Hipsterhelg

Jag har äntligen fått uppleva det jag så länge suktat efter. 

En hipsterhelg.

För det går inte att beskriva min helg med andra ord, det slutar alltid med HIPSTER. Var vi än är, vad vi än gör, så blir allt hipster. Jag älskar hipsters. Om det har att göra med att Alva skriver ett arbete om just detta fenomen/denna trend/LIVSSTIL eller bara för att vi kanske är hipsters själva är svårt att säga. I alla fall.

På Marie Laveau var det 95% hipsters. Det var små mössor, rutiga kragar och tjejer med Audrey Hepburn-luggar och svarta böljande klänningar. En hipstersyn så vacker att det nästan räckte med att bara sitta och titta på folk, för det var mycket folk. 

Bland annat de SUPERSNYGGA killarna i baren, som alla hade samma jensskjorta på sig!!!!!! Alla var dessutom SUPERVÄLTRÄNADE och hade därför rullat upp ärmarna för att visa lite hud+tatueringar.  

Nere i källaren byttes dock hipster-stämningen ut mot något mer "rockigt". Ett band vars namn jag ej vågar hänga ut här i blOgGEn, såg mestadels ut så här:


Wow, vilken suddig bild tänker ni. Vilken suddig kväll tänker jag. Inte på grund av fylla!!!!!! Men de körde så hårt, kolla bara på hur sångaren röjer. På tal om sångaren så var han visserligen fit 4 fight och hade en cool tatuering MEN jag hade nästan glömt bort "trenden" att sångaren ska ta av sig tröjan på scen?!?!?! Känns inte det som att det var längesen man gjorde så eller har jag inte varit på tillräckligt många "rockiga" konserter? Förvirrad.

När DJ:sen senare började spela, och vi undrade när Jens Lekman skulle spela skivor, visade sig det att det var just han som stod där bredvid tjejen vi frågade och DJ:ade. Heheheheeeee.

Vi dansade lite, sen åkte vi hem.

Gårdagskvällen spenderades i Ekerö Centrum och med sällskap av Albin Gromer. Fet konsert! Ingen hud! Bara snygga kavajer och hipster-skägg! Men det funkade ju ändå!!!! Kanske ännu bättre till och med.

Nog om hipsters. Det är ju faktiskt Alvas ämne nu. I stället ska jag ägna dagen åt att skriva på vår trendspaning – för min del: att äta sin moderkaka efter förlossning. Ja, det är sant: http://www.fokus.se/2012/01/forlossningssnacks/

Och jag är redan hungrig. Uäähääähhh dålig kombo.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0