Shake, Shake, Shake, Shake, Shake It


IDA @ NYÅRSAFTON!

Jag ryms i din resväska


Jag har blivit väldigt blödig på sista tiden. OS liksom. Herregud vad jag gråter. Men även är när fina Rebecka har skrivit på alla sina papper till utbytesstudentgrejsen och jag inser att hon ska åka. Huuu. Hur ska jag klara mig utan dig? Det kommer inte att gå. Alls. Ska bli emo i ett år. Eller så följer jag med i resväskan. Hehe "klassiker."

PARTY

Hej! Har ni letat efter mig? Nu är jag här i alla fall.

Jag har haft en himla bra helg. I fredags fikade jag med Emelie, Helena och Ida på Wayne's. Igår jobbade jag. Men, det var inte vilket jobb som helst! Jag provade på Lindy hop till VK ung. Tog med mig fina Ida och dansade kvällen lång. Det enda jag har i huvudet nu är "baksteg, trippelsteg, trippelsteg, baksteg..." Sjukt svårt var det. Och roligt! Mycket roligt. Efter dansen drog vi hem till mig och åt pasta med köttbullar. Nattmat äger. Rikard kom också och sällskapade en stund tills klockan blev två. Då somnade vi. Nu är det söndag. Ida och jag sov till elva och gjorde därefter scones till frukost. M-mm. Denna dag kommer bli bra.
Fick för mig att måla turkosa naglar idag också. Dock är det väldigt dålig kvalla på nagelacket, som ni ser på min tumme har det redan åkt bort lite på grund av den långa torktiden som behövs. Jag var för snabb helt enkelt. Men köper man nagelack på en marknad i Grekland för en euro får man väl skylla sig själv, antar jag.

Gud vad jag babblar. Nu har jag babblat klart.

Hejdå.

Dinkelbröd

Håller på att baka dinkelbröd i ren ilska då mitt pluggande går dåligt. Jag har börjat avreagera mig genom att baka. Brödet är ovanligt enkelt att röra ihop, lite som en kladdkaka. Inget knådande, bara kladd. HÄR finns receptet för de som vill prova på!
Ni ska få se hur fina de blir när de är klara sen också. Mm-mm.

Titta på min nya bakgrundsbild

Det är som att sommaren är en dröm. Den kommer ju aldrig. Nytt löfte: Jag ska aldrig klaga på värme i sommar. Aldrig aldrig aldrig. Är ni med mig?
JAAAA!

STRECKET PÅ MIN DATOR

NU ÄR DET GRÖNT!!!!!! VAD HÄNDER?
Ska hålla er uppdaterade. Lovar. Coolt om det skulle skifta färg hela tiden. Då ska jag inte lämna in den.

Blåa streck


MIN DATOR ÄR SJUK! Ser ni det blå strecket? Fast det är bara skärmen som är skadad, tack och lov. Vad kan sjukdomen heta? Blåa streck? Lite som röda hund fast datastyle. Den har inte fått några symptom. Än så länge. Ska lämna in den till datateknikern och hålla alla mina tummar.

Jag borde verkligen bli emo

KOLLA. Mitt hår är ju som gjort för det.
Men!
Jag funderar på att cutta av det. Allt. Eller, nästan allt. Jag har länge tänt ha kortare hår men inte riktigt vågat ta steget än. Men så blev jag så inspirerad av bland andra Cornelia, som har SJUKT snyggt kort hår.
Mitt skulle typ se ut så här, fast med min mindre tillklippta snelugg.
KÄLLA
Eller så kör jag på min kort lugg + page-grej igen. Som denna tjej:

KÄLLA
SÅ. Vad säger ni? Jag kan inte bestämma mig. Som vanligt. Help meeee.

Min söndagsdejt

Fast så här soligt var det ju inte igår. Men, I WISH. Bilderna är från i somras och Filippa är den snygga modellen!

MER


Mumma

Söndagsfrukost, i vanlig ordning! Dagens frukost bestod av scones med diverse pålägg, fil med apelsin och kiwi samt det obligatoriska teet.
PS. Förra söndagen gjorde jag en jättefancy frukost men hade tyvärr ingen kamera, därav ingen fancy bild. DS.

BLOGGTORKAAmerica's next top cowmodel i en hage vid vår stuga.

JAG HAR BLOGGTORKAAAAAAH. Men jag kommer tillbaka. Jag lovar.

Aj gud shit

MIN MORGON:
08.36: Stiger upp efter att ha snoozat tre gånger.
08.45: Pling plong på dörren. Jag öppnar dörren, ser en kontur av en byggarbetare (utan linser är jag körd) som säger med liten och snäll röst: "Vi kommer stänga av vattnet nu i en halvtimme." Skolan börjar 09.35.
08.47: Petar in linser (hade tvättat händerna innan)
08.50-09.05: Äter frukost. Fortfarande vattenlös.
09.05: Tiden för att göra sig i ordning. Utan vatten. GR888888888. MEN. Jag är en liten pensionär så jag har alltid diverse saker på nattduksbordet, så som en vattenflaska, snytpapper, och handkräm. Vattenflaskan var nästan helt fylld med vatten så jag får kör ~old style~. Tvättar ansiktet, under armarna, borstar tänderna. Klar med vattenanvändning.
09.30: Cyklar till skolan. Är jättesen men cyklar långsamt för jag är rädd för att halka. Så händer det. Några meter från skolan slinter jag med cykeln och landar mot den hårda marken. Säger: "AJ, GUD, SHIT!" (Hahah skrattar åt mina ordval nu i efterhand) Några som cyklar förbi frågar hur det gick. Jag klämmer fram: "B....rrraaaaa."
Nu har jag ett stort blåmärke som sakta växer fram på min vänstra arm.
Trevlig helg, Klara!

Min onsdagsdejt


~HÄSTTJEJ~


Foto: Vilma, kan det vara 2007? Jaaa, jag var blond i alla fall. En blond hästtjej.

<3

Kulturhuvudstadshjärtan från i maj förra året. Kan för övrigt inte bestämma mig för att märka mina bilder eller ej. Hmmm.
En fin låt:
Metric – Grow Up
Kram till alla fina själar på alla hjärtans dag.

Min smyckeskvinna

Nu ska jag visa er en fin sak i mitt rum. MIN SMYCKESKVINNA!
TADA!
Vem är då denna mystiska kvinna? Jo, ser ni, hon har tidigare en Buff runt halsen. En praktisk huvudbonad som man kan ha runt halsen, på huvudet osv. När man köper en sådan hänger de runt ett pappershuvud, så som min kvinna. Men nu tar hon alltså hand om mina (väldigt få) halsband etc. Inte mina örhängen dock, men jag vill ju inte överbelasta henne.

Aldrig ensam


Varje morgon tar det emot att lämna min lille kisse ensam. Han går med mig vart jag än går. Förutom till skolan då.

Zemlah


Gudomligt god alternativ semla by Klara med en gudomligt god chokladfyllning á la Rebecka.
Mitt jobb på VK ung är ju bara för gott (!) ibland. Igår testade vi Umeås utbud av semlor. Resultatet ser ni på lördag.

ALLTSÅ. Det roligaste jag har sett NÅGONSIN. Del 2!!!

Dalarnes Hembygdsring har gjort det ännu en gång. Denna gång dansar en man SOLO.

SvingenDISCO VARJE DAG

1. Klicka på oss
2. DANSA

IDA!FRUKOSTBUFFÉ

Fredag+Lördag tillbringade jag i Mys hus med en massa fina männsikor och en underbar frukostbuffé. Helena den stackaren var sjuk och kunde inte komma. Krya på dig fina du.
Nu: Dreggla åt vår frukostbuffé:

OBS inte Takida

På Facebook efterfrågade jag musiktips från folk och fick jättemånga fina spellistor och låtar! Men, det vore ju nice att få fler tips!

SÅ:TIPSA MIG OM BRA MUSIK! Jag provade det här en gång förut, men då vågade inte så många. Nu tycker jag att ni ska våga för då skulle jag bli glad. Jag uppskattar allt utom Takdia. Typ. Så: KÖR HÅRT!
Puss.

Me & Powter


ALLTSÅ. Det roligaste jag har sett NÅGONSIN.


re:stacksJag är trött på att frysa.

Jag borde skaffa mig en snygg tag så jag kan märka mina bilder just in case. Får klura på det.
Bilderna är i alla fall från min stuga i Höga Kusten. Mitt favoritställe på hela jorden. Jag vill dit och jag vill att det ska vara vår. NU.

RSS 2.0