Hej och hejdå och snart hej igen


Vi ses ju snart igen. Älsklingsrebecka.  AAAAAA behöver en näsduk nu. Att säga farväl var så obeskrivligt jobbigt så jag vet inte. MEN: VI SES OCH HÖRS. Faktiskt. Sydafrika får finbesök snart. Lyllos dom, liksom.

Update

Jag har:
*Firat midsommar i Skellefteå med Amanda och hennes kompisar, det var hur bra som helst!
*Fått 60 myggbett under den kvällen. Jajjemen. 60 röda prickar på min stackars kropp. Räknade just till 37 på mitt högra ben. Men he e så då man bor i norrland *andas in* tjooooooooooooooooo
*Träffat farmor och farfar! Dom är så fina.
*Nyss kommit hem. Umeå är ganska fint ändå.
OCH NU SKA JAG SNART IVÄG FÖR ATT TRÄFFA REBECKA EN SISTA GÅNG INNAN HON ÅKER OCH KOMMER TILLBAKA I MAJ 2011. MÅSTE SKRIVA DETTA I CAPS FÖR DET ÄR SÅ HIMLA GALET AH.

Tvättar -.-'

Inför sommarens äventyr behöver jag rena kläder i massor. Därför var jag duktig och bokade tvättid igår.
Första steget avklarat.
Och så blev det torsdag. Jag samlade ihop svart 40-graders tvätt som jag sorterat i plastpåsar. Nöjd och belåten vandrade jag neråt. Slängde in tvätten, satte på vattnet, osv osv osv. Väntade länge länge länge. Tyckte det såg konstigt ut i maskinen. Jag hade glömt tvättmedlet.
Efter TVÅ timmar (???) blev det klart och jag kunde hänga upp tvätten i det otroligt varma torkrummet som har två avancerade fläktar.
Avancerat. Fick ringa pappa om hjälp.
Tvätt nummer två. Vit tvätt. Jag slängde in tvätten, väntade lite. Men även denna gång var det något som saknades. TVÄTTMEDEL.
HAAAAAAAAALLELJUA
BRA KLARA.
Och nu är det bara till att vänta i en eller två timmar till. Sen väntar nya äventyr, nämligen tvätt nummer TRE. Håll till godo.
/Hemmafrun

Höjdskräcken på HimlastigenVände på dygnet idag


09.00
och blev så himla himla stolt att jag vann över otroligt morgontrötta Klara. Och himla himla trött. Men mest stolt.

Utan dina andetag

Det finns en sak med sommaren som är väldigt ledsam.

Pojkvänner och vänner och mammor och pappor och syskon och släktingar och husdjur - alla åker bort.

Bort bort iväg iväg till andra platser.

Till pojkvänner och vänner och mammor och pappor och släktingar och så tar
dom husdjuren med sig.

Och snart åker jag.

Bort bort iväg iväg till andra platser.

Det är så tråkigt.

För jag saknar er så.

Stugan


Det var jag och jag gjorde det bara för dig

Jag vaknade 12.00 idag igen. Fail. Är "the master of snooze." Hehehe. Fult det lät. Skulle ju hinna med en massa saker idag. Jaja. Det är bara att börja. Packastädapsckastädapackastädapackastäda, ska ju vara borta till den 1:a Augusti med start från nästa måndag.

Herregud. Jag måste stiga upp nu.

LYSSNA PÅ DEN HÄR FÖRRESTEN Familjen – Det Var Jag, tack Flisan! Den är bäst! Och du med!

Frukost!

KALLE MED KOLLEN

Är inte detta det fiffigaste och snyggaste ni sett? Jag och Flisan var så sjukt kreativa och spexiga idag, letade upp spelschema osv och började därefter på varsin spelguide till PEACE AND LOVE.  Ska göra klart den imorgon. Problemet är bara hur den ska rymmas i min handväska, kommer ju förstöra den om jag viker den??? Här är älsklingen:
Hehehehehe. Lägg märke till den otroligt snygga layouten på insidan! Vi har också köpt varsin engångskamera! IH! Nä nu ska jag snart cykla till Filippa. Vi ska leka rockband. Hejdå!

Hej Umeå

HEJ. Jag har varit i stugan. Ville inte åka hem. Nu vill jag se fotbolls-VM. Men, sen. Imorgon, ska ni få se på andra bullar - BILDER. Det är mest bilder på tv-skärmen och ett visst bröllop. Hehe. Oj nu blev det slagsmål på tv:n. Hjälp. Hejdå.

Jag är kär.I ett plagg från H&M. KÄRLEKEN KOMMER OM MAN SLUTAR LETA. Jajjemen. Så var det. Jag letade inte. Sen hängde den bara där. Puss.

UmeälvN
Hej lilla fågelVaken


När staden är vaken är det svårt att sova

I mitt fina, nya rum på Hemvägen.

Hermit The Frog


19.00-01.00

Matilda, Emelie och jättehungrig Rikard.
ALLTSÅ. Herrejesus vad gott det var.
My!
Helen-ah
Idaidaidia!
MENSAKTUEN!
Köksarbete och efterrätt som inte kom med på bild. Sry.
Emelie och Tyra. Så himla bra dag. Kan inte beskriva den med ord, men jag tycker att bilderna talar för sig själva helt enkelt. Puss!

18.30-18.45

Ni får inte vara less än! Bilderna är alltifrån slut.
SYJUNTA! Ida lagade en knapp. Rikard lekte med en tråd (?). Jag kollade på. Och fotade.
Vackra, vackra Ida.
Med den vackra kjolen!

Vill ni ha bilder på mig? OK! PAUS!

Jag ba får höra att det är för lite bilder på mig från denna långa avslutningsdag. Nämen, då kör vi hårt då! Här är min skakiga ~outfit~-bild samt tummen upp as usual.
shaky shaky men ser ni hur otroligt SNYGG min klänning är? Fick den av mamma. Hon hade den när hon var lika gammal som jaaag. Jag gillar sånt. Återanvändning. Släktskap. Jajjemen.
Sådär ja. Nu kan vi fortsätta!

16.30-17.30

Det hände en massa mellan 11.30 och 16-30, helt klart. Men inget som fastnade på bild tyvärr. Däremot klickade jag en bild på denna skönhet: PETRA! Snyggare student får man leta efter.
FIIIIN! Grattis grattis grattis tusen tusen gånger om <3

10.00-11.30

Sen bar det av till den årliga avslutningen i Valhalla, som än en gång var fin och häftig och satsig och kreativ, och treorna försökte förstöra festligheterna som vanligt.
Matilda, Rerre, Vilma, BANANKAKA I PÅSEN. Mnomnomnom
IDA!
Min stiliga kärlek som snart befinner sig på andra sidan jordklotet i en månad. Huuu. Alltsåååå.
Och ännu mer Sofia samt en buse som ville visa lite peace and love and understanding

09.15-10.00

Fik-AH
Nervösa och förväntansfulla inför den omtalade POWERPOINTEN
Som efter många "Åh nej...HAHA...", gick ASBRA. Well done.
HEJ SOFIA!!!!!

Skolavslutningsdagen osv

Jag har så galet många bilder från skolavslutningsdagen. Vet inte var jag ska börja. Vänta ni bara, snart kommer en hel drös. Men nu vill jag äta middag och kolla på fotboll. Herrå.

Åk inte än!SOMMARLOV. En oerhört lycklig dag. Men så var det ju en viss person som tog farväl av AR2A också. Rebecka. Älskade älskade vän. Jag grät redan igår och då kommer jag ändå träffa Rebceka flera gånger innan hon åker. Åh herregud vad jag kommer sakna henne. Hon är obeskrivligt bra. Nu börjar jag ju gråta igen. Puss.

Tidsoptimisten briljerar

Klockan är 08.44 och jag sitter vid datorn. Helt otroligt. Börjar 09.15. Är väldigt stolt över mig själv - JAG KAN VARA SNABB PÅ MORGONEN! Examensdagen till ära har jag en röd fancy fancy klänning och fancy fancy klackar. Och det är SOL! Och VARMT! Hehe 08.46 borde kanske cykla snart. Puss till er alla. Bara ett år kvar!

JAG LEVER!

Har kopplat in vår backup-hårddisk = MASSA BILDER!
På tåget efter en lång klassresa till Gbg. Exakt ett år sedan. Rebecka bakom tidningen med texten "JAG LEVER!" He heh eh
Kära Västerhiske. Jag saknar dig. Snön, jag saknar inte dig.
Jag paparazzi-fotar mina grannar??? FAIL
AND I'M FREEEEEEEEEEEE, FREE FALLINNNNNNNN'
Filippa!
SPEXAR :P:P:P:P
Från konfan. Jag dör. "Kärlek är som en banan. Den mognar med tiden..."
Nommmm.
Nej. Nu får det vara nog.  Nu slutar vi visa bilder för idag.

Vill inte prata om hur det gick på Slaget om Midgård eller om mitt pollenhuvud som gör ont men har roligt med Photo Booth istället.Gillar handen --->


LYCKAN

Kom just hem från V to the K, och vad finner jag hemma, om inte..................EN IMAC OMG OMG OMG OMG OMG

I Am Not a RobotVänortsparken

Jag tömde vårt skafferi, fann Nachos, apelsin, muffins, pepparkakor och äppelcider. Matilda och Filippa köpte med dig nötter, kirrade picknickfilt och därefter picknickade vi loss i Vänortsparken! FETT NICE.

Fläktmannen - en väldigt sann historia.

Fredag förmiddag den 4 juni.

Klara, en ganska vanlig sjuttonåring, ligger i sin säng och sover. Hon sover djupt. Tidigare under morgonen har hon varit uppe för att fira sin pappa på hans födelsedag, men eftersom hon är en mycket trött tonåring återvänder hon ganska snabbt till det fluffiga täcket och den svala kudden. Hon sover länge. Hela fyra timmar. Där ligger hon och vilar sitt trötta tonårshuvud på en mjuk kudde - ovetande om vad som kommer att hända härnäst.

Klockan tolv och trettio händer det. Någon knackar på dörren. Klara reser sig genast upp ur sängen. Hon är iförd en vanlig vinröd tröja samt ett par rosa pyjamasbyxor. Väldigt bekvämt, väldigt fult. Inga linser, inga glasögon. Hennes syn är mycket dålig. Innan hon ens hunnit öppna sovrumsdörren hör hon hur någon rasslar med en nyckel. Morgontrött och nyvaken hinner hon knappt reflektera över ljudet samt det ljud som följer efteråt: Någon låser upp dörren. Dörren öppnas.

Där, i den stora hallen, står en okänd vuxen man. Klara ryggar tillbaka lite, hon ser inte vem denna man är. Hon är nämligen närsynt. Styrkorna minus tre på båda ögonen.

Den okände mannen börjar tala: "Häääj ja e här för å installera en paxfläkt!!!" Klaras hjärta, som tidigare slagit i 150 km/h av rädsla, börjar nu att sänka farten. En hantverkare. Jaha. Men så plötsligt kommer hon på sig själv med att stå och kisa iförd pyjamaskläder. Hon säger snabbt: "Ahh, okej. Jo jag vaknade nyss. Där är toaletten." Hon gör en snabb nickning. Därefter återvänder hon till sitt sovrum. Stänger dörren, andas ut, letar upp glasögonen, och byter om.

Fläktmannen är i full fart med att borra hål i kaklet inne i badrummet. WRRRRRRRRRROMMMMM, låter det. Klara smyger in till köket. Klockan är snart ett. Som vilken annan tonåring som helst är hon vrålhungrig och börjar därför göra frukost. Hon steker ägg, gör mackor, te och annat gott för att magen ska sluta kurra. Under tiden jobbar fläktmannen på. Han säger inte ett pip. Klockan tickar på. Klara börjar känna sig mätt. Men nu har ett annat problem uppstått. Hon är FRUKTANSVÄRT kissnödig.

Men Fläktmannen jobbar på. Han har spridit ut sina saker över hela toaletten. Klara vågar inte gå dit. Hon sitter kvar i köket. Äter lite till. Väntar. Äter. Väntar. Äter. Läser i en tidning från Göteborgs Universitet och lyckas tappa äggmackan med kaviar i tidningen. Allt är kaos. Och Fläktmannen går aldrig hem.

Plötsligt går han ut från toaletten. Klaras hjärta tar ett glädjeskutt. Så uttalar han de magiska orden: "Ja måst åka iväg å hämta nå saker kommer tillbax sen." Och så går han. Toaletten blir ledig. Klara får äntligen kissa.

Men, mycket riktigt, Fläktmannen kommer tillbaka. Klockan är nu två. Nu har Klara flyttat sig till sitt skrivbord och surfar runt på nätet. Fläktmannen jobbar på. Dörren öppnas och stängs, han springer fram och tillbaka för att hämta saker i bilden som står parkerad utanför. Men aldrig går han hem. Han är fortfarande lika tyst.

Fläktmannen börjar vissla en fin melodi. Nu är klockan snart tre.

Strax efter klockan tre blir det väldigt tyst i lägenheten. "Hur länge har det varit tyst egentligen?", undrar Klara. Därefter öppnar hon dörren. Ingen där. Hon går in till badrummet. Ingen där.

Förutom...Paxfläkten. Alldeles kritvit och ny. Fläktmannen hade åkt.

Han sa aldrig hejdå.

"Imitera Fredrik Reinfeldt!", sa Filippa.

ehe. Ja det blev ju som det blev.

Kär i en låt

Kan man bli kär i en låt? I så fall har jag blivit kär.
Marina And The Diamonds – Numb
<3

TITTA FLISAN!

JAG HAR HITTAT SKITMÅNGA BILLIGA TÄLT TILL PEACE AND LOVE INTERSPORT KAN SLÄNGA SIG I VÄGGEN MED SITT 600-KRONORS TÄLT

Mmmmm swedish breakfast


Fett gott.

Födelsedag

Den 4 Juni, idag, innebär pappas födelsedag! Detta firades imorse.
Titta så fina dom blev!!!
Min brors present till pappa, en 3D-serie. Jag blir lika fascinerad varje gång över hans skills.
Min present, en bok om italiensk matlagning med tillhörande CD-skiva!
Hela skapelsen. Grattis till bästaste pappa!

Gilla


Pappa (som fyller år imorgon) på facebook:

"Låtsas inte ha en aning om att det bakas tårta till mig i köket."


Och så gör jag Princess Lillfee's cupcakes :PpPpPpPpP~ Bästa kakmixen jag någonsin sett. Vet dock inte hur gott det är med jordgubbsmuffins men asså man fick ju klistermärken och grejer med så jag kunde ju inte säga nej!!!!!!!!

BALEN

Idag försökte jag och Filippa oss på att titta på våra studentbals-vänner. Det gick väl sådär.
Så här mycket blev det av bilden på min vän Hannas entré. Japp.
Istället stalkade vi Petras bil (VÅR BIL!!!!) och fann en mycket vacker Petra sittandes i bilkö.
Och en lika vacker Anja i bilen bakom!

INTERNET


Jag är tillbaka. Starkare än någonsin.

RSS 2.0