Diverse febersmärtorJag skulle ha tagit i trä i förrgår. Åtminstone inte sagt som jag faktiskt gjorde, vilket var: "Alltså jag vill bli typ förkyld och ligga hemma några dagar." Nu ligger jag här. Hemma. Med hosta, feber, bihålevärk och diverse febersmärtor i nacke, axlar, ben, armar etc. Vad skönt att det är Umeå Open imorgon. Vilken kämpe jag är som ska gå ändå.

Ska sova MINST tio timmar, dricka te och min "vetedrink" mot magkatarren som jag också har, drinken ser ni här på bilden ovan till VÄNSTER. Skål!!!

klapp klapp

Ikväll har jag sett Emil Jensen tillsammans med Vilma och det var jättebra. Upplevde dock återigen och identifierade mitt problem med att gå på sådana tillställningar och det är "klappen" alltså när alla ska klappa i takt. Tycker att det är jättejobbigt för jag känner alltid att jag klappar fel eller för fult men jag gillar när andra gör det för att visa uppskattning till de/den som uppträder. Tog dock ett eget ~initiativ~ och STÄLLDE mig upp i slutet först av alla (obs obs först på vår RAD det var några bakom som hann före). Det tycker jag att jag gjorde bra.

665

Mitt PA 100! Kolla i 1080p för bästa kvalitet. Dock blev en massa grejer i otakt när jag laddade upp den på tuben men jag har bestämt mig för att strunta i det så ni får också ha överseende med detta. Titlen på låten (665) står för så många bilder som är med i filmen!

Saker jag hatar 16

"Ha det så kult på resaturangen." OBS inte originalklippet på tuben (älskar det <3<3) bara själva ~fenomentet~ som finns ÖVERALLT att man ska ha kult istället för kul för det är inte kult, förlåt, KUL längre för det har spårat och jag ber om ursäkt för detta uttalande för jag vet att det är känsligT men det känns skönT att ha talat ut om det. Tack.

Saker jag älskar 4

http://thingsorganizedneatly.tumblr.com/
Inga ord behövs. Blir maximalt tillfredsställd.

10.30

Vad äcklig min gröt såg ut i svartvitt. OBS gjord i micro (!!!) = vilket är mot alla mina principer. Okej den var ganska äcklig när jag tänker efter.

Laddar inför

1. Taccos
2. Bowling
3. Banankaka
Och om detta inte vore nog så ska jag faktiskt uppleva allt detta med BKK. Vilken kväll det ska bli.

Vad jag äter ca. tre gånger om dagen

Havregrynsgröt toppat med russin, linfrön samt müsli innehållande några flingor av något slag, havregryn och torkad frukt. Frukost, mellanmål, mellanmellanmål alt. kvällsmat.

VÅR

24 mars osv

"VÅR"

23 mars osv

Varför jag inte vill sluta gymnasietKommer inte att stå ut en dag utan er

Visar mitt projektarbete idag tillsammans med andra duktiga treor!

På PA 100-konserten, VALHALLA 19.00. GRATIS INTRÄDE! Komsi komsi. Tror det blir kul!

Rille e rolig

obs LSHMSFOAIDMT

Laughing So Hard My Sombrero Fell Off And I Dropped My Taco

Vad jag lyssnar på idag/meddelande till Freyja

Freyja kan du göra en spellista åt mig för jag stalkade din spotifyprofil och hittade den här där och tyckte att den var jättebra.

Grattis till bebisen!


Förlossningen var smärtsam. Kan inte påstå något annat. Det är den bittra sanningen. Bara några timmar innan knyttet var på väg ut var den en "missing file". Såg inget ljus i tunneln. Kände ingen bebis i famnen. Nya tag, ny försök, omstart av datorn. Bebisen dök upp på skärmen. Inte blodig, inte skrikig, bara välljudande och vacker. Mitt projektarbete är klart.

Nej, menar så klart:

MITT PROJEKTARBETE ÄR KLART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


o


Electro till våren

Tänkte först inidie till våren men ångrade mig. Behöver lite mer asfalt för att kunna lyssna på The Kooks etc. Håller mig till detta CEO – Illuminata istället och det är ju ej fel. Sitter med en vetevärmare i knät. Tänker värma den en tredje gång och sedan fortsätta värma den under löpande schema hela kvällen för maximal tillfredsställelse mot den onda magen. Alla förtjänar en vetevärmare/riskudde. Alla.

På min fönsterbräda i en guldram bara för dessa sötnosars skull


Två av mina bästa vänner på denna jord! Älskar den här bilden mer än den sanning om att jag möblerar om mitt rum för andra gången på två månader as we speak - särskilt eftersom det bara finns två sätt att möblera om på.

Fem timmars bilresa

fast jag fick vara bil-dj

Jämtland

Morgonsol, dagssol(ljus), eftermiddagssol, kvällssol, solnedgång.

EN EL CLUB

Asså vilken tur att Eric Saade vann igår för det här måste ju varit 100% av Dannys insp. Sorligt för D att EN EL CLUB svänger bättre!!!!!!!!

JämtandHemma efter tre dagar i Jämtlande! Heeeeelt okej, som jag utbrast när vi stod längst upp på fjället i förrgår. Var så amazed av utsikten att jag inte fick fram något annat.

Upptäckte just en helt ny grej

Vad? Mögligt te! Alltså flytande te med en skvätt möjlk i.
Var? I mitt rum hos pappa på nattduksbordet.
Varför? Har inte varit där på två veckor. Hade unant mig en kopp och råkat glömma den där hehe slarvig ja e :]:]:P
Hur såg det ut? Det var som ett lager av mjölkskinn med små "öar" av möggel alltså gröna öar.
Hur smakade det? Heeeeelt okej. Skoja. Hällde ut dirket och sköljde ur. Sry guys ni får prova hemma om ni vill veta.
Varför fotade du inte detta? Det undrar jag också!!!
Varför drack du inte upp teet från början alltså inann möglet? Det undrar jag också!!!

Ü

Dagens bästa: Allt på bilderna här ovan. Min lillebror som kom tvåa i en fäktningstävling!
Dagens sämsta: Bibliotekarien som ifrågasatte varför jag hade fått ett svart bibliotekskort när hon såg min, citat: "VÄLDIGT ONÖDIGA" skuld på 42 KRONOR. Svarade henne med att jag är 18 år, inte fått någon påminnelse och skulle återkomma med bok och kontanter i morgon, varpå hon utbrast: "Är du stressad eller???" Har fortfarande en klump i magen. Känner mig förnedrad. Saknar mitt röda kort och tänker dränka mina sorger genom att äta mer fil och müsli.

likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk - likgiltig - skeptisk


Lyssnar på KANYE WESTAAAHHH alltså prisa gud och jubla i en evighet och hämta champangen samt de nya glasen vad jag älskar det nya albumet. Krävdes dock några lyssningar. Fick lite kvalitetstid med Petra idag. Mycket bra.

Saker jag hatar 15

Alltså man ser ju aldrig vad det står.

tisdag-onsdag-torsdag

skidor-plugg-plugg (som aldrig tar slut, drunknar snart.) Det är däremot den här veckan. Slut alltså. Halleluja. Det vankas pizza, öl och sällskap. Åååååh vi säger det igen: HALLELUJA!!!!

VÅREN

Tuplaner och Scharinska-stämpeln som suttit kvar i flera dagar nu.

Har bestämt att det är vår nu och går klädd i min vårjacka samt ETT lager av strumpbyxor. Tänkte levla långsamt men bestämt mot riktig vår. Nästa level blir cykel! Juste note to self: Den har punka. Laga.

Och juste, note till dig som läser detta: Kan du något om Kazakstans politiska system? Hör av dig! Söker nämligen precis dig och skulle ta emot dig med öppna armar och en väldigt varm famn.

(Har en bit äppelkaka också. Och te.)

RSS 2.0