SSCHHHH

Att ta en promenad i det här vädret känns som att ha någon bredvid mig som sprutar i mitt ansikte med en blomspruta. Börjar nästan bli tragiskt desperat efter snö och överväger på riktigt att uppfinna vindrutetorkare fast för glasögon.

Scoop!

TIPS! Tidskriften SCOOP, för grävande journalistisk. Spännande och allmänbildnande för alla - inte bara för journalister, vill jag tro i alla fall.

Alltså glömsk

Och lycklig! Hade två bitar kvar.

Hej CSN, var vänlig ge mig ett lån snälla

Hur botar man hemlängtan om man inte kan åka hem?

E-NYTT, fredag

Jag har fått en helt annan respekt till powernaps de senaste dagarna. En stor sådan. Är helt utmattad efter varje dag med e-nytt men alltså herreguuuuuuud jesus vad kul det är. Nu börjar vi verkligen få upp tempot. Dagen till ära var jag redaktör så nu tycker jag att jag förtjänar en ultrapowernap. Sen ska jag handla lyxvaror på Coop. Alltså russin, pro-viva, pasta och kikärtor. Ah.

Fredagstips: Gå ut!

Creds till Vilma som länkade den här till mig. Älskart. Se och lär.

Uppdatera! Klistra!


E-NYTT, onsdag

Nu är vår webbtidning e-nytt igång! Tillsammans med tv-klassen kommer vi att bevaka Ekerö och lite till under några dagar. Lokaljournalistik när den är som bäst!

Uppdatering

Doftfritt, mögelfritt, glada grannar, rena lakan och kläder. Perfekt. Nu ska jag sova som en prinsessa.

Dagens insikt

Min tvätt ligger fortfarande i tvättmaskinen. Den var klar för mer än fem timmar sen. *virrig* Återkommer med info om ev. mögel/fuktskada/LUKT/arga internatgrannar.

måndag


CITÉ

Tänk om T-Centralen var så här fin.

Törstsläckare :-D

I dag har jag druckit följande:
Ett glas juice
Tre koppar te
En kopp kaffe
x antal klunkar vatten kanske fyra för jag dricker vatten efter varje gång jag varit på toa (+snyter mig...herreguuuuud måste sluta med det.)
Ännu mer vatten fast ur vattenflaska! Tänkte hamstra vatten i kinderna här på bilden ovan men spilde precis i fotoögonblicket. Lol. Blev ändå en hamster och nu blev jag kissnödig.

Vilse i Stockholm

I TRE timmar! Då kan man t.ex. bli hysteriskt glad över rabatt på rotsaker eller börja fundera över vad det egentligen är för grej med att springa på rullband. 

Återhämtar mig på spikmattan

En "snabb bilfärd" på "en timme" slutade tre timmar senare efter att vi åkt omkring vilse i Stockolm. Funderar nu över följande:
Varför har jag inte en iphone med tillhörande gps?
????
?????
???
SSSS = Skriv Snart Svar Snälla

Sprider viktig info

!

MIRA 20!

Och indie-picknick på mitt rum!

lördag

Hemmafest på Hemvägen! I morgon återväner jag till mitt hem på Kaggeholm. Jag har världens bästa vänner! Både här i Umeå och på Kaggeholm. Kan inte sluta tänka på hur lycklig jag är över det. Och nu när jag ser den här bilden kom jag plötsligt på varför jag inte kan sova fast klockan är 03.30. Kaffet. 2 L8 4 ME.

Cyklade genom ~dimman~


Fast det syns knappt på bilderna. Eller vaaaare dimma? Det kanske bara var jag som hade rengjort mina linser för dåligt. Eller gjort kameralinsen för ren. Nu ska jag värma mig med paj och vin. Åh det är så skönt att vara hemma. Hemm-ahhhhh.

tweet tweet

Söker dig som har twitter! Du bör vara: rolig, aktiv på twitter, snäll. Nej men på riktigt, har ni inte några twitter-tips till mig? Har börjat twittra under namnet "avklarat" och söker spännande/roliga/intressanta twittrare att följa! Twittelydooo ;-)

Note to self:

Drick alltid kaffe klockan tre!!!!!!!! Sträckan Teg-Haga gick jag nämligen på tjugo minuter, utan att springa, men med straffet hög hjärtklappning och ben som värker. Bedömmer det ändå som värt och skickade in ett jobb fem minuter innan dedline. / jobbar bäst under press och / har inte alls blivit av med min tidsoptimism som jag sa till Vilma igår. Fan.

Note to self:

Drick inte kaffe efter klockan fem.

70-talet ringde och ville ha tillbaka mig ;-) :-P

Frågan är ju: Vill jag det??? Vill ni det??? Ska jag återvända???? Måste tänka över det.

RSS 2.0