Olov(e)

Alltså jag är så himla kär i honom så ni anar inte.

:I

Har varit upptagen med att åka på trevliga resor och på så vis blivit blond/rödhårig/fräknig/solbränd. Nu tänkte jag bli upptagen med att värma fiskbullar/kattmat/min favoriträtt.

!


Han frys ju. Det vet man ju.Nääee...

Kolla med dina RIKTIGA ögon from Klara Stefansson on Vimeo.


onsdag-


tizdag

Har frukansvärt stor prestationsångest, doppar Oreos i mjölk och lyssnar på electro i hopp om att energin från mina Oreos också ska ge prestationsresultat. Har mest hjärtklappning och spring i benen. Alltså sockerchock.

Söndagsfrukost! Utomhus!

...med tre lager tröjor osv. Haha kul med texten "Lite mer Mmm...i livet" Såg det nu, ödet att tidningen blåste till när jag fotade! Väntade i hela TVÅ TIMMAR innan nästa måltid (rekord jag lovar) som var ytterligare två hummusmackor på Café Pilgatan med Sofia och Matilda vilket var den bästa impulshändelsen på länge. Världens finaste människor.

Vaknade upp bredvid den här skönheten

: )

rymdmyset

Funderar även på att sätta upp planeter (!!) men tror att jag förmodligen skulle förlora mig själv i mitt rymdälskande och att det snart skulle hänga rymdfarkoster i taket, ligga Star Wars-lakan i sängen och eventuellet spelas upp NASA-ljudklipp när månlampan tändes.

Eller så anmäler jag mig bara till Extreme Home Makeover och säger att jag är "rymdintresserad", dom skulle typ bygga om min säng till en raket och göra mig tyngdlös varje gång jag kom in i rummet och jag skulle ba OH. MY.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDD!

Vad tråkigt det kändes med tre tyger och en lampa helt plötsligt.

kvider av skratt

"Du ä den där nY? Vars har du köpt den där???"
"Lindex. 199. Rea."

TILL VILMA 19 ÅR

Dagen till ära fyller en av mina bästa bästa vänner år, nämligen Vilma! Imorgon ska hon firas men jag tjuvstartade lite idag genom att bjuda på VALFRI grej i KAFFAN samt den HÄR fräsiga videon som jag har skrattat så mycket åt nu att jag inte kan sätta fringret på vad som är roligast med den. GRATTIS!

...och angående inlägget om Patrik Isaksson...

...så kan jag meddela att jag och Flisan ska fomulera ett mail (brev???) till Patrik själv för att ställa dessa frågor. Delar självklart med mig av det ev. svaret till intresserade, till er som vill. Till DIG som vill. Du får göra som du vill. hehehe

~rymdrummet~

Mitt rymdintresse har spårat. Kan visa en bättre bild sen. Måste ta bort det ena täcket först innan jag kan göra något annat för det är sjukt deppigt att sova med två täcken och fyra kuddar när man bara är en ensam individ i sin säng. Fick inte ens sällskap av katten i natt. Han måste ha något emot mig nu. Förut sov han hos mig jämt. Behöver jag ens säga att jag är ledsen? Nä juste. Jätteledsen.

Ska leva på knäckebröd och vatten för att uppleva det här IRL

Alltså anledningen till varför jag vill på Peace and Love i år. Kan knappt titta på videon. Om jag var puderrosa runt hjärtat tidigare är det inget jämfört med hur det känns nu. Fluffigt, mjukt och klappande.

Dosan

Fem minuters väntetid på banken idag. Det måste ju vara något slags rekord. När nr 309 syntes på tavlan rusade jag upp, slog mig ned mittemot en bankkvinna som bemötte mitt:

"Jag har tappat bort min internetdosa och måste köpa en ny.", med:
"Det är sånt som händer, vad tråkigt!"

När jag sedan la till:

"Jag hann aldrig använda den innan jag tappade bort den...(det måste vara något slags rekod) kan jag få hjälp med hur man använder den?", tittade hon bara varmt på mig och sa:

"Absolut, vi fixar det."

Det MÅSTE vara något slags rekord. Känner mig alldeles puderrosa runt hjärtat och har precis skapat ett sparkonto som heter Paris och P&L. Level up.

Vågat vara här och NU, för allt jag kräver är ett SVAR

Frågor:
1. Var får han tag i alla dessa mysiga tröjor?
2. Vad handlar "Du får göra som du vill" om? Alltså VIDEON?
3. Hur många produktplaceringar är det egentligen i "Du får göra som du vill?" Alltså VIDEON? Minns nu Ipren, Gillette, Alvedon, Sköna Hem (???), Panodil.
4. Vilken av låtarna är egentligen bäst? Alltså dom är bra på RIKTIGT. Gillar båda lika mycket tror jag. Guilty pleasure. Eller bara pleasure för den delen. Kan stå för det. Vet att Flisan är med mig i alla fall.
Slutligen, den viktigaste frågan av dom alla:
5. VART TOG HAN VÄGEN?
/SSSS. Skriv Snart Svar Snälla.

Lördag - BKK

Taccokoman var i sitt esse under bowlingen. Avrundade sedan med Sound Of Music och ÄNNU en ny makalös variant på banankaka, denna gång Rosendahls. Tack Vilma och Alfred mina änglar och tack till WILLYS som har kriminellt goda röda paprikor. Vad hemligheten är, det vet jag inte, men det var definitivt en smak av himlen. Dock inte i samma klass som ostkrokar med guacamole. Fast det är ju en helt annan kategori.

Söndag


Dagen till ära äter jag en, två, tre, fyra, fem lantbröd med ost och marmelad, sorterar, fixar men framförallt POSTAR kuvert som kommer att avgöra min framtid efter gymnasiet, träffar Vilma och Mira, äter asiatisk soppa, pratar med mormor och mamma, "städar" utan minsta framgång, lyssnar på MGMT för att det är vår på riktigt och väntar på min grannpojke som bör vara hemma inom fem timmar!!!

Det var så gott att jag blev alldeles skakis

5 av 5 möjliga. Ren MAGI.

schnuffy

suddig men framförallt FIN

Oral lösning med expektorerande, bronkvidgande och slemhinneavsvällande effekt

Alltså: MOLLIPECT! :D:D:D:D En helt ny hostmedicin för min del, smakar som en blanding mellan tandkräm, munskölj och citrus. Hur jag reagerade på denna smak ser ni här ovan. Det får även symbolisera smaken av besvikelse för att jag inte kan följa med mina vänner ikväll som ska ut och dansa. Extremt bittert. Nästan outhärdligt. Planerar att dränka popcorn i saft och se någon film som är glädjeingivande. Men först ska jag äta vegetarisk lasange.

-

matade barna och mig själv

Vad jag har cravat efter under min sjukdomstid

Dag 1: Inget ätbart alls.
Dag 2: Hostmedicin! Ipren!
Dag 3: Typ frukt. Te.
Dag 4: Ostkrokar
Dag 5: Guacamole. TACCOS.
Dag 6: Dag nr 4 och nr 5 TILLSAMMANS!

Dag 6:
Vaknade upp en morgon med dreggel på kudden samt av blotta tanken på att doppa en ostkrok i guacamole. Cravade så mycket att jag var tuvngen att hitta någon slags frukost som liknade mina drömmars mål. Jag åt slutligen knäckebröd med ost. Cravade ändå resten av dagen men gjorde inget åt det. Det kändes för komplicerat.

Dag 7 (idag) ((FRISK!!)) :
Fortfarande sugen på ostkrokar i guacamole. Jätte.

Dag 8,9 eller 10: Tänker prova detta!

E:-) <---LUGG!

Lyssnar på Hot Chip – I Feel Better vilket är väldigt symboliskt, eftersom: I FEEL BETTER!!!!!!!!!!!! Har firat med cornfiléer och härnäst ska jag impulsklippa en lugg, en liten tradition som jag genomför ca två gånger per år när jag befinner mig i någon slags kris/är väldigt uttråkad. Den här gången är det en blandning mellan båda, men mest det sistnämnda. Önska mig lycka till! Har inget ögonmått!

ALLTSÅ

Vill ha

Har ju glömt att erbjuda er detta

http://soundcloud.com/avklarat/665-1
Min PA 100-låt i eget format! Tänkte först bara visa videon men fick frågor om låten också vilket var roligt så varsågoda här får ni också om ni vill.

16.00

Sväljer ner en Ipren med lite hostmedicin, tittar på mitt limegröna Umeå Open-armband och överväger starkt att sitta och trycka i en mjuk stol inne på Idun ikväll ändå för att lyssna på The Magic Numbers i all min feberhet för att kompensera för gårdagens besvikna hemgång vid elva p.g.a. feber. Som vanligt har jag beslutsångest och kallsvettas. Vet inte riktigt vad som är värst. Fml.

RSS 2.0