Mer lördag, mer rosa

Carpe diem på Kaggeholms brygga.

SÖNDAG

Mitt rum doftar vanilj och allt som är rosa har plockats fram för att maximera vårkänslan. Har en grej för rosa prylar alltså: Rosa mobil, rosa jacka, rosa naglar, rosa plånbok, rosa lakan, rosa converse, till och med rosa disktrasa och rosa överstrykningspenna! Man kan tro att jag tycker om allt som är rosa, men gränsen går vid PINK vars musik gör mig SÅ stressad för hon skriker så mycket. Kan va bra att veta.

LÖRDAG


Vårblommor i mitt fönster! Det ser ut som minirosor tycker jag.

Varvar städning med att måla mina naglar knallrosa och äta frysta hallon med mjölk.

Mad Men-estetik

alltså bebin i mitten

Läg1

Har matkoma och började läsa Niclas Wahlgrens hen-tweets. Sjukt. Sen kom jag på mig själv med att titta på Niclas Wahlgrens twitter-bilder tills jag vaknade till liv och insåg att jag inte hade något liv och frågade mig själv hur jag hamnade där egentligen. Nu vet jag i alla fall att han ofta äter hämtmat och att jag inte borde ha internet uppe när jag ska plugga.

Hipsterhelg

Jag har äntligen fått uppleva det jag så länge suktat efter. 

En hipsterhelg.

För det går inte att beskriva min helg med andra ord, det slutar alltid med HIPSTER. Var vi än är, vad vi än gör, så blir allt hipster. Jag älskar hipsters. Om det har att göra med att Alva skriver ett arbete om just detta fenomen/denna trend/LIVSSTIL eller bara för att vi kanske är hipsters själva är svårt att säga. I alla fall.

På Marie Laveau var det 95% hipsters. Det var små mössor, rutiga kragar och tjejer med Audrey Hepburn-luggar och svarta böljande klänningar. En hipstersyn så vacker att det nästan räckte med att bara sitta och titta på folk, för det var mycket folk. 

Bland annat de SUPERSNYGGA killarna i baren, som alla hade samma jensskjorta på sig!!!!!! Alla var dessutom SUPERVÄLTRÄNADE och hade därför rullat upp ärmarna för att visa lite hud+tatueringar.  

Nere i källaren byttes dock hipster-stämningen ut mot något mer "rockigt". Ett band vars namn jag ej vågar hänga ut här i blOgGEn, såg mestadels ut så här:


Wow, vilken suddig bild tänker ni. Vilken suddig kväll tänker jag. Inte på grund av fylla!!!!!! Men de körde så hårt, kolla bara på hur sångaren röjer. På tal om sångaren så var han visserligen fit 4 fight och hade en cool tatuering MEN jag hade nästan glömt bort "trenden" att sångaren ska ta av sig tröjan på scen?!?!?! Känns inte det som att det var längesen man gjorde så eller har jag inte varit på tillräckligt många "rockiga" konserter? Förvirrad.

När DJ:sen senare började spela, och vi undrade när Jens Lekman skulle spela skivor, visade sig det att det var just han som stod där bredvid tjejen vi frågade och DJ:ade. Heheheheeeee.

Vi dansade lite, sen åkte vi hem.

Gårdagskvällen spenderades i Ekerö Centrum och med sällskap av Albin Gromer. Fet konsert! Ingen hud! Bara snygga kavajer och hipster-skägg! Men det funkade ju ändå!!!! Kanske ännu bättre till och med.

Nog om hipsters. Det är ju faktiskt Alvas ämne nu. I stället ska jag ägna dagen åt att skriva på vår trendspaning – för min del: att äta sin moderkaka efter förlossning. Ja, det är sant: http://www.fokus.se/2012/01/forlossningssnacks/

Och jag är redan hungrig. Uäähääähhh dålig kombo.PS


Tänkte börja blogga igen. Har frid i själen.

Saker jag googlade igår

"moderkaka", "moderkaka recept", "äta moderkaka", "jag åt min moderkaka".

OBS i studiesyfte. Är inte gravid. Återkommer med varför jag studerar moderkakor senare. Känsliga läsare varnas. HÅLL TILL TÅLS

Madeon!

Diggar det här ashårt: Madeon – Icarus Ännu ett franskt electrounder, och den här är född 1994!!!!!!!!!!!!!!!! True talent asssååå.

Borde egentligen inte blogga efter 01.16

Nattugglar och skriver manus till en kommande podcast. Jag kommer nog aldrig att förstå det underbara i att jag förhoppningsvis kommer att få lön för det jag tycker är roligat i hela världen. Världens längsta mening. Världens bästa sanning. Har twittrat så mycket att jag tänker i hashtags #kanskebordesluta #skasovanu #god #natt #puss

3-6

Matchen var visserligen spännande. Ljudvolymen var delvis hög. Stämningen var ändå helt okej. Jag fick uppleva annat.

Under Skellefteå AIK:s första finalmatch mot Brynäs som slutade med en bitter förlust för SAIK, satt jag bredvid en man i de äldre åren som gärna delade med sig av sina åsikter om allt och inför alla. Han hade många spännande egenskaper: Ett starkt sätt att uttrycka sig, en sjukt hög ljudvolym på rösten, och den bästa av dem alla: Att hitta på svordomar under tiden han svor. Det kunde låta så här:

"Jävla...mon.....go.....jäv.........LAR!"

eller

"Fj...oooooooll-Brynäs. Gu va dom fjolla sä. Så jääääävla typsikt dom."

eller

"*hånskratt* va....fan.....vad äre här för jäää...vla sport egentligen?"

Första perioden var det kul.

Andra perioden pluggade jag in öronproppar.

Tredje perioden var han borta.

Annandag påsk

Dagens lycka: Ida Johagen
Dagens önskan: Att Ida Johagen och jag bodde mycket närmare varandra
Veckans babe: Ida Johagen
osv.

C:-o


Svänger


Påskhej


Hipster-Jimmy, PB, gosekanin, sconesfrukost, inredningsdetalj by Klara, Alva och Louise, Lego-Star Wars.

Instagramar och twittrar nu förtiden. Och hela tiden. avklarat på båda ställena för er som undrar och saknar mig här </3 </3 </3 Jag saknar nog att blogga lite. Kanske får feeling igen snart. Hahaha aaah kursivt kan ju vara det fulaste som finns. Men vi får se assåååå. Hur får man blogg-feeling?!?!?! /från en som undrar

Nu: Ögongodis. Alltså Mad Men. Glad påsk!

RSS 2.0