Finafinafinafina


En vuxen man.


Världens bästa pojke, numera MAN, fyller vuxen idag. 18. PusspusspusspusspusspusspusspusspussKRAMpusspusspusspuss

Inte på banan så att säga

Jag vet ju inte hur man bloggar längre. Fotade min NYA MOBIL OBS OBS har fått ärva mammas gamla den är jättefin och inte vattenskadad, men sen kändes det tråkigt så då sket jag i det och fixade lite i mitt rum istället som har fått sig en ~african touch~, det är skitfint! Och så kan jag tänka på Rebecka när hon åker till Kapstaden och allt. ALLA RÄTT, som vi säger.
Nej men. Ska skärpa mig och återkomma. Det här håller inte. Ska hitta något fint att fota.

Hej

Jag har internet i några dagar nu. Otroligt.

Upptäckter jag gjort under min tid utan internet:

- Jag gillar att blogga. (Y)

- Internet är en tidstjälande tjuv och jag har fått så OTROLIGT MYCKET GJORT dessa dagar överdriver inte det är helt sjukt jag har varit 100 gånger lyckligare förutom då jag saknat min blogg ofc

- Facebook. Är. Tråkigt. Jag som var en facebookälskare utan dess like! Var seriöst inne tio gånger om dagen. Skojar inte. Nu ba: Happ. Det är för mycket att ta igen och ta sig igenom där liksom. Orkar inte läsa om vem som har sprungit den längsta löparrundan i solen och sedan gjort gymövningar och sedan gjort en jääääättegod smoothie och nu sitter vid datorn och bara ~njuter~ av det härliga vädret som är "helt sjuuukt", samt alla dessa test: "HUR FULL BLIR DU I HELGEN??!?!?!" eller "Daily luck", men det kanske är ute nu? Jag har ju ingen koll. Men snart är jag på banan igen. Huuu. Jag vill inte.

- Spotify är min rätte älskare. Jag älskar dig, Spotify.

Ingen AC

Åkte bil med Rebban idag. Och så har dom inte AC i bilen :PpPpPpP och så har man fönstret öppet, och så ser man rolig ut :pPppP

Hittade lite internet

Och detta har hänt de senaste dagarna:
Kissen har jagad flugor utomhus och varit jättesömnig inomhus. Vädret har varit galet. 31 grader i solen osv. Ni vet. Sen fyllde min älskade mamma år i söndag! Då fick hon bland annat en fancy frukost.
Sen har det ju varit matte nationella och lite sånt också. Men det tänker jag inte ens återberätta för er.

Åskan -.-'

ÅSKAN HAR TAGIT VÅRT INTERNET. Hänsynslöst. Nu är vi utan en vecka eller två. (Y) Så ni får KLARA er utan mig förutom de gånger jag kan ta för mig av skolans internet.

Torsdag den trettonde

Från Mys födelsedagsfirande. Väldigt gott fika och väldigt fina människor.

Mysdag

Idag (igår) firade vi My! Hon fyller faktiskt 18 år idag den fjortonde men vi ba smygstartade lite. Ida och jag gjorde ett asfint häfte "Mys godingar."
My är en fantastisk människa. Varje gång jag ser henne skutta runt bland de andra naturarna i korridorerna gör mitt hjärta ett litet glädjeskutt, jag rusar fram och säger "MYYYY!", utbyter ordvitsar, kramas, och pratar om ditten och datten med världens bästa kodnamn som är helt omöjliga att lista ut. Hon är som en vacker solstråle i mitt liv, för att säga det på ett naturigt sätt <3
Grattis!

NÄSTAN SPOILER


Jag och Flisan har sysslat med hemligheter idag!!! I'll tell u l8r. En viss person får nämligen inte veta om detta förrän på måndag.

Det finaste jag någonsin sett på 20 sekunder

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Tack Filippa.

30 dagar kvar

!!!!!!!!!!! och sen "ETT ÅR KVAAR SCHALALALALAAAA" men det tänker vi inte på nu. Bilderna ovan är från ettan. Nu går vi snart ut tvåan. Herregud. Nästa vecka är det alltså TRE VECKOR KVAR TILL SOMMARLOVET. *dra mig baklänges*:P:P:P hehe nej men. Insåg det idag. Alltså. Sjukt.

21.44

Det gick tydligen inte att kommentera det förra inlägget, men nu är vi FLERA i skivcirkeln! Väldigt konstigt att det inte funkade, KOMMENTERA NU ISTÄLLET. Se om he funka. Vore ju som tråkigt om det har lagt av helt.

Världens bästa grej

Sofia frågade efter ett nytt fritidsintresse/sysselsättning.

Och så kom jag på VÄRLDENS BÄSTA GREJ.

Musikcirkel. Albumcirkel. U name it.

Det fungerar precis som en bokcirkel fast man lyssnar istället på en skiva som man sedan i en grupp om fyra/åtta personer diskuterar kring medan man fikar och dricker te. Helst ska det vara skivor som ingen hört talas om. Då blir det lite extra spännande. Man kan ha teman. Eller inte. Jag är öppen för förslag!

Idén finns säkert någonstans. Allt finns alltid. Men ändå. Hur bra är det inte?

Så, Sofia, ska vi köra? Vilka fler vill joina? Jag är helt seriöst med detta. Vette tusan hur jag ska ha tid till det men då får jag banne mig ta och offra mig lite.

Måste göra en sån här för att uttrycka min lycka :D

JOIN ME.


När planeterna har stannat


Jag och Flisan är bäst på att plugga. Idag varvade vi skolarbete med varma mackor med svampstuvning på. OCH fick skolarbete gjort. Helt amazing. PB (HEJ MY IGEN) tittade på. Nu har hon lämnat mig. Och se, nu bloggar jag fast jag ska plugga. Sa ju att vi var bäst på att plugga tillsammans!!! Nä nu ska jag ta lite av den power jag hade innan och skriva tills fingrarna gråter. Jajjemen.

Hej My!

My ville se mer PB i min blogg. Diskuterade saken med honom, han blev mycket smickrad, sa "Visst!" och så poserade han och hälsade så mycket till dig My. Hejhej!

Vår/vinter

på samma ställe liksom

Parfymen

Här sitter jag och läser Parfymen som vilken söndag som helst. Heh. Ska ha läst ut den till tisdag + skrivit analys. Har läst 70 sidor. Den är cirka 250 sidor. Japp. Smart planering as always. Jajajajaa nu ska jag sluta tråka ut er och återgå till att läsa om hur en kvinnas hud kan dofta aprikosblom och hennes svett som en frisk vind från havet.

Hittade lite bilder på datorn. Och så vet jag inte var dom kommer ifrån :PpPpPpPpP

Joråsåattehhh...OKEJ :S:S:S:S:S

Till Ida

Emelies bild! Gotta love it.

Ida har uppfunnit kladdkakebollar. Vad är det?, tänker ni då. JO, detta: RECEPT OCH IDAS BLOGG

Fett gott!!!!

Bajs? NEJ! Kladdkakebollar! Smakar inte bajs. Är inte bajs. Har aldrig varit bajs. Ida lägger till: KOMMER BLI BAJS.

Herrå

ATM

1. packapackapackapacka
2. MIN MOBIL LEVER ÅH HERREGUD VILKEN LYCKA DEN LÄR DÖ SNART MEN NU LEVER DEN
3. doftar gott och lyssnar på min och Flisans guilty pleasure har lyssnat på den säkert 10 ggr idag (Y)
ska återgå nu. hejdå!
ps.Flisan är bäst.ds.

ps

Ska få skjuts till skolan varje dag!!!!!!!! JAHA tänker ni men det här är sjukt exklusivt för det är nämligen ingen mindre än Rebecka som ska skjutsa mig. Hon har körkort. Från och med idag! Helt sjukt. Har varit på helspänn hela dagen men kan nu äntligen luta mig tillbaka i bilstolen medan hon skjutsar mig tryggt och säkert. Hon är så duktig så! Grattis till mig!!! Och Rebcka. ;)););) ds.

EXKLUSIVT SOMAMRERBJUDANDE



Mitt rum i stugan! Där är jag alldeles nyinflyttad, för det var min brors rum förut. Nu kan jag sova under snetaket där inne och titta på den fina jordgloben. Vem vill sova skavfötter med mig där typ helst om några veckor eller i sommar? Jag är en täcktjuv men annars är jag helt ok att sova bredvid. Ida har första tjing! Annars, KOM OCH BESÖK MIG I SOMMAR! Har insett att jag, förutom då jag är på peace and <3, kommer vara där hela sommaren. Vill inte vara utan alla mina vänner så länge. Kom till mig! Tänk på det i alla fall.

Pussenkramenhejdå

Lyckan är gjord för 1675 kronor




SUDDIGT OCH LYCKLIGT!!!! GISSA VAD DET ÄR?!?!

Juste. Min Peace and love biljett. OMG som Flisan feat Usher skulle ha sagt.


Crazy cat lady

Jag är numera en ~crazy cat lady~. Det är hemskt men sant. Helt sjukt. Jag pratar om min katt MINST en gång om dagen. Utan att jag tänker på det. Lyckas alltid relatera till min katt. Flisan kan snart allt om honom. Förlåt gmn. Jag har bara bilder på Prins Bus (katten) på datorn. Därför tänkte jag fullända min crazyness och tillägna ett helt inlägg till min gosesnuttebus så får jag vara crazy klart. Rikard hatar min katt. Det är väldigt opraktiskt eftersom jag är tillsammans med min katt också typ hela tiden. Så:

Prins Bus sover vid mina fötter nästan varje natt. Då rullar ihop sig till en liten boll. På morgonen väcker han mig med att spinna och peta på mig med sin tass. Han kan öppna dörrar då han hoppar på handtaget, gungar lite, och sedan är dörren öppen. Han är så söt så jag dör och så speedad att man tror att han är en kattunge ibland. Han har dunig päls, nästan likt bomull. Han är en av mina bästa vänner. <3


Tio små skoluppgifter skulle gå på bio. En körde vilse, sen var dom bara nio.

Jag stök just en skoluppgift från min "To do"-list på dotan. Det kändes HALLELUJA. Nu är det bara tio kvar. På två veckor. Helt galet. Nationella prov. So that's why I'm busy så att säga.

Har också roligt till den här låten: Kent – Musik Non Stop. Pappa har lärt mig sjunga: "Och du sa MJAUUUU när du dansaaaar, har aldrig träffat nån som duuuuu, du sa MJAUUUU när du dansaaar, musik non stop till sluuuut." Hoho. Men, en rolig nyhet är att jag inte bara har börjat lyssna på Kent, utan även gilla dom. Japp flera år senare jag vet. Men det är typ hur duktigt som helst av mig som varit mycket skeptisk tidigare. Mjauuuu.

Nej nu. Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon? JA! Gnatt.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo



Fortsätter att fynda

25 kronor liksom. Köpte den av http://uskstore.blogg.se/! Mycket bra köp.

RSS 2.0