Folkislivet ÄR kul

Och jag har aldrig fått så god demi-vegetarisk-laktosfri-specialkost som den jag får här. Ahhhhhh.

OBS det är samma hår

vad hände

Rensar lådor/saker jag inte visste att jag hade

1. Hahahahahha en sak jag gjorde av piprensare i mellanstadiet
2. Brevmärken med olika motiv!!!!!
3. Brevpapper "hund i kruka"
4. Julpynt
5. Min favorit: En av mina få avslutade projekt på träslöjden: en nyckelring i trä med en smiley på ena sidan och citat "Don't worry...be happy!" på andra :-);-)
6. Penntroll i olika form och färg

4 4 4 4

Jag har fått schema, tider, ett rum men framför allt äntligen en LÄNGTAN efter att flytta. På tisdag flyttar jag till Ekerö, Stockholm och på onsdag ska jag börja utbilda mig till journalist. Om två år är jag klar. Ses då!!!!! Hejdå!!!!!!!! :) Skoja. Men det känns nästan som att jag redan har flyttat för mitt rum ekar nästan.

snart e ja frisk å ren å fin

Köpte produkter på Apoteket idag för 289 spänn. Säger bara det.

Hann göra det här

Sen fick jag feber

Drömde i natt att jag tog studenten tre gånger

och den tredje gången bytte jag om till en svart klänning för att jag ville var "annorlunda", drömde sedan vidare att jag sjöng en låt så inlevelsefullt att jag inte kunde andas varpå jag vaknade och INTE KUNDE ANDAS, insåg att jag är förkyld och drog in luft allt jag kunde så här GHHHH och sedan andades jag normalt. Och med det var jag redo för en ny dag!!!!!!!!!!!!!!!!! Dagen ska spenderas med min nässköljare och några banankartonger. Fast inte samtidigt. ps. Kolla förresten vad jag hittade när jag var ute och promenerade i förrgår:
En "näckros"! I något slags tyg med plastdroppar på. Den låg helt oskuldsfull på asfalten och jag ville bara ha den, så jag tog den. Försökte annonsera ut den på facebook igår alltså ifall någon saknade den men det var ingen som ville ha den. Vilken tur för jag vill ha den.

8 8 8 8 8 8 8 8 8

Jag flyttar från Umeå om åtta dagar och mitt största problem just nu (förutom separationsångest, stress, förkylning, brist på tid, vätskebrist, järnbrist etc.) är att jag inte borde städa mina båda rum när jag ändå ska packa ner dom i lådor om några dagar. Problemet är att det är så jobbigt att låta bli.
.
Inledde därför lite terapi idag. Kallar den för "Slappna av". Lyckades sola på balkonen och sitta still i en kvart. Sen började jag skriva ner saker i min almanacka som nu innehåller orden Olov, vänner, Olov åker :(, gör något kul!!!!!!!!, packa, åka bil till Sthlm, SKOLSTART. Herregud jag behöver en powernap.

Hackescher Markt


!

mer berlin berlin berlin

-


0.45

Lägesrapport: Har stått framför spegeln och klämt diverse AKNE ett tag nu. Om det är på grund av nervositet eller någon slags bristnade ansiktshygien kan jag inte avgöra men nu säger vi det räcker nu och det blir bra, god natt.

PS. Om någon vet någon sevärdighet/restaurang etc som vi ej bör missa, tipsa! Skulle göra oss glada. DS

Vi har gjort Kramfors, Önnesmark, Nordingrå, Sundsvall och Härnösand. Imorgon utvidgar jag och Olov våran nu ganska tafatta samling på gemensamma resor. Imorgon börjar vår resa mot Berlin!!!!!!!!!!! Där ska vi titta på konst, dricka öl, lära oss tyska och hälsa på MIRANDA och co!
.
Min resfeber har gjort mig svettig och snäsig och andfådd och sjukt jobbig men egentligen är jag nog mest nervös över Y-bussen och hur jag ska klara av att sitta på en buss i nio timmar mot Stockholm. Jag blir rastlös sträckan Carlshöjd-Umedalen. Den resan tar en halvtimme.
.
Tack och lov har vi Scrubs och MAT. Dessutom är ressällskapet den finaste på jorden och jag är så kär och det tar aldrig slut det blir som bara mer och mer.

skogen


Torsdag

Jag är hemma. Jag ska duscha (DUSCHA!!!!!!!). Jag ska dricka öl (ÖL!!!!!!!!!) med vänner (VÄNNER!!!!!!!!!!!) Allt känns ovant men väldigt, väldigt bra.

RSS 2.0