SLUT

KLARA 29 MAJ 2008:

klarabloggen.bloggspot.se is no more. Eller, jag har inte raderat den än. Vet inte om jag ska göra det ens, sidan verkar ju ändå inte fungera. Nu har jag chans att börja om på nytt, det känns bra! Dock saknar jag min gamla fina design jag hade. Jag hatar reklamen på blogg.se, det är så fult. Hoppas ni står ut, jag ansvarar inte för reklamen.

KLARA 19 DECEMBER 2010:

klarabloggen.blogg.se is no more. Eller, jag ska inte radera den än. Vet inte om jag ska göra det ens, kanske lösenordsskydda. Nu har jag en chans att börja om på nytt, det känns bra! Dock kommer jag sakna allt som hör min gamla blogg till, bara för att den är min. Jag hatar reklamen på blogg.se, det är så fult. Jag står inte ut, jag ansvarar inte för reklamen. (men mest av allt är TUMBLR så fruktansvärt mycket bättre.) så jag säger HEJ DÅ tack för två och ett halvt år. Så himla mycket det är. Ska inte börja gråta nu. Farväl.

HEJ http://avklarat.tumblr.com/. Vi ses där ju.

söndag

varför fotar jag alltid samma saker?

Till min kära vän

fan att dom gick sönder i burken när de skulle fraktas :(((( "det är tanken som räknas"

Saker som jag hatar 2

Uttrycken/orden:

- "Vad gör vi? NU KÖR VI!"
- "Det krävs bara lite jävlar anamma!!!!!!"
- "Jag mår som jag förtjänar" alt. "Jag är en sliten krigare" (tack mira som ska ha creds för den)
- "Fredagsmys"
- "Shopahollic"
- "Rockabilly" eller "rockabillytjej" hahahahha förklarar en annan gång
- "Carpe diem" när det står i kursivt och sitter på någons vägg i ett seriöst sammanhang
- EXERGI, ACKUMULERING (hej naturkunskap)
fortsättning följer...

TUMBLR

*provbloggar*

JA
Snyggare!!!!!!!!!!!!!!!
Bättre
Utan reklam
Stora bilder
+ att det går att aktivera kommentarer! Trodde inte det först.

NEJ
Vill inte skiljas från min gamla
Flera bilder på rad blir till ett bildspel istället för stora och efter varandra = dom blir också mindre
Kommer inte på fler dåliga saker

JA? NEJ? JA? NEJ?

Saker som jag hatar 1

Disneylåtar, folk som sjunger disneylåtar hela tiden, säger "ÅH, MINNEN" när disneylåtar spelas. För jag kan inte sjunga någon disneylåt, jag får inga "minnen" av dom heller. Allt detta har lett till ett utanförskap inte bara under min barndom; även under mina tonår har jag aldrig kunnat dela dessa "minnen" eller "sånger" med "alla andra". Någon som känner igen sig? TROLIGTVIS INTE, men annars är ni välkomna att kontakta mig när som helst ni behöver en axel att luta er på när stormen blåser som mest, för nu i juletider är det särskilt farligt ute på vattnet. Tror jag hörde en disneylåt senast idag.

OBS stör mig

snälla.

11


Ju(L)Bakde pepparkakor med bror idag! Antal minuter vi lyssnade på jullåtar: 15. Antal plåtar som jag brände: En. Av två. Antal pepparkakor jag vill ha just nu efter allt degätande: 0.

Vad som har hänt sen sist

Min minneskortläsare på datorn har slutat fungera. Kan endast blogga från mammas dator = blir inte ofta, men ni ska få se hur trevligt jag hade det i söndags!
Vinterbuffé hos My med tösabitarna på bilden + Emelie, Freyja och Ida. Åt så mycket att jag var tvungen att lägga mig ned på golvet och kvida lite. Det var det värt.

powernapar

hahaha

Electrobebis

Har spenderat dagen och gårdagen på en hård trästol i timmar och åter timmar. Projektarbetarprojektarbetarprojektarbetarprojektarbetarprojektarbetaaaaaaaar och äter nästan upp mig själv av iver och frustration på samma gång!!! Jag ska fota min fantastiska ~studio~ sen så ska ni få se. Ska fortstätta med skapandet av min electrobebis nu hela kvällen+natten+dagen därefter+alla dagar fram till jul. God jul önskar jag och min kommande bebis.

En ny dag


Och juste, jag ska gråta lite också :)

Varmvattnet i duschen var slut i morse så jag duschade i kallvatten ;D, jag glömde värma gröten så jag åt den kall för det var bråttom ^^ och juste sen fick vi stopp i toaletten så jag har stått med en toaborste och försökt få "tryck" i toaletten genom att leka omkring där med borsten samt fått kväljningar och "tryck" i huvudet (BIHÅLEVÄRKEN) :S Och juste, toan har fortfarande stopp. x'D Ska återgå till det nu för det är min tur att prova igen :D hej då :P

Kvällens konstateranden:

1. Jag är så fruktansvärt skeptisk till nya filmer, och om jag lyckas se en ny film (bli övertalad att se) så hypar jag den tills det inte går att hypa mer och så ser jag den igen och igen och igen tills jag blir övertalad att se ännu en ny. Ett litet kretslopp kan man säga.

2. Jag är så fruktansvärt rädd för att gå ensam på kvällen. Gränsen går vid halv tio och jag skojar inte. Är så sjukt paranoid. Och väldigt, väldigt rädd.

Vilken tur att

1. Vilma visade mig KILL BILL del 1 ikväll och nu tänker jag hypa den: SEEEEE DEEEENNNNN (men inte om du lider av blodfobi) Är helt tagen.

2. Vilma följde mig hela vägen till busshållplatsen. Fast när jag klev av bussen vid min hållplats så sprang jag hela vägen till dörren som är ca 100 meter från hållplatsen.

Övrigt

1. Filmer som jag varit skeptisk till och sedan hypat är följande:
Amélie från Montmartre
Star Wars
Das Boot
The Truman Show
The Royal Tenembaums

och så vidare och så vidare. Roligt att alla dessa filmer är mina favoritfilmer.

2. Jag har lyckats gå ensam ett fåtal gånger genom natten klockan TOLV från Vasaplan till mitt hus. Sju minuters promenad. Av rädsla. Opraktiskt, men kanske lite klokt ändå.

3. Vilma är bäst. Och nu ska jag: packa, äta, sova, sova, sova. God natt.

Hej mitt vinterland
Hej december, bihålevärken, förkylningen, julkalendern, det ganska varma vädret och alla Bryssel-människor som jag saknar.

RSS 2.0