Fall Hard

Idag har jag:
*Varit ledig
*Blivit erbjuden att jobba imorgon fast jag är ledig då
*Tackat ja och ångrat mig lite sen
*Sopat upp mus alt. sorkbajs
*Skurat golv
*Upptäckt Mew – Beach
*Känt mig ensam
*Längtat hem till Umeå
*Stökat ner mitt städade rum
*Tänkt, filosoferat, ältat
*Velat klippa av mitt hår igen
*Saknat alla som går att sakna
.
.
.
.
.
*HAFT PMS. Hatareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh varföööööööööööööööööööööööör
Lyckopiller:
*IDA KOMMER HIT PÅ SÖNDAG KVÄLL. Kan inte beskriva min lycka i ord. Ska beskriva den i bild istället:
Jag älskar Ida.
Puss och hej.

JUNI/JULI


Fetgod middag med pappa och bror, midsommarafton i Skellefteå, bilresor, säga hejdå till Rebecka, sitta nere vid älven med Filippa, peace and love (med engångskamera), hitta lärorika skyltar på peace and love, vara i stugan, mysa med katt samt gå under av oro när han var borta i tre dygn, bada bada bada bada, tvätta håret efter peace and love, jobba på Mannaminne, åka till Umeå en snabbis, träffa IDA, städa rummet, åka tillbaka till stugan, sakna Rikard, bada ännu mer, jobba ännu mer, åka till rotsidan och storsand och omnebadet och IKEA.
Imorgon är jag ledig! Nu måste jag sova. NATTI NATTI.

Här är jag.

Internet! Vi har köpt en bredbandssak som numera fungerar till min dator också! Det är roligt - men också farligt. Gud vad jag älskar min dator. Jag ska blogga. Men inte för mycket. Det har jag lovat mig själv.
Varför är jag vaken 01.54 när jag jobbat arslet av mig i sju timmar? JAG VET INTE. MEN JAG ÄR PIGG OCH RASTLÖS. Vill sova. Snart. Om en stund.

Häggnor

'

Hej jag har varit på peace and love det var himla kul och nu är jag himla trött och är i stugan och har precis börjar på mitt jobb och det är också himla kul och väldigt slappt och jag vet verkligen inte vad jag ska börja berätta eller skriva om. Har upplevt så himla mycket. Vi tar det en annan dag, helt enkelt. Men jag bli nog borta ett tag. Tänker inte spendera min stugantid på datorn och det mobila bredbandet. Ska istället jobba, fixa i trädgården, bada, se fotbolls-VM, äta god mat, sola, bada...stuga mig, helt enkelt. PUSS.

RSS 2.0