11.20

love you

tisdagsfrukost


Två portioner mannagrynsgröt som fick trängas i en skål, två knäckebrödmackor med ost, nekatrin och te.

HÅRET

Pratar jämt om mitt hår. Ena dagen är det page, andra dagen lugg eller brunt eller ska det vara sommarnblont kanske lite rött eller fräscha upp det lite kanske fast nä. Men! På senare tid har det faktiskt blivit mindre av allt detta tjatande och velande. Jag har bestämt mig! Som vilken annan reklamslogan som helst ska jag levla högre, nå toppen, bli bäst och få långt hår (längd ej bestämd än) Har aldrig haft särskilt långt hår och är rent utav förundrad av den extrema massa hår jag har på mitt huvud nu, för det är väääääldigt tjockt och nu även ganska LÅNGT (i mina mått)! Pratar jämt om mitt hår. Sa ju det. Men! Det jag vill fråga är: Borde jag klippa det lite för att det ska växa snabbare eller är det bara en myt?, och: Hur sköter man långt hår? Antar att det inte är konstigare än kort men det kanske finns något supertrick som inte jag vet om. Jag vill veta. Dela med er!

Kom ihåg

Jag borde inte vara inne på facebook från och med i dag till och med på söndag samt inte lyssna på NÅGOT av deadmau5 eller The Ark, för snart BRYTER JAG IHOP om jag får läsa en till statusuppdatering/se en till bild/länk om peace and love. Tanken på att inte vara där gör mig innerligt ledsen och jag kommer att älta det här hela sommaren. Tack och hej från en fattig tjej.

Maison et Jardin de Claude Monet


Önnesmark

Hemkommen från midsommarfirande hos Olov+ca halva hans släkt. Myggbiten, hostig, solbränd, sommarblond och väldigt, väldigt nöjd och glad.

Men så här kändes det också (MYCKET)


bästa dagen

frukost på hemvägen

Sofia Elisabeth Olofsson

Höll på att börja grina i dag när jag insåg att vi inte ses förrän nästa vecka. Du är så bra att jag ba IS THIS REAL LIFE?!?!?! Och YES det är det! Du är det.

L is for the way you LOOK at me


Varför jag borde ställa en väckarklocka VARJE morgon


Vaknade 12.40, åt frukost 13.20, lyssnade på spellistan vad jag vill lyssna på i sommar tills den och frukosten tog slut och NU ska jag till SKOLAN för att lämna in en lapp!

Min nya bebis


En mac. En silvrig mac. Vad säger man. Pure magic. Photo Booth och jag är redan bästisar och JA, det ÄR kul med alla effekter. Kan inte förneka det. Vad som ska hända med mitt tidigare "goda datafria mående" återstår att se. Tror inte mina ögon är fyrkantiga fast då har jag inte kollat mig i spegeln på typ fyra timmar. Kanske dags för Photo Booth igen fast OBS stänga av alla effekter annars kanske jag får fyrkantiga ögon ändå på bilden!!!!!!!!!! Update: Ögonen är fortfarande runda. Det firar jag med en nattMACka.

03:05

Äntligen vill han sova hos mig igen! Om det är av ren kärlek eller för att jag tömde hans kattlåda vet jag inte, jag vet inte om jag vill veta heller, men jag är i alla fall glad.

Studenten och det

Har aldrig varit med om så många känslobyten på en dag och nu vet jag inte vad jag känner. Världens mest uppskattade roligaste dag någonsin med en klass som jag älskar så mycket att jag får ångest i hjärtat av att tänka på alla mina närmaste finaste vänner som jag inte kommer att träffa varje dag längre, även om det inte är farväl för evigt. Jag har mått så bra i skolan. Efter bara några veckor in på ettan insåg jag hur jag plötsligt inte längre var lika tyst och blyg som tidigare och jag kan numera alltid vara mig själv, oavsett var jag är och med vilka jag är med. Det är så befriande. Har massa massa bilder att dela med mig av när det kommer till pass, just nu vill jag mest njuta av sommarlov och ta en dag i taget så jag inte flippar ur i någon slags emotionell tonårskris för alltså AHHHHHHHHH VAD SKA HÄNDA NUUUU JAG ÄR FRIIIIIIII alltså LIVET <3<3<3

*smälter*

jag vet vem som var finast i torsdags

juste blogg

Har lämnat min bebis för gott. Alltså min skoldator. Jag tror att det gör mig gott. Alltså förbättrar mitt mående. Har börjat läsa igen. Alltså vad händer.

LIIIIIIIIIIIIIFE
Mår prima och njuter av sill så mycket att jag nästan dregglade medan jag åt. Har hört meningen "det är så vaaaaaaaarmt" ca tjugo gånger och åtgärdar det med iskuber!!!!!! Tog med dom till coop när jag skulle handla också, i bilen på väg dit alltså. Rekomenderas verkligen! Värmen blev helt plötsligt hanterbar och matlusten bara större. Dags för macka nummer fem.

LOVE U

Från vår klassfest som var EPISK. Det är Flisan som springer mot kameran. Kanske hade hon fått syn på något spännande. Kanske hade hon fått syn på mig. Eller min kamera.

Bjud mig på det här - gör mig glad


Här är receptet: http://www.tasteline.com/Recept/Couscous_med_halloumi Tack!

nej låt det vaaa sooom i en fiiilm, åhhhhhohhhhh

Lagar couscoussallad (världens längsta ord) med avokado, apelsin, nötter, halloumi och annat gott. Lyssnar på Veronica Maggio – Snälla bli min och har ÄNTLIGEN insett hur jävulskt bra hela den skivan är. Måste alltid vara några veckor efter alla andra, det är bara så. Saknar Olov som är x antal mil bort så mycket att jag vill göra som Bella i Twilight alltså sätta mig ett fönster och bara stirra ut till deppig musik och se vädret förändras...............
.
Var på klassfest i går och inser återigen hur jävulskt bra min klass är. Mår så bra när jag är med dom. Mår så bra av att småäta under tiden jag gör mat. Därför ska jag fortsätta med det. Må bra alltså.

You can run but you can't hide.....................

nyfiken prins

Förkylningsfrukost

Förbrukar ca en toarulle per dag till mitt snorande, en halvliter saltvattenlösning till nässköljande och en spray i vardera näsborre två gåner om dagen med min superbihålenässpray™. Och se, det har gett RESULTAT! Eller åtminstone en rethosta mot övergående friskhet. Det gillas. (Y)(Y)(Y)(Y) Nu väntar jag bara på mitt luktsinne, eller inte. Jag har lovat att tömma kattlådan.

RSS 2.0