5+


Halleluja

PÅSKLOV!!! Halleluja!

Är ledig imorgon. Och på fredag. Och hela veckan efter det. Känn på den ni. Fint väder var det idag också, om vi ska prata om sådant. På väg TILL skolan var det kallt och svårt att ta sig fram för all snö, på väg HEM från skolan var det sol och svårt att ta sig fram för all blasksnö men annars var det flera partier ASFALT.

Men, ett tips från coachen! Om du ska ut och gå idag, ta inte på dig converse. You're gonna get WET. Very very wet. Mina sockar hänger på tork atm. Alltså: Kör på stövlar, vattentäta skor, what so ever. Hehe ser att jag har blivit skadad av att skriva två engelskaarbeten under en kväll. Tänker på engelska. Skriver på engelska. Lever på svenska.

Förresten så är det bara tre modiga själar som har vågat skriva att ni läser min blogg! Jag vet minsann att ni är fler. Komsi komsi.

Nu ska jag sluta babbla. Ni ska få se en bild på våra tulpaner som har öppnat upp sig, blommat ut eller vad man nu kallar det. Levlat.


MIN LAST


Vår snyggpasta, pesto och köttbullar, och en morot fast den fick inte vara med på bilden. Allt du behöver för att få mig på fall.

Talk to me

Hallå hallå! Vad hände här? En massa besökare helt plötsligt och jag ba liksom: VA? Kul!

Men nu blir jag ju nyfiken alltså. Vilka är ni som läser min bloggis? Det vore roligt att veta! Jag bits inte, så TALK TO ME! Då skulle jag bli glad.

GRATTIS EMELIE 18 ÅR!

Nu är du arton

Nu är du arton

Nu kan du köpa all alkohol du vill

Och då kan du supa

Och då kan du röka

Och då kan du titta på vuxenfilm

HA DEN ÄRAN, EMELIE!

/http://isislilithstorm.blogg.se/

400 ORD KVAR!!!Write a p.m. of 750 words where you describe what you find typically American in the text you have read. Make your own title.

"750 ord...pft...det är ingenting"

Nu: 300 ord skrivna. = Ett halvt A4 = mer än hälften kvar. O.M.G.

Tur att min dator har varit död. Har ju inte kunnat göra detta förrän nu. Hade aldrig klarat det på en kväll som jag planerat den kvällen då min dator slocknade.

Keep on writing, keep on writing....

The Weight Of My Words

Det är en bra dag idag. "Jag har det braaaa idaaaag", som Ulrik sjunger. Sitter hemma i mitt hus lyssnar på Kings Of Convenience – I Don't Know What I Can Save You From, känner solen värma i nacken och har äntligen tagit itu med en uppgift som jag grämt mig över alldeles för länge.

Snart kommer mina VK-buddies Viktor och Rebecka hit. Vi ska måla ägg. Jobbigt jobb man har. Prova semlor, intervjua Salem, dansa Lindy hop...ja herregud!

Och ikväll ska jag träffa Ida! Det är därför jag tvingar mig själv att skriva engelska nu, så att jag kan träffa henne ikväll. Hon är min belöning!

Jag vill till stugan i påsk. I april är det nästan alltid soligt och fint där. Mindre snö. Mer sol. Vackra berg. Tystnad.

Bilderna är från i maj förra året. Kan inte garantera att det är så varmt där nu, men minst lika fint. Det kan jag lova.

Emelie Edström

 

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Emelies födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Emelie fyller 18 år idag! Hon är en av mina finaste vänner. Inte nog med att hon är klok som en bok, hon är samtidigt en av de coolaste människorna jag känner. Dessutom är hon fett trevlig och fett snygg och hon säger "fett" och "nIIce" och "soft" väldigt ofta och när hon gör det nickar hon på huvudet lite.

Jag är så glad att jag har dig. Grattis tusen gånger om.

1,2,3, BLIXT!


Bild från vk.se som Ida visade mig. FANCY!!! Det är jag som står och studerar Idas dansmove där i min underbara blommiga byxdress <3 Det slog mig nu: Sofia, Matilda och Rikard kör på samma outfit! Inte konstigt att de skrev i VK om "människor i rutiga skjortor." För det var några stycken. Umeå Open-dresscode. Coolt. Ska komma ihåg det till nästa år.

En vampyr

Snygg gittaro som Markus Krunegård spelar på. Skitsnygg faktiskt. Jaja. Nu ska jag sluta visa Krunebilder för er, men det var så roligt att hitta upp alla bilder igen! Men nu är det slut. Lovar.

Jag glömmer alltid saker hos folk. Alltid. Nu senast glömde jag min plånbok hos Rikard. Måste hämta den. Men, jag klagar inte för det! Jag vill ha en puss. Borde glömma saker där oftare!!!

Lev som en gris dö som en hund


Mer Krune! Fett överredigerade, men det är så roliiiigt juuuuu.

Isande diskant


Krunis på Popup 2007. Han var magisk igår också, även fast jag inte stod och hoppade i takt till musiken.

f5

Ny header! Fick färgabstinens. Nu är min blogg lite lite färggladare. Och lite nytt typsnitt och sånt därnt.

GILLA

MIN DATOR LEVER! Den har varit död i flera dagar, men nu är den räddad tack vare ett tips från våra kära datatekniker på skolan. Pussipuss på dom.

Umeå Open var fett kul. Jag var så taggad på Salem så jag knappt minns vad jag sa till folk före och efter konserten. Och när han väl började spela....AAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Rikards öra dog. Förlåt Rikard. Nu har det uppstått igen i alla fall. När konserten väl var slut var jag också helt slut. Brände all min energi under en timme. Lovar. Kunde inte ens dansa till Maskinen, det slutade med att jag halvlåg i en stol bredvid Rikard och lyssnade på Markus Krunegårds vackra stämma. Men jag var så glad för det ändå. Trots att han inte spelade Stjärnfallet.

Tack till alla fina människor som har dansat med mig i helgen. Jag vågar inte skriva alla namn för jag kommer säkert glömma någon i detta trötthetstillstånd, men ni vet vilka ni är!

Puss.

It's true

Salem Al Fakir är min gud.

I'm aaaalive for the first time in my life I just know that I'm aliiiive I wanna dance the night away

Ingen. Energi. Alls. Kan därför inte gå på Umeå Open ikväll. Det känns jättetrist. Men, ska jag orka med att dansa resten av helgen behöver jag återhämta mig. Så är det. Duktig Klara.

Vad ska vi göra nu? Vi kan roa oss med bilder från min tjockismobil!!! Jaaaa!

Det funkade tydligen inte.

Happ.

Vad gör vi då?

Vi lyssnar på låten som kom upp i mitt huvud när jag skulle sätta min rubirk, vilket jag sedan gjorde!!!! Tycker den passar min dag. På pricken.

Da Buzz – Alive <3

NU DANSAR VI UTAN ALLA ANDRA SOM ÄR PÅ UMEÅ OPEN. Ha-ha

Hej högstadiet

Gissa vars jag är?! Grubbebiblioteket.
Gissa vilken bok jag nyss frågade efter? HOLES. (!!!!!!!!!!!!!!!) Ska göra en analys av den i brist på andra amerikanska böcker till engelskan. Den är ju amerikansk. Den har jag ju läst. Och analyserat. Alldeles. För. Många. Gånger. Då får jag väl ta vara på min kunskap då <3

Men, alltså.

Jag dör ju lite. Lite för mycket nostalgi på en gång. Sitter dessutom i den stora, röda stolen. Den man nästan ryms två personer i. Och bibliotekarien kände igen mig. "Det var längesedan.", sa hon. "Ja.", svarade jag. Kunde inte squeeza fram mer. Det luktar så mycket högstadiet så jag blir alldeles matt.

Nu ska jag lugna ner mig lite. Luta mig tillbaka och vänta på mamma som kommer snart.

Fina gummor

NU får det vara slut med UF-bilder. Kunde bara inte låta bli dessa två fancy picZ

Så möts vi igen.


Jag och min tjokismobil. Den mobil som följt mig genom hela högstadiet och de första nervösa stegen på Midgårdsskolan. Den mobil som sett mig gråta, skratta, le, vara FÖRTIVLAD och som jag även avreagerat mig på då jag varit arg. Men den klarar allt. Precis allt. Aldrig har den svikit mig, förutom några gånger som den vägrat leverera sms till mig. Men vad gör det. Vi är åtskiljaktiga. Vi är bästa vänner. Och så möts vi igen. Min vanliga smalis-mobil har nämligen fått en vattenskada. Den ligger på tork inne i ugnen och jag håller alla mina tummar för att den ska klara sig. Även den är högt älskad av mig och prioriteras självklart i första hand eftersom den är snäppet bättre än tjockisen. Men, alltså. Min tjockismobil. Den är one of a kind. Jag är så glad över att få hålla den i min famn igen. Även om det bara är för några få timmar, så känns närvaron ända in i mitt lilla mobilhjärta.
Nu ska jag pussa på den och kolla hur det går för smalis inne i ugnen. Rapporterar senare.

Två stora kassar

Klädkaos. Rensade ur min garderob igår. Det tog sin lilla tid, som ni ser av bilderna. TVÅ STORA KASSAR rensade jag ut. Kläder, någon? Seriöst, vill ingen byta lite kläder med mig? Det är det bästa som finns. Man byter några veckor, sedan lämnar man tillbaka. Och så inser man att kläderna inte alls var så dåliga som man tänkt sig. Skitbra ju. Och miljövänligt och allt. Call me.

Charmiga

GANSKA SÅ CHARMIG BILD PÅ OSS! Love it. Särskilt min satsighet och Rikards ovetande om att jag faktiskt tar en bild. Gulli. Han är förkyld = ingen puss till mig. Jag får inte bli förkyld. Umeå Open jue. Och en massa annat. Hatar förkylningar. Särskilt på pojkvänner.

Ska återgå till min psykologiuppgift nu. Kör på ett ord i minuten-taktiken. Har kommit en bit nu men jag kanske borde lägga ner min själ i den snart innan inlämningsmappen stänger. Jaaaa. Nu ska jag sluta tråka ut er med mitt plugg.
Icke-förkylningspuss på er!

Ganska så charmig låt.

HITTA VILMA


SÖNDAG


Charmiga företagare äter middag på Draggen.
I morse vaknade jag upp hos Vilma (gött) och nu ska jag skrubba rent mellan kakelplattorna i badrummet (inte gött) Hej då.

Closer

Härom dagen upptäckte jag världens bästa hångellåt: Kings Of Leon med Closer. Det är den ultimata hångellåten! Må låta väldigt speciellt men den är helt enkelt mysig och spännnde på samma gång. Tänk er att ni står och pussas med någon ni tycker om på en konsert, vilken låt skulle då passa? Idag klickade jag runt lite och hittade flera sådana låtar. Så, grabba tag i någon ni tycker om, sätt på min hångellista och KÖR HÅRT!!!
http://open.spotify.com/user/avklarat/playlist/0zrAy9xmWJVHHUUNmfC8UO

Företagshjälpen UF @ UF-mässan

Vi har haft det hur bra som helst! Det var roligt! Många intresserade, oh yes! Fler bilder kommer säkerligen.

TAGGADEJobbar hårt

Att skära i kartong är inte världens lättaste. Jag kämpar på med några bokstäver till vår företagslogga- FÖRETAGSHJÄLPEN UF. Imorgon ska vi nämligen stå i en monter på UF-mässan och se business ut. KOM DIT!
Nu måste jag återgå. God natt.

F-f-f-f-f-f-reestyler

Såg denna lista hos Cornelia! Den var så spännande att jag också måste göra den, vare sig ni vill eller inte.

Låtar som

påminner om en vän: Peter Doherty – Last Of The English Roses Hej Filippa

jag vill dansa till: Familjen – Det Snurrar I Min Skalle
jag vill dansa ännu mer till: Dr. Alban – Sing Hallelujah! OFC!
lugnar ner mig: Bon Iver – Flume
jag lyssnar på för att bli pepp: Röyksopp – Happy Up Here
påminner om kärlek: Iron & Wine – Boy With a Coin
påminner om gamla tider: Aqua – Doctor Jones
påminner om ångest: Loney, Dear – Airport Surroundings. Fast den är sjukt bra, tyvärr.
jag lyssnar väldigt mycket på just nu: Salem Al Fakir – Keep On Walking
är väldigt, väldigt bra: Staygold – Backseat
lyssnas på i ilska: Kan inte lyssna på musik när jag är arg.
jag lyssnar på när jag är kreativ: Regina Spektor – Two Birds
påminner om sommardagar: Jack Penate – Got My Favourite
påminner om våren: Daniel Merriweather featuring Wale – Change
påminner om en bra film: John Williams – Harry's Wondrous World
påminner om staden jag tycker om: Mando Diao – Blue Lining, White Trenchcoat
jag lyssnade på när jag var 13: Phoenix – Everything Is Everything
jag lyssnade på när jag var 14: The Shins – Australia
jag lyssnade på när jag var 15: Panic! At the Disco – But It's Better If You Do
jag lyssnar på just precis nu: Bomfunk MC's – Freestyler äger


Tihi.

"Gillar du kaffe?" "Ja, men bara med lite socker i så!"

Nostalgichock nummer två: Shebang – Romeo !!!!!!!!

Hej John Blund! Jag vill faktiskt sova nu.

Fika nere vid älven med mami.
Somnar snart på tangentbordet. hnjjjjj <--- la huvudet på tangentbordet.
GOD NATT

xsadksdaSkeptisk


"Ska jag gå ut??? Njaeae det är för kallt ute."

HEJ

Jag lever! Har fotat en massa bilder som ni ska få se. Men ni får hålla er lite till för nu ska jag till min mormor och fira hennes födelsedag. Hejdå!

Klara sju års favoritlåt.

Bomfunk MC's – Freestyler
SÅ HIMLA BRA DEN ÄR. SRSLY. Glad att jag fann den igen.

Malin!


En av mina allra finaste vänner kom förbi mig ikväll. Hon heter Malin. Hon är världens bästa.

VÅGA VARA EGEN


Kan inte bestämma mig för vem som är modellen av dom. Flisan (till vänster) satsar ju på sin pose, medan Rebecka (till höger) kör en mer nonchig variant.

Snart ska vi på UF-mässa! "Våga vara egen" heter den. Hehehe. Jag känner lite smått panik över hur vi ska hinna, men det ordnar sig alltid! Alla får komma på mässan! Alla får plats! Alla ska med! Så komsi komsi. Fast bara om ni kommer till vår monter. Då är ni jättevälkomna.

TITTA!

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, trodde inte att jag skulle hitta något. Men det gjorde jag ju! Sprang runt på stan idag med fina Emelie och hittade en blommig klänning Indiska + ett par guldiga örhängen. På bussen hem fick jag en impuls så då hoppade jag av vid Emmaus. Där fyndade jag ytterligare två klädesplagg! Himla bra alltså. Det lila linnet var så spännande att jag inte kunde låta bli det och den stora tröjan var bara mmmmmmm. Gött.

Produktiv

Idag har jag (med assistans av min bror) bakat:
Vi hade ju en massa jäst och mjöl hemma. Nu har vi bröd så vi klarar oss i ett år. Typ. Jag älskar att baka. Fast tre bröd om dagen...ehuhuheh nu har det kanske gått för långt. Ja.

Dagens upptäckt

1. Jag har inte köpt ett klädesplagg sen november förra året. Möjligtvis december, men 2009 i alla fall. Det ska det bli ändring på. Imorgon.

2. Salem Al Fakirs nya album kräver flera lyssningar för att man ska älska den, men nu ÄLSKAR JAG DEN. Har haft enmannadisco till Salem Al Fakir – Part Of It och Salem Al Fakir – Virgin Mary.

Måndagsfrukost


Smoothie som jag gjorde igår av vinbär, banan, exotiska frukter, honung och naturell yoghurt, kokt ägg, te och ljuvliga knäckebrödsmackor med ost och grönsaker.

Vision oneLyssnar på

Moto boy – Don't Release Me From Your Spell
Från det NYA ALBUMET! Han är ju lite magisk, den mannen.

HEJ


IDAG ÄR DET FREDAG.

- 600 kronor + :):):):):):)


ÄNTLIGEN HAR JAG KÖPT MIN BILJET TILL UMEÅ OPEEEEN AAAAH. Nu banne mig ska jag ha roligt för de 600 spänn jag lagt ut. JAAA

(Y)

Nu ska jag stänga in mig på mitt rum och imitera Barack Obama till vår film. Jag är en snäll grupparbetare. För snäll. Jag vill sova.

Säger som Obama: CAN WE DO IT? YES WE CAN!

Ja. Då kör vi då!!!

Bästa mellanmålet

Snabbmakaroner, smör, salt. M-m-mmm. Funkar till middag och lunch också. Fast inte till fruksot kanske.
Nu ska jag på West Side Story-genrep med Petra! Det förgyller min dag.

MÅNDAG MORGON MMM

I måndags hade vi strömavbrott hela morgonen! Det var spännande, men absolut inte värre än då de stängde av vattnet. Verkligen inte.

Salem i mitt hjärta

JAAA NU FINNS DEN PÅ SPOTIFY!!!
Jag blir ju alldeles varm i hjärtat.

Little Of Your Time


Så gullig att jag smälter lite

RSS 2.0