Det här var bäst

Det var franskt rosévin, brieost, salta kex, vindruvor, sjukt pretto, men framför allt var det jag och bästa Flisan sittandes i mitt fönster, ätandes. Underbart.

Saker jag hatar 18

Att skaka om filpaket/yoghurtpaket/annat paket där det står "omskakas" Dessutom vet jag aldrig hur länge man ska skaka. Tänk om det blir smör.

håller andan

Pluggar på min näst sista skoluppgift i gymnasiet NÅGONSIN med RJD2, makaroner med tonfisk, kvällssolen ute på balkongen och nu även min egen kattigosi Prins Bus.

kram

ska se den här varje gång livet känns svårt.

puss


Min blogg = Olov och mat. Inte så konstigt egentligen eftersom det är ungefär det som är dominerande i mitt liv ATM.

middagDet har varit för lite bilder på mat här den senaste tiden. Och för lite juice för min magkatarriga del. Nu är den bättre. Nu kan jag dricka juice. Delvis. Ibland. AAAAAAAAHHHHH. SÅ bra känns det.

Jag och FB-chatten efter klockan tolv del 2

Rikard: -.-
Jag: du glömde '
Rikard:Va?
Jag:-.-'
Rikard:Vad är det?
Jag: haha du glömde ju ' när du gjorde -.-'
Rikard: men va Den är ju: -.-
Jag: den ser ut så
Rikard:Det vet alla datanördar
Jag: nej det är svettdroppen
-.-'
-.-'''''''''''''''''
svett
Rikard: GÅ OCH LÄGG DIG

Jag och FB-chatten efter klockan tolv del 1

Ida: srkriver om mexikanska revolutionen :O
Jag: Ahh maxicano
mexicano kan inte skriva
blev assugen på taqccos
åååååååh
vill bada i guacamole
och ostkrokarÄter nötter eftersom Olov is nöt here x'D ;)(he he fast bilden blev suddig ooops (A) men de e nötter lovar!!! ^^ och olov är allergisk :S JÄTTE..........-.-')

Och har tvåmannadisco/introtävlingar med min bästa lillebror!

Saker jag hatar 17

Stämningen som uppstår när en hantverkare är i huset. Höll nyss på att fråga "Behöver du hjälp?" men vet inte riktigt hur jag skulle kunna hjälpa honom med att byta ut vår toastol.

Jag och frukost del 1Saker jag hatar 16

Ett år sen nu. Ett år sen jag satt framför tv:n och inte orkade röra en fena fastän det var reklampaus. Det borde jag ha gjort. Istället såg jag DEN. Reklamen. Allt hår på kroppen reste sig och jag rös så mycket att jag ryckte till för att sen kuta därifrån med ett uttryck som var ungefär så här: :/ fast mer extremt. Det var även då jag kom fram till mitt stora problem här i livet - saker som klumpar ihop sig. Här är klippet med de tecknade duracell-kaninerna som bildar en människa (?) och en elefant (?) om jag minns rätt (???). Jag vet inte ens om jag behöver varna känsliga tittare för det är ingen som har reagerat på det här klippet förutom jag och min bror. Men, gör som ni vill. Varsågoda, saker jag HATAR nummer 16:
http://www.youtube.com/watch?v=6OHY-2bv0vk

Mot Notre DameO K


Tror fortfarande på teorin att om en dag börjar dåligt så slutar den bra och vice versa

RJD2! Känns som att jag svävar på moln när jag lyssnar (och kan inte sluta tänka på R2D2) *kär*, nämen rekomenderas STARKT, det är lite Moby-isch möter hiphop möter blåsinstrument och jag är fruktansvärt dålig på att beskriva musik så vi gör så här istället RJD2 och så får ni klicka om ni är intresserade. Vaknade på HELT FEL sida i dag, mötte senare upp Olov som hade Lindt mörk choklad med HAVSALT i sin hand som var till MIG och så vändes jag plötsligt om till den GODA sidan igen. Nog med VERSALER nu. Ska ägna mig åt chkoklad istället. Auf Wiedersehen

Har flyttat in i min OnePiece


Tänker endast öppna dragkedjan för att äta, gå på toa och se "En plats på landet". Andra ärenden avvisas vänligen men bestämt.

Vaknade på HELT RÄTT sida i dag

Med andra ord: Vill ni förhandla med mig, gör det i dag!! Räknar med att tröttheten kommer att ta över framåt tre/fyra-tiden, men innan dess är jag all yourz och nu ska jag unna mig kaffe och se vad som händer. Förra gången hände det här: drack kaffe ---> blev skakis ---> började svettas ---> fick sjukt mycket spring i benen ---> var ute och gick ---> svettades ännu mer ---> låg vaken, kunde inte sova ---> blev trött ---> blev sugen på mer kaffe (och den här känslan är jag kvar i nu! Därför ska jag fånga den, capere sensus enligt google translate)

PARISTvå ord:
ÅK
DIT

vad som får mig att slappna av

obs inte min katt!!!!! dock likt

Monets trädgård

Såååååååå fint som jag skulle ha sagt. Fortsättning följer!
Nu ska jag smutta på vin, pussa på Olov och äta paj för att sedan fira MYS födelsedag!!!

datatid!!!!!!!!!

Har varit internetlös i flera dagar men absolut inte rastlös!!!!!!! Måste dock fortsätta att vara blogglös i en dag till för att hinna skriva klart ett arbete på den lilla internettid jag har nu. Känns som 90-talet igen. Sen ska ni få se PARIS för nu är alla 629 bilder inlagda på datorn. Herre alltså. Tills vidare!

LIVET

Har haft den HÄR låten på huvudet hela helgen. Jag ser det som ett gott tecken.

frulli


Förr förr förra veckan

Nordingrå!

Förra veckan


Ha-ha-ha-ha-ha-aunt you you you you you

I mina lurar, i mitt huvud, överallt, hela tiden, kan inte sluta, vill inte sluta, ska inte sluta.

Fem grader och grusiga snöhögar

Anlände igår på Umeå CITY AIRPORT, tuggar just nu på ett äpple från kaffan för fyra kronor och det känns inte alls som att jag har varit i Paris i fyra dagar, samtidigt som jag forfarande ser kakelbeklädda tunnelbanestationer och smuliga bakelser när jag blundar.

RSS 2.0