IN THE BACKSEAT OF YOUR CAR

JAG. KAN. INTE. SLUTA. LYSSNA. Sjukt fancy låt.

THE SUNDAYS


Söndagsfrukost! Inte har jag glömt, inte! Morgonen till ära åt jag: kokt ägg med kaviar, rostat mörkt bröd med keso, ost, skinka och paprika, earl grey (te) samt ananas blandat med kiwi. 5 AV 5 TOASTERS

GGGGGRRRRRAAAATTTTTTTIIIIIIISSSSS

Min bästa vän fyller år idag.

UFHEJ SPEGEL


Blondinbella och jag

Jag var på Blondinbellas föreläsning i tisdags. Den var GRYMT bra. Hon är som en cool tjej hon, hoho. Nej men helt ärligt. Det är hon verkligen. Pratade med henne också! Tog ingen autograf, tyvärr, om det var någon som hade velat ha en. Kommer aldrig våga fråga om en autograf. Det känns knäppt.

Sen hamnade man ju på bild på bloggen it self också. En paparazzibild och en "posa-med-Blondinbella-för-att-representera-Norrland"
TITTA BARA:
GLAD
WE ARE FAMILY! I GOT ALL MY SISTERS WITH ME!
Källa
Några säger att jag är känd nu. Är jag det?

SUSHI-USCHI


Är. Inte. Gott. (Men väldigt snyggt.)
Åt det för andra gången i mitt liv i måndags. Det var LITE bättre än den vegan-sushi jag upplevde på Hamnmagasinet en gång i tiden, för den var hemsk. Det är ju fisken som är the shit på sushi (haha) om man ska tänka positivt. Utan den är det som inget alls. Men så i måndags. Min brors födelsedag och allt. Jag kunde inte äta mer än två bitar. Det slutade med att jag fick värma rester i micron istället. Är det normalt???????, som man skriver i KP.

2

1. Rikard som äter lunch.
2. Utsikt vid vattnet.
Tog som sagt väldigt lite bilder. Detta är allt ni får minsann!

NK

JAG ÄR TILLBAKA. Var ju i Stockholm i helgen och roade mig. Och igår fyllde min lilla lillebror 14 år. Herregudars. Jag fotade typ ingenting under resan (ovanligt nog), men ni ska få se några fler bilder sen. Om ni vill.
l8r

ALLA VILL HA HELA VÄRLDEN


Princess Charming

He blev som en liten bild, kunde inte göra denna större. Men här är i alla fall Hannapanna Liljedahl från Öppet hus förra året. Idag är det dags igen. HEJA. Vi ska lansera Företagshjälpen UF då. BE THERE.

http://melodies.blogg.se

Det är en sällsam gåva att få leva i dessa veckor, månader och år. Vi bör alla vara tacksamma till herren våran kristus och bejda morgon, middag, kväll. Vi bör vidare bara ha samlag två gånger i livet, och då endast för att avla barn. Man skall EJ titta ned under samlaget. Helst skall man blunda och tänka på trevligare saker, såsom en sommaräng, eller en snöhög.

Rebecka Höög

Hahahaha. Hade nästan glömt bort denna fina bloggkommentar men fann den nyss. <3 Ska börja skriva den på olika platser. Ja.

Prince Charming


Titta vilken fin bild jag hittade.

Puss


Pojken på bilden och jag firade ett halvår igår minsann. Var på restaurang och pussades. Fintfintfintfint. Jag längtar till på fredag. Jättemycket.

ROLIGT

Grupper jag gått med i på Facebook idag:
1. I've Always Wanted to Spin Round in a Chair & Say "I've Been Expecting You"
2. Åvas naturare
3. Vi som inte vill att Maren ska flytta tillbaka till Jokkmokk.
<3

Götta2

...och i morse gjorde vi scones! Är det söndag så är det.

Götta

Igår bjöd jag Vilma på middag! Bilden blev lite shaky såg jag nu, hehe. Fint vare i alla fall.

BUT I'M STILL, I'M STILL AN ANIMAL


Borde kanske börja märka mina bilder, inte alla förstås, men vi får seee.
Förresten så har jag lyssnat på Miike Snow idag. Han är U-N-D-E-R-B-A-R. Går inte att sitta still, lovar.
GOD NATT.

UPP OCH IVÄG

Bilder från i våras.
Om en vecka är jag och Rikard i Stockholm!

Duktig

En bra sak som jag har gjort idag: Raderat min apberget. Guldstjärna till mig!!!!
En dålig sak som jag har gjort idag: Tappade min mössa i toaletten på skolan, efter jag spolat dock. MEN ÄNDÅ. Usch.

Företagshjälpen UF @ ~fotostudion~

HIHI EMOBILDEN

Brb

Mitt blogghumör är borta igen. POFF. Det har möjligtvis ett litet samband med att datorn bara känns NEJ. Jag har verkligen ingen lust att sitta vid datorn alls. Vet ni vad jag gör istället? HÖR PÅ DET HÄR: Jag ser på tv, läser en bok, tränar oftare, spelar gitarr, fikar. Jag har det väldigt bra. Återkommer när jag är klarabloggaren igen. Imorgon typ. Kanske. Om ni har tur.

Simma lugnt.

U


NO SLEEP


Nypon i vår numera översnöade rabatt.

Fredagspyssel

Ikväll har jag gjort något som jag inte gjort på länge, men som jag faktiskt tycker är väldigt roligt: Teckna. Jag passade dessutom på att teckna av någon jag tycker väldigt mycket om. Originalbilden ser ni längst upp, resultatet på bild två och tre. Det var svårt att fota bilden, det vita pappret blev gult i kameran, men asch! Jag är nöjd med teckningen i alla fall. Imorgon ska pojken på bilden få den.
Ha en fin kväll.

Darlo

Världens finaste katt. Han är till och med fotogenisk.

Det är för kallt för att åka skidor

Jag har mycket viktiga saker för mig idag:

*Byta mjukisbyxorna mot strumpbyxor
*Plocka in i diskmaskinen (sen...kanske.)
*Spela Wii med min bror
*Försöka lära mig att teckna igen
*Äta
*Vänta på att Rikard ska komma hit. Pussa på honom när han kommer hit
*Inte sitta vid datorn

Over and out.

Trettondagsafton


Start


Det är visserligen inte söndag, men eftersom det är lov så kan man göra en god frukost varje dag!

Och min lugg var fancy igår


Hur jag gjorde? Jag tvättade inte håret på några dagar och använde min plattång. Sen ba WOSH. Önskar att den alltid såg ut så. Det vore fint.

Jag har vänt på dygnet

04.00. Fotade min hand. KUNDE. INTE. SOVA. Måste vända tillbaka mitt dygn. Imorgon. Kanske.

Hej byggare Bob

Varför har jag bara grannar som bygger? Sedan 08.15 har några av mina grannar väckt mig med sin borrmaskin. Inte okej. Nu kör de igång igen! Härligt!

Och klockan är 13.37!

JUNI - DECEMBER 2009

JUNI
Fick sommarlov, sommarlov, sommarlov, var på min kusins bröllop, PEACE AND LOVE, och blev kär i en pojke som heter Rikard.

JULI
Var i stugan. Men besökte också Vilmas stuga i Kallviken, åkte på Trästockfestivalen, blev tillsammans med min finaste, började sommarjobba som gatumusikant. Träffade Judith och andra fina människor nästan varje dag i stugan. Spelade alfapet med Filippa i solen. Hade picknickar vid älven.

AUGUSTI
Sommarjobbade. Var mycket med Vilma. Slutade till sist jobba, åkte till stugan igen, var med Rikard, åt pizza på altanen med Rikard, bakade bullar med Rikard, pussade på Rikard. Började fatta tycke för keso. Åkte ut till Ytterklinten och umgicks med Malin och Julia, jag och Julia fotade övertrötta bilder mitt i natten. Hade en fin dag med Amanda, Benjamin och Filippa då Benjamin och Amanda lärt känna varandra! Började skolan.

SEPTEMBER
Hej svininfluensa! Två veckors kurering hemma. Men jag hann också fylla 17 år, fota i skogen med Filippa och äta scones.

OKTOBER
En spännande månad! Klickade jättebra med min frisör, fick därmed en skitsnygg frisyr, färgade håret svart, var på jazzfestivalen med My och Sofia, hade världens godaste brödbuffé med My, Emelie, Ida och Helena, intervjuade fina Petra om hennes volontärande i Thailand, Allt detta akomoanjerat av Mando Diao's B-sides album.
NOVEMBER
Jag och Malin hade en sjukt bra praovecka i Uppsala, jag åkte till Jämtland och hälsade på min faster med familj och ÅTTA hundar, såg Emil Jenssen, skrev till honom, fick svar. Jag gjorde som Blondinbella och tog en bloggpaus också. Det var skönt. Fast det var nästan roligare när jag fick blogga igen.DECEMBER
Jag gick runt med en sked i fickan mest hela tiden p.g.a last man standing. Vann last man standing och blev jätteglad, åkte med Vilma till Stockholm för att se Regina Spektor, fick jullov, var utan Rikard alldeles för många dagar, firade en fin jul och en parttty nyårsafton.
GOTT NYTT ÅR!

JANUARI - MAJ 2009

JANUARI
Min bror blev tonåring, jag blev rödhårig, Amplified levde inte upp till förväntningarna, jag var i Ytterklinten med Malin och Julia (fintfintfint var det) och jag började spela tetris.
FEBRUARI
Jag och Vilma var på den (numera) omtalade Nikonkursen där vi mest fnissade för den var så komisk, fast vi lärde oss också om VVA. I Statskyrkan upplevde jag en oväntat bra konsert med U2-låtar, i skolan fick vi i uppdrag att ha mediefasta, i Skellefteå var jag på Meldodifesitvalgenrep där tjejerna framför mig var jättetaggade och jag fyndade en del på Emmaus.
MARS
Filippa och jag ordnade en nostalgikväll och utökade vårt Mando Diao nördande då vi gick med i Ochrasy Unit Umeå. Jag fick höra att jag är otroligt indie, gick på UMEÅ OPEN och skrev en uppsats om utmattningsdepression.
APRIL
I April hände det grejer! Jag blev brunett igen. Klippte lugg gjorde jag också. Åkte på weekend till Kassjö där Hanna bor, vi uttyttjade även mina gratisbiljetter till Musik Direkt och fotade utanför Norrlandsoperan. Världens bästa Stockholmsresa ägde även rum under april månad: Filippa och jag åt scones i stekpanna, gick i second hand-butiker och dansade till MANDO DIAO.
MAJ

Äntligen blev det vår! Det firades med en visit till stugan, kulturnatta, dansuppvisning, Grubberevyn, Alexander Rybak (fnizz) valborg med Flisan och Alma, picknick vid älven med Rikard och Filippa, en stukad fot, en teateruppvisning och en välbehövlig resa till Grekland.
Fortsättning följer...

NYÅRSAFTON


Nyårsafton var världens finaste kväll. Jag, My, Emelie, Helena, Rikard, Ida, Annifrid, Martin, William och Ernst firade in det nya året hemma hos Rikard, på stan, och slutligen hos My. (Trodde jag hade fått med alla på bild men det hade jag tyvärr inte.) IGEN IGEN IGEN

RSS 2.0