Total Sensitive Gentle Care

Min nya grej:Munskölj.

Fördelar:
*Bra för tänderna. Inga tandtroll eller plack och grejs.
*Man får fräääääsch (fulaste ordet någonsin) andedräkt
*Den är rosa och fin
*Mitt "varför har jag ont i kinderna?" - problem är löst.

Nackdelar:

*Den är STARK. Pain. Det bränns ju i munnen.
*Det går inte att skölja i 30 sekunder! Det står: Fyll korken till strecket. Check. Skölj munnen i 30 sek. Not check. Det går ju inte! Det är för mycket vätska och man får sjuklig träningsvärk och allmän värk i kinderna. Ajjj. Jag måste alltid spotta ut hälften och sköljer säkert inte mer än 15 sekunder. Dessutom är den ju stark.
*Med värken följer tåögdhet
*Efter processen är avslutad måste man hålla munnen öppen för det rinner saliv ur munnen p.g.a värkchocken och för att det är så förbaskat starkt.
*Allting tar hela två minuter vilket är dyrbar tid för mig.

Trots detta ska jag fortsätta med min munsköljande. Fördelarna överväger ju liksom. Dessutom är mitt mysterium om varför jag haft så ont i kinderna och hela munnen, löst. Det är ju bra. En fördel. Jag skriver till det nu.

Total Sensitive Gentle Care. Hahahahahaha. Jag tar nog bort orden Sensitive och Gentle. Total Care. Bättre. För det är ju vad det är. Det är allt annat än Sensitve och Gentle.

Noll

Min kreativitet tog just slut. Jag skrev en låt och efter det blev jag så trött och matt att jag inte orkade vara kreativ längre.

Jag ska städa en toalett nu. Kanske kan jag återfå min kreativitet då.

Forever ever ever ever

Jag har flera guilty pleasures. En av dem är Kanye West. Fast det är inte guilty, absolut inte. Det är bara..oväntat kanske. Jag älskar hans musik. Waah.

Nu sitter jag och sitt dansar till en remix han gjort av Diamounds Are Forever med en stor orkester. Oh my gosh. Jag älskar den. Kolla. Det är sjukt mäktigt. I början av videon har de också gjort en cooooool text: kanYE West. Yo. Nej men, seriöst. Detta är asbra. 


Jag har syndat.

Jag har ätit falukorv.

nöff

Jag kommer aldrig kunna bli vegetarian. 

Jag vill ha sommar och indiepoäng.

Idag fick jag höra att jag är otroligt indie. Haha. Det var något nytt. Men, ja, det kanske stämmer ändå. Jag lyssnar ju på indiemusik. Ett poäng. Sedan har jag, liksom Filippa gjort med sin blogg, kategoriserat denna blogg som indie. Jag vet inte om den är det. Men, vi tyckte att det var lite kul. Så: Två poäng. Sen...äh. Jag kom inte på något mer. Jag behöver fler indiepoäng känner jag.

Jag borde göra historia. Istället kollar jag på bilder. Som vanligt. Bilden här nedan föreställer ett födelsedagsbarn i sommarkläder som just fått en bok om choklad.Hej sommar kan du komma hit så jag får vara så där somrigt glad igen.

22.06. Godnattis.

"Neeej! Jag tappade popcornen...."

Jag och Petra failade lite med vårat filmtittadne. Vi badade fotbad samtidigt som vi skulle se på film. Datorn stod på en stol i badrummet och vi satt på badkarskanten. Popcorn i vattnet och lite sånt därnt. Men det var trevligt ändå.

Mjau = Hej

Nyss hörde jag något som prasslade. Det var katten som bor här som lekte med en papperskasse. Jag sa först: "Tyst.", Men kom sedan på mig själv. Han förstår mig inte.

Fast vänta...nu är det tyst! Han är otrolig. Han förstår mig precis. Nu sitter han i vår soffa och stirrar på mig. Han kanske blev lika chockad över vår fantastiska kommunikation som jag blev.

A Little More For A Little You

05.00 släckte jag lampan igår. (idag) Sommartid. Umeå Opens finalnummer - The Hives, var bland det bästa jag sett på länge. Jag har mycket att berätta, till exempel om den väldigt fulla killen som startade Robin Hood-allsång inne på damerns toalett och sa: "Bara så ni vet: Jag är inte ett mongo."

Men, som sagt. Jag tar det sen. Nu har jag svalt en alvedon och ska äta lite.

Det går bra nu

Elva timmars sömn. Skönt. Mina bihålor gör inte ont idag! Detta är revolutionerande, helt klart.

Men, Umeå Open. Wo-ho! Det var, som väntat, lika underbart som förra året - om inte bättre. För trots den lite svagare band/artistuppsättningen jämte mot förra året var det totalt maximallt underbart. Petter var partyt självt. Han hade en ascool keps med ett "P" på. Jag och Flisan var för kvällen galna fans och skrek AAAAAAAAAAAAAAAH PETTER!!!!!!! <3<3 Jag hoppas verkligen att han hörde oss. Hej jag heter Petter, jag är 33 nånting. Jag fattar ingenting vet varken ut eller in.
Men, han måste ju fatta att vi skrek på honom.

Nu väntar jag på Filippa. Jag måste städa mitt rum. Tills dess ska jag sätta på The Hives och kolla på mitt fina gröna armband. Och ladda inför ikväll så klart!


Drop dead goregeous.

Simma lugnt.

Love is my drug is my medicin. Staaaay with me honey staaay with me honey stay with me!

Så låter det i mitt huvud just nu. Säkert i allas huvuden. Umeå Open är igång! Efter lite Industri Royal, och en otålig väntan på just den låt som står i rubriken, tog vi halv elva-bussen hem. Det var sjukt lite folk denna dag. Nu inväntar vi morgondagen och jag är så taggad att jag vill spricka.

Och, ser man på! Vimmelbilderna ligger ute! Jag måste säga att jag nog utmärker mig som den bästa posaren någonsin. Alma blev jättejättesnygg däremot. Jag blev...speciell.


HEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Imorgon blir det Florecnce Valentin, Kleerup och inte minst PETTER. Yeaaaaaah. Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagens dansande.

Nattis.

I'm a surviiiiiiiiivor

Jag
är
helt
matt.

Snarare VAR jag helt matt. Herrgud vilken dag. Jag blev tvungen att gå hem innan teatern. Dessutom dunkade mina bihålor i takt till mitt hjärta. Aaaaaaicihadsksdsdjöklas.

Efter lite scones, gainomax, rostmackor, yoghurt, riskakor med mera var jag fit for fight och tränade ett hemskt men underbart skönt tränigspass i friidrottshallen. Nu känner jag mig nästan som en ny männsika. Ny energi ba poff. Sedan följde jag även Rebeckas råd om att lyssna på Destiny's Child. Det gör jag nu. Det känns bra.

I'm a survivor (what),
I'm not gonna give up (what),
I'm not gon' stop (what),
I'm gonna work harder (what),
I'm a survivor (what),
I'm gonna make it (what),
I will survive (what),
Keep on survivin' (what),
I'm a survivor (what),
I'm not gonna give up (what),
I'm not gon' stop (what),
I'm gonna work harder (what),
I'm a survivor (what),
I'm gonna make it (what),
I will survive (what),
Keep on survivin' (what).

Imorgon: UMEÅ OPEN. <3

You Can't Steal My Love

Mitt Mando Diao-nörderi har nu blivit till allvar: Jag kommer vara en av medlemmarna i Ochrasy Unit Umeå, en unit som kommer promota Mando Diao, prata med andra fans, träffa Mando Diao (AAAAH), med mera. Den är tydligen helt nystartad, just nu samlar de medlemmar, och jag tackade ja. Jajajajaja och återigen JA!
Men, jag lovar. Jag ska hålla nördandet på en normal nivå. I alla fall försöka. 


Åhw. 

Förresten: Fail att jag skrev fel på rubriken där ett tag. Steel. Haha. Sämst. Så går det när man inte koncentrerar sig. Då blir det fel. 

Godnattis.

Surrealistiskt 2

Dessutom pratar de om cykloperna i grekland på radion. Precis den historien berättade Leif på svenskan idag.

Nu börjar det bli läskigt. Är det ödet???

Surrealistiskt

Jag gick just för att posta ett brev (!) iklädd min dundunjacka (!) och min ipod som till dagen spelade Kanye West för mig (!). På vägen hem går jag förbi hela vårat radhus, och vem ser jag kliva ut ur bilen om inte vår gamla historielärare (!) jag är några meter från det hus hon har stannat bilen utanför. Hon tittar ut mot gatan, ser mig - och vinkar! (!) Jag var alltså ungefär fyra-fem meter bort. Hon känner alltså igen mig på detta avstånd och vinkar, sedan går hon in hos mina grannar.

Knäppt.


Jag vill ha:


Tända ljus i massvis


Varm vaniljsteamer. Mmm.


Kvällssol.

Någon som har ett specialerbjudande till mig? Ljus, steamers och kvällssol. Det vore fint, tack.

Godnatt. Sov sött.

..

..och förlåt för mina humörsvägningar. Det bara är så just nu.

Nu ska jag promenera. Det behöver jag.
Pussilull.

.


Jag

saknar

dig.


Fniss

Jag är trött.
Jag skrattade just åt en uppspeedad Mando Diao låt på deras hemsida.
Tankarna for genom huvudet om att det var en tysk (?) version då introt började.
Fast den lät mer som något hämtat ur smurfhits.
Det var inte kul.

Eller...

Lite.


Ett rationellt beslut någon gång innan jul

När jag börjar med något (som photshop till exempel) måste jag alltid överdriva det som attsingen. Ibland failar det lite. Bilden här nedan blev väldigt.. ja, läskig. Kolla bara på våra ögon! Jag har bara ett öga. Coolt.Hanna, jag och en liten paprika á la avancerad konst som är flummig och som ingen förstår.

Dumma dag

Den här dagen har varit dålig. Jag har varit arg och ledsen och nu är jag det ännu mer. Det går inte över. Nu har jag ont utanpå kroppen också av all träning. Aj.

Min ljusglimt är Hännipännie som kommer imorgon. Vi ska busa och ha deeptalks. Jag ska ringa henne nu.
Hejdå.

Aj

Jag har styrketränat. Jag orkade knappt skaka min gainomax nyss för det gjorde så ont i armen och när jag lyfter den för att dricka skakar hela armen. Det är sjukt.

Hello I'm from Sweden and I can't speek your language I'm sorry

Helt otroligt alltså. Min förmåga att skriva, prata och förstå engelska blir bara värre och värre för varje dag. Eftersom vi inte har Engelska A förrän i tvåan har jag tappat allt. Jag menar ALLT. Då vi sålde kakor på universitetet började en av kunderna prata engelska. Jag började handsvettas, och tvingade nervös fram:

"Ehh, this is brownies. And this is, ehm...muffin? Flisaaan, säger man muffin på engelska?" 
Sedan frågade han lite olika frågor och jag fick fram ett:
"Si! No, no I mean yes. Haha, jag tänker bara på spanska..."

Pinsamt. Och nyss skulle jag fråga på en musikcommunity om vilka låtar The Hives brukar spela på deras spelningar. Skönt att sitta bakom en skärm. Lexin är min bästa vän. Jag slog upp i princip alla ord. 

Ska jag börja översätta mina inlägg som alla famous modebloggare gör?

Hello. Today I have noticed that I really suck on english. Hugs.

Hahahahaha. Det var kul. 

13.15

Humör: Trött.
Outfit: Vitt nattlinne med blåa moln och matchande tjocksockar. Nagellack som har åkt bort. Varje nagel är nu unik och har som ett litet land av nagellack på sig.
Bihålor: AJAJAJ. Måste kurera inför Open.
Väder: Sol och bar asfalt. Vår!
Gjorde nyss: Åt jättemycket frukost och såg på vuxna människor som svälter på en ö. 
Ska göra nu: Borsta tänderna. Byta ut min fina outfit mot en annan. Kolla till min högra lins som svider lite. Gå ut.

Hejdå.

VÄRLDENS BÄSTA LÅT

Jag skojar inte. Det här är den bästa låten jag vet. I hela världen. Just för att den är lika fantastisk för varje gång jag lyssnar på den. Dess storhet tar aldrig slut liksom. I sommar ska jag springa barfota på en äng och sjunga ikapp med denna vackra melodi. Vem vill vara med?


Åhhh. G-E-N-I-A-L-I-S-K.

Nostalgius maximalus

Ikväll ikväll ikväll ska jag och Filippa ha våran Minneskväll. Vi ska prata gamla minnen och uppleva maximal nostalgi med hjälp av bilder, musik och våra fantastiska minnen som finns välbevarade på de finaste avdelningarna i hjärnarkivet. Jag längtar. 


Call me <3...,men jag kanske inte svarar

Min telefon är doed. På alla vis. Nästan. Jag har inte slängt den i golvet. Jag har tappat bort min laddare och har även slut på pengar.

Nu vet ni det. 

Idominmjölk

Det smakar idominsalva i min mun. Äckligt. Jag som bara druckit ett glas mjölk. Vad var det i mjölken egetnligen? Idominsalva? Fy Norrmejerier. Fy.

Det äckliga är ju egentligen att jag vet hur idominsalva smakar. Jag har ett svagt minne om att jag fått idominsalva i munnen av misstag.

Just a little, just a little, little bit more

Photoshop har blivit till ett beronde just nu. Jag älskar det här "skarpa linjer"-filtret. Nu photoshopar jag bilder på Sugarplum Fairy från Popup. Tidigare har de varit ljusa och fula av blixt, nu blir de mer som i en tecknad film eller en serietidning. I like.


Markus á la photoshopJag är hemma med mina onda bihålor idag igen och experimenterar med photoshop. Det syns dock inte så mycket på den här bilden, det gick inte att få den större. I can tell you: Den har ett coolt filter med ifyllda linjer, även om det inte syns så mycket här kanske.

Nu ska jag experimentera vidare. Kanske experimenterar jag med min uppsats, dvs. skriver. Hm. Vi får väl se hur det blir med den saken.

"Planen", sa samen och berättade om idén för en ren.

Haha. Random rubrik. Det bara blev det så. Jag och Filippa gillar samelivet ;);) och...

...vi har flera projket igång. Eller, det har vi alltid. Även om de inte alltid blir till handling är det roligt att ha något att drömma bort till via telefonkontakt i princip varje dag.

Minneskväll
Som det låter. Jag och Filippa ska gå igenom saker vi minns, helst inte vill minnas, hjälpa varandra att minnas saker, osv. Allt detta med mycket te, ljus, musik och bilder från urminnes tider. Vi har ju känt varandra sedan vi var små, så det blir en del att gå igenom kan jag lova! Detta ska absolut genomföras. Antingen i veckan eller nästa vecka.

Hockeyresa
Till Skellefteå! Nu när de är i semifinal ska vi dit. Det är sjukt dyrt, men om ekonomin behagar ska vi sitta där och skrika för full hals. Filippa är dock inte Skellefteå Aikare i själen, men hon hejar på dem med mig. Det är sådant man gör för varandra. Awww.

Ö-viksresa
Jag vet dock inte om denna plan är aktuell längre. Det var mer en sportlovsaktivitet. Men påskolvet nästa?

STOCKHOLM + MANDO
Det här SKA BLI AV. Så det så. Jag och Filippa ska dansa till Mando och få se världens snyggaste människa, Gustaf Norén, LIVE. Ha! Känn på den ni!

Våran fasta
Vi fastar på godis. Den här planen är igång och det går faktiskt bra. Nu är det tydligen bestämt att vi ska fasta på griskött. Jag tänker inte äta gris efter jag läst om vad som hände med Scans grisar på ett slakteri. Egentligen borde alla bli vegetarianer, men jag tror seriöst inte att jag själv skulle klara det så jag kan inte förespräka för det, tyvärr. I alla fall, vi ska fasta på griskött nu också. Det kan ni också göra. Eller skippa bara Scan. Korv är inte så gott ändå.

P&L
P&L. Peace and love. Den här planen är också något som självklart går att genomföra. Dvs, om inte biljetterna helt plötsligt skulle ta slut eller om någon av oss bokar in oss på ett charterplan just de datum som festivalen hålls. Troligt? Nej. Ekonomin är även ett hinder, men det bör gå att ordna på något vis.

Klädbytarvecka
En pågående aktivitet. Just nu har vi bytt x antal plagg och ska byta tillbaka om ett tag. Jag har fått låna Filippas Mando-tröja och hon min röda klänning, bland annat. Det känns bra. Det är ekologiskt, ekonomiskt och eeeee....en erfarenhet!

Det är detta som får mig att dra lite extra på mungiporna ibland. Allt detta! Vardagsparty. + våra timmlånga telefonsamtal då vi bland annat planerar och fixar med dessa planer. Jag undrar hur mycket pengar våra föräldrar får betala för att vi ska prata varje dag. Ringa från fasta telefoner kan inte vara så dyrt? Eller? Jag vet inte.

Nyss facebookade vi, men nu har hon visst loggat ut. Happs. Jag får ringa henne imorgon.G'natts.

Hanna is baking the pizz

Idag fyller världens finaste Hanna 17 år!  Kan meddela att hon fick glasssssssss imorse.

Jag ringde och grattade henne med den här låten. <3 Ja, jag sjöng inte själv alltsåååe.

Grattis grattis grattis!

hej

Följ min blogg med bloglovin

Bihålebarn

SJUK. Mina bihålor är onda (bokstavligen) och jag måste knarka alvedon. Aoch. Men he blir bättre. Jag är hemma från skolan.

SOLEN. Åh sol sol sol sol. Jag var ute och promenerade idag. Skorna fäste bra i asfalten, solen lyste mig i ansiktet och fåglarna sjöng. Det var femhundrelva tusen gånger bättre än alvedon, det kan jag lova.


Den blomstertid nu kommer...
Åh, sommar.


Emotional hockeygirl

Okej, innan jag går och lägger mig måste jag ju meddela er:

SKELLEFTEÅ VANN HOCKEYN IGÅR!!! Semifinal snart, chalalalala! Matchen var förövrigt den tredje längsta matchen i svensk  historia. Ändå överlevde jag. Otroligt. Jag höll seriöst på att börja gråta då de gjorde mål vid si sådär 23.15. Vad händer med mitt emotionella liv? Jag gråter åt allt nuförtiden. Fint. Någon dag ska jag berätta om mitt hockeyintresse för er. Som jag sa till My idag: Det går inte ihop med min personlighet för de som inte känt mig väldigt länge. Haha. Djupt. Jag var en sportnörd i flera år. Sedan blev jag en estetnörd. Nu är jag väl någon slags blandning. 

Men, äsch. Vi tar det en annan dag. 

Nattis.

Trött

Jag gick och vilade tjugo över fyra. Jag skulle sova i tjugo minuter. Jag ställde om klockan till fem. Jag stängde av klockan. Jag sov till halv åtta. Mina bihålor säger aj, därför går jag och sover för natten nu.

Godnatt.

Jag behöver någon att hålla i handen nu

Förlängning i hockeyn. 2-2. Jag dör. Mina nerver klarar inte det här.

Nej jag får inte pengar för att göra reklam.

(Jag bryter härmed mitt hockeybloggande. För ett tag. Jag vill inte prata om det. Om ett tag kanske. Då de leder. För det ska de göra.)

Jag skriver ju ofta om Emmaus. JA, det är ett underbart ställe! Kolla kolla kolla vad man kan hitta:

Blåa handväskor


Färgglada hårband á la fem kronor. Katching!


Partykepsar med blinkers från Turkiet!!!!!!!!!!!!!!!!!! PARTYT E RÄDDAT!


Och lots of lots of kläder


Bland annat! Sedan finns det bökcer, poslin, möbler, lampor, osv osv.

Åk dit ni med vettja. http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=Emmaus&var=Ume%e5&Vkiid=p%2bdcDjmNKjI9LP40TFoehg%253d%253d&Vkid=22594213&isAlternateNumberResult=False

Men neju

Linköping har nu gjort 1-2 och leder härmed. Jag vet inte vad jag ska säga. Bara NEJNEJNEJNEJ, och: Det är faktsiskt TVÅ perioder kvar. Mnåh.

ETT - NOLL

Skellefteå AIK spelar en mycket viktig match just nu. Mot Linköping. Det lag som vinner går vidare till semifinal i elitserien i hockey. Jag kollar på detta samtidigt som jag pluggar (good luck to me)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 1-0 TILL SKELLEFTEÅ!!!!

Det ser ljust ut. Det gillar jag. Jag kan vara eran hockey-updater ikväll. HockeybloggarN. Ja. Kul. Jag kör på det!


15 mars


Fantastik film fantastik frisyrNästa gång jag går till frisören vill jag klippa mitt hår i en kort page igen, och med en kort lugg. Som Amelie. Fast jag vill ha en mer jämn page tror jag. Fast luggen ska vara som hennes. Blablabla. Jag vill klippa mig nu. Min snelugg bråkar med mig.

Näe, nu måste jag göra ett ryck om jag ska hinna till guldstaden Skellefteå.
Ha det fint.

Tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack

Lördag. Kaffemaskinen går varm här hemma. Dumma magkatarr. Jag vill ha kaffe. 

Istället har jag läst tidningen och ätit världens godaste yoghurt - Päron och mangostan (gottgottgott) och läst våran lokala tidning. Marlene Erman är tydligen favorittippad till melodifestivalsfinalen ikväll. Ser man på ser man på. Operapop? Jag är tveksam. 

Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska till Skellefteå för att se hockey. Om en och en halv timme. Jag har även planerat att göra ett "ett foto om dagen"-inlägg till er. Hittills har jag tagit en bild. Sova länge äger.

14 mars. Herregud. Det känns som om det var 14 mars 2008 igår. Nästan. Tiden går snabbt, ja. Ibland vill jag bara stanna upp den lite bara. Det går nästan för fort. Jag hänger knappt med. Vänta på miiiig.

Om tjugo minuter ska jag ta en ny bild! Bam! 


Den här bilden togs för lite mer än ett år sedan. Old days at Grubbe. Jag och Hanna. Jag blir alltid så glad av den här bilden. Den är finfin.

Ciao

Hello Kitty hello friday

HELG!

Skönt. Jag firade helgen med mina fina vänner Alma, Flösan och Rebecka. Vi fikade på Waynes. Det var götta. Jag åt en banan, brownie och vatten. Om ni vill veta. Economic woman.

Helst av allt vill jag leva i min Hello Kittypyjamas hela helgen. Imorse vakande jag med påsar under ögonen lika mörka som det mörkaste av svart och lika djupa som en ica-kasse med fem liter mjölk i. TYP. Smink smink och sen var de mindre synliga. Men - jag tror minsann att jag måste sova ikapp lite.GODNATT

Näh, nu ljög jag. För jag ska ju iväg och dansa nu. Men sedan ska jag sova. Ikväll.
Ha det fint.


Läsvärt.

Det finns ingen som skriver så fint om saker och ting som Sandra, "Niotillfem"-bloggaren. Jag har läst och läst och återigen läst hennes "best of"-inlägg. En av dem måste jag länka till er. Det handlar om att vara 17 år och förvirrad. Över livet. Men mest över kärleken. Och vet ni? Jag tror att alla är lite tonårsförvirrade. Hon besriver det så ohyggligt bra. Läs.

<3

Tummeliten

Jag har en fet pappersbit på min tumme. Jag hade en liten hudflärp på den som jag drog bort. Då kom det blod. Nu är min tumme PIMP. OK?


If you ever will be mine, I will never ever let you down


Salem Al Fakir. Jag tror att jag är lite kär i honom minsann. Förtjust i alla fall. Kan man vara kär i en kändis? Hm.

brownies brownies brownies

Enrique Inglesias, som egentligen inte alls kan sjunga..., strömmar ur den lilla blåa radion i vårat kök. Fråga mig inte varför. Det bara blev så att jag satte på Lugna Favoriter istället för P3. Skam. Jag kände inte för P3 hiphop. Jag ville ha smöriga ballader. Jag har bakat. Med smör för den delen också. Brownies, de ska vi sälja imorgon. Pengarna går till Afghanistan. Kom och köp! På Universietet - någonstans. Kan meddela senare.

Klockan tickar i otakt till den nya smöriga balladen som satte igång. Nu bytte jag till P3. "Haaaaallooow Päääääätreeeeeeeeeee" (hallå p3 på skånska) säger de. Nu är klockan nästan i takt. Fyra minuter kvar. I only got four minutes to save my brownies! Madaaaaaaaaanna.

Window window window sjunger de nu. Ja, inte brownisen alltså. De sjunger typ mer: ÄT OSS.

Tack för idag, slut för idag.

De dagar då vardagslyxen inte har några gränser

Ibland känner jag mig verkligen bortskämd. Som idag när jag efter en halvtimmes eftermiddagslur vaknar upp och inser att min linsvätska är helt slut. Ögonen känns grusiga och kroppen känns tung. "Neeeeeeeej! Åhhhh! VARFÖR?", börjar jag utropa medan jag begraver ansiktet i händerna. Bortskämda unge. Klockan fem i sex är jag inne på synsam. Jag hade gjort ett extremt stressryck, de stänger klockan sex. Med linsvätskan i handen går jag genom staden i mjukisbyxor, fortfarande med grusiga ögon och en tung kropp. Jag borde vara glad över det jag har istället för att gasta om onödiga saker. Jag fick dåligt samvete. Så jag ringde mamma och bad om ursäkt för mitt dåliga beteende. Hon sa att det var "helt lugnt". Men, fortfarande - det är sjukt vad jag är beroende av vardagslyx, så som att alltid ha linsvätska till hands.

Skärpning Klara. På med glasögonen och bete dig som en norrlänning.

Come on come on

Nu kollar jag på flyg. Det är dyrt att flyga. Tåg är också dyrt. Men det ska gå. Jag SKA till Stockholm.

Och Filippa skriver så fint i sin blogg att jag inte vet vad jag ska ta mig till. VI är de lyckligaste människorna på hela jorden Filippa.

Pussilull

I'm rapid like a heart attack, you see the soul in the shades of black, blue lining, blue lining, blue lining, white trenchcoat

Jag fick just en uppenbarelse. En sådan makalös uppenbarelse att jag nästan måste hålla fast mig i stolen för att inte trilla av:

Jag kanske ska se Mando Diao i Stockholm.

Mitt och Filippas samtal för en stund sen lät så här:
- Iaaaaaah!
- Det är sjukt!
- Ja!
- Klara! VI SKA SE MANDO!
- Det är galet! GALET! Jag börjar nästan gråta!
- Jag blir tårögd!
- AAAAAH!

Jag följer i såna fall med Filippa, Ellen och Ellens kompis till kungens stad - Stockholm. De har redan planerat detta sedan länge. Dessutom ska jag träffa min fina fina Judith. Hennes vänner ska också på Mando. Jag ska på Mando. Judith ska på Mando. Vi ska dit. Judith, som jag inte träffat sen i somras ska jag få återse ifall denna underbara dröm blir till verklighet. Åhhh. Jag kan knappt förstå det. Jag ska få träffa henne. Och jag ska på Mando. Det är fullt möjligt. Jag har tid. Jag har pengar. Jag har ett lyckorus inom mig som inte går att skriva ner på denna tomma skärm.

Jag ska dit. Jag ska kämpa tills jag hittar den billigaste och bästa gyllene biljetten till Stockholm. Då. Då ni. Jag kan dansa lite åt er då.

FILIPPA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Nu måste jag samla mig. Om ett tag.

4943

4943. Så många bilder har jag i mitt iphoto-bibliotek just nu. Det är inte bra. Verkligen inte. Våran dator kommer att explodera. Nu har vi någon backup-hårddisk. Den ser teknisk ut. Men fortfarande - jag måste rensa. Hälften ska bort. 

Nu hittade jag bilder från förra årets Umeå Open. Åhw. Jag får ont i magen och blir nästan varm i hela kroppen. Av lycka alltså. Umeå Open. Snart snart snart ska jag så där igen. Jag har längtat sedan 29 Mars 2008. Då festivalen tog slut, alltså. lovelovelovelovelove. Nu ska jag bada och bli varm utanpå kroppen också.

Ha det fint.

Idag har jag testat nya saker.

Härom dagen blev jag tillfrågad att hoppa in som konfrencier för ett arrangemang kring internationella kvinnodagen på Hamnmagasinet. Jag svarade ja, och nu är jag hemkommen från Hamnmagasinet. Imorse var jag NERVÖS. Aaah. Det är lustigt hur man tänker "Jag har aldrig varit så här nervös i hela mitt liv.", varje gång man är nervös. Jag gör det i alla fall. Men, som med det mesta släppte nervositeten efter ett tag. Det ordnade sig, och det var faktiskt riktigt trevligt där. 

Dessutom har jag ätit sushi för första gången. Det kanske inte var min grej direkt. Tyvärr. Dock var det vegan-sushi. Så, jag ger det nog en chans till. Jag gillar ju lax. Då borde jag gilla sushi. Eller? Ja.

PIZZA!

Sábado

Jamen god morgon! 

Snart ska jag möta upp min finaste Petra. 12.00 utanför Emmaus. Jag tror att jag måste skynda mig.


Ciaooo

Hamptjärnsstugans fik.

Humor:

Foto: Min modige bror.Ännu mer kul på riktigt:

Jag låg nyss på golvet och viftade med en galge. 
HAHAHAHA. 

Jag försökte locka fram katten som vi passar. Han hade gömt sig under en säng.

ÅH AAAIK SKELLEFTE AAAAIK

Nu ska jag berätta om något som är kul på riktigt: Hockey. Jag och pappa har nu sett den första kvartsfinalen i Elitserien. Skellefteå AIK mot Linköping. Och vilka vann? SKELLEFTEÅ AIK, Chalalalalala! Är hon dum?, tänker ni kanske. För jag bor, lever och talar som en äkta Umeå-bo. Men NEJ! Jag har växt upp med att heja på Skellefteå. Då jag var liten gick jag omkring och sa bajslövenbajslövenbajslöven. Jag kom på det själv. 

Jag blir fortfarande lite irriterad då jag ser Björklöven. Hurv. Svart och gult ska det vara.


Fint.

Kul Klara, kuuuuuuul

Jag vet inte om det är något fel på mig idag. Är det så? Är det så det ska vara? Jag har skrivit två sidor på min uppsats om utmattningsdepression och uppskattat detta. Jag tyckte att det var kul. Kul att skriva uppsats. Kul kul kul. Intressant och kul. Vad händer? Sen när blev det kul? Men, jag klagar inte. För nu är jag snart klar med uppsatsdelen. HA! Lövli.

Jag måste komma tillbaka till verkligheten. 

Jag tar nu en snabb blick inne i mitt rum. STÖKIGT.
Phew.

Visst vill ni jättegärna läsa den här boken?


Nej, ärligt talat har jag aldrig sett en tråkigare bok. Innehållet är faktiskt inte så farligt dåligt, själva ämnet är väldigt intressant. Men bara namnet SOCIALSTYRELSEN gör att jag helst inte vill öppna denna bok. Kunde de inte gjort den lite mer pimig? Lite glitter och sådant. Det hade varit fint. Bara för att det är ett seriöst och spännande ämne betyder det inte att boken måste vara ful. Men det är ju Socialstyrelsen. Vad hade jag att vänta mig liksom?

Dags att börja läsa. Fy för att skriva uppsatser på lov.

Klick

Idag har jag och Anna varit duktiga studenter. Vi pluggade på statsbiblioteket bland tysta, koncentrerade universitetsstudenter. En av dem började knäcka fingrarna. "Klick" sa det. Jag undrar om det är tillåtet på bibliotek.

A trip to (air?) hockeystad

Jag och Filippa planerar en resa:

Till Örnsköldsvik!!!

Så går det när pengarna inte riktigt finns där och när bussföretagen envisas med att sälja dyra biljetter. Men jag är lika glad för det!
Vet ni vad man kan göra i denna lilla hockeystad? A lots of saker serrni.
Jag klickade mig runt och fann AIRWORLD. Kolla bara på attraktionerna som finns där:


Afrikabyn:
6 m lång
9 m bred
5,5 m hög
Ett äventyr... kanibaler?

 
Roboten:
4 m lång
4 m bred
5 m hög
Utforska robotens innre! (Wut?)


Sjöodjuret:
7 m lång
5 m bred
2 m hög
Ett havsäventyr för de minsta!


Titanic:
10 m lång
6 m hög
4 m bred rutschkana.
En av favoriterna
(Hahahaha...)


Sumobrottning:
Dräkter i olika storlekar.
Utmana din kompis!

Haha. Omg. Titanic? Och 65 spänn för detta. Men vi tänkte köra budget-varrianten och ta med egen lunch och allt. Så det blir nog ingen sumobrottning eller besök i Afrikabyn. Tyvärr. En annan gång. Men då! Då blir det Airworld!

Toaster 5,5

Jag och Amalia vandrade just i snöstörmen mot busshållplatsen. Norrland ftw. Men, trots snöstormen var vi varma ända in i själen ändå. Vill ni veta varför? PATRIK 1,5. Åh vilken fin film. "Den var så söt att man inte behöver äta några fler sötsaker på ett tag", sa Amalia. Jag instämmer. Fem av fem toasters. Lätt. Se den. Fast, det har ni kanske redan gjort. Annars: Se den. Nu.

Natti Natti

Halv åtta hos mig

Jag avundas på fröken Liljedahl. Väldigt mycekt. Vet ni vars hon är? Hon är i NEW YORK. Galet.

Själv är jag just hemkommen från ica där jag har köpt frimärken och några kuvert. Mina fingrar domnade sakta då jag tog fram min ipod och tryckte på play. Markus Krunegård sjöng för mig. Han sjöng "Hjääihjääälp". Känner jag mig träffad? Lite. Jag undrar om det går att posta sig själv till New York. Det vill jag. Någon som följer med? Vi åker efter friidrotten. Säg vid...halv åtta?

Bra! Vi möts hemma hos mig. Jag har sisådär över tio kuvert så ta gärna med en vän eller två.


Så går det om man vänder på dygnet Klara

Jag vakande vid elva. Klockan tolv bestämde jag mig för att dra upp rullgardinen. SOL! Fina fina sol.

Jag sover alltid bort dagarna. Sämst. Idag lyckades jag till och med missa Vasaloppet. Det berättade Ekot för mig.


Min nya bakgrundsbildSeinfeld.

RSS 2.0