra av er.

Simma lugnt

Fru Klara och Fru Kost
men VA???

Om en vecka är det Peace and Looove. Jag längtar ihjäl mig och kan knappt tänka på det för då börjar jag låta iiiih och kan inte sitta still.

Men.

Läs detta:INGEN KAMERA MED TELEOBJEKTIV? VA? Nu blir jag bara arg. Ofta typ Timbuktus securityvakter kommer ba; Kolla hon där inne i klumpen som fotar med sin kamera. Hon har ett teleobjektiv. Det är förbjudet. Nu går vi in i smeten och tar den från henne. Då rymmer ju jag.

Jag ska ha med min kamera. Och mitt teleobjektiv. Om jag vågar. Ja. För jag menar, de kan ju inte ta från mig den för evigt? Njäe. Eller? Nej. Men vilken regel, alltså. Otroligt. Dock jag ska inte gräva ner mig allt för mycket i detta. Jag ska jag faktiskt dit om en vecka. Det var längesedan jag längtade så här mycket efter något. ÅHH DET KOMMER BLI UNDERBART. Och jag ska fota. Förhoppningsvis med teleobjektiv. Ha! Punkt.

Hej hej sommar

Hej jag lever. Att sitta vid datorn känns sorligt då det är sommarlov. Jag spenderar istället dagarna med att se alldeles för många filmer och umgås med människor som jag tycker så mycket om. Men, ni ska få se min otroliga frukost jag gjorde i morse. Den var så sjukt snygg. Och god. Jag är chockad av mig själv. Borde starta frukostrestaurang. Men. Senare. Nu ska jag vara lite estetisk. 

Hejdå.

Btw...DET ÄR SOL. Eller, det VAR sol i alla fall. Underbart.

Das Boot

Jag ser på Das Boot. En tre timmar lång film om en tysk båt under andra världskriget. Det är min favoritfilm. Jag skojar inte. Åh så spännande den är. En riktig nagelbitare. Fast jag biter ju inte på naglarna. Men ändå. Still. Se den. Det ska jag fortsätta med nu. Två timmar kvar. Heja.
IDA!

Jag avgudar dig också!

Watermelon sunrise

Jag tuggar tuggummi. 24/7. Är det bra för min magkatarr? Näää. Men jag är beroende. Sen Rebecka introducerade mig för de där vattenmelonstuggummina är jag besatt. Tugg tugg tugg. Idag har jag varit hos Rikard. Det var trevligt. Rikard bor på Haga. Innan Rikards hus finns en backe. MÖRDARBACKEN. Den är jättelång. Ganska brant. Men främst jättelång. Den är väldigt jobbig. Jag avgudar Rikard som orkar cykla den backen varje dag hem från skolan. Heja.

Min bror gick just förbi mig. Vi tog en bild. Älska photobooth!

¨

HEJDÅ

Repeat


Svävar på rosa fluffiga moln och läser om vampyrer

Men, vad hände här? Klara läser Twilight och gillar det. Otroligt.

Jag lyssnar på Promoe. Pappa har köpt några nya högtalare till datorn. De äger och är assnygga. Jag sitter och hoppar upp och ned på min stol nästan. Hela dagen har jag känt mig prillig. Målat naglarna guldiga. Resten av dagen ska jag fortsätta med detta och läsa...TWILIGHT. Ja. Jag också.
Omtänkswampar


Skolavslutningsbilder, ja! Har inte laddat in alla än. Men de är på G. Fint hade vi det.

Finare får man leta efter


Jag gluttar ignom mitt iphoto igen. Hittar bilder på mig och Hanna från Götet. Vissa bilder på oss är mer charmiga än andra. Denna är charmig for real. Hanna är charmig.

HIHI

HEJ VET NI ALLT VÄNDER ÅH SÅ SKÖNT JAG HAR SOMMARLOOOOOOV

Nionde juni kanske

Mitt internet har varit d-d-d-doooown för någon dag så där. Nu sitter jag vid vår mac. Var nyss på musikklassernas sommarkonsert i Backenkyrkan och kände åh när jag fick gå upp i slutet med alla de andra och sjunga En vänlig grönsak..., eehh förlåt, grönskas rika dräkt. Det var längesedan jag sjöng kör. Väldigt längesedan. Kanske högstadietiden då. Där. På vårkonserten förra året. Det var fint i alla fall. 

Imrogon tar ju ettan slut och allt. Jag har en fråga till mina klassisar: Vad hände med present till Leif och Åke? Jag och Hanna finurlade på detta idag och kom fram till att vi nog inte har något att ge dem. Ellerrrr? Har någon fixat något? Jag tvivlar. Starkt.


φωτογραφία

ArlandaAtens flygplats


PorosHydra


Poros
Aten. Akropolis, Olympiastadion.


Poros by night
Hejdå.

Hemma

Låglaktosmöjlk och mörkt bröd har nog aldrig varit så gott. Jag är hemma.


Och här har jag levt som en prinsessa i en vecka. Åh så bra jag har haft det. Ni ska få se lots of bilder sen.

RSS 2.0