Förkylningsfrukost


BEACH HOUSEDen enda känslan av friluftsliv jag får idag är av tapeten bakom mig. Efter fem veckor av olidligt hostande har jag återigen blivit drabbad av förkylningens grymma värld och sitter därför inomhus, zappandes mellan dramatiska 7th heaven och raffiga Vem vet mest.

Men jag klagar inte! Tapeten ger mig en exotisk och fridfull känsla och jag blev så inspirerad att jag bokade biljetter till Beach House den 7 november här i Stockholm!!! Se rebus på bild numero två. För övrigt så bor jag i världens bästa internathus och trivs som fisken i vattnet, palmen i savannen eller björkarna i Umeå.

DOUBLE LUFTBALLONGER ALL THE WAY ACROSS THE SKYYYY, IT'S SO INTREEEENSE

 
Den vänstra spårade ur och sjönk skitlångt ner till vi inte såg den längre! Min stora fråga är: Vad hände?

Onsdagsfrukost och onsdagskatt


Note to self

Googla aldrig symptom som du tror kan vara sjukdomsrelaterade. Mina två finnar på öronsnibben känns plötsligt jättefarliga och min trötthet + huvudvärk kan tydligen vara LIVSHOTANDE enligt en löpsedel jag såg härrom veckan. Hur kan det ens vara ok att skriva så när det finns hypokondriker och halv-hypokondriker (jag) runt om i landet undrar jag. Love u journalister.

Gullebollen


Hej Kaggeholm


Jag tycker att den här bilden representerar ~folkislivet~ på ett väldigt bra sätt. Några läser, andra tecknar eller spelar gitarr med utsikt över mälaren...........ni vet sånt som brukar vara på bild när det görs reklam för folkisar och jag kan roligt nog intyga att det är sanningenligt, förutom att vi bara ströläser och inte pluggar. Fast då skulle vi ju haft jättebreda leenden om det nu vore till en reklamkatalog. Jag är den arga tjejen i långt hår som körde ett omedvetet "rosa möter svart"-tema, samt är ägare av tygpåsen på bordet med snytpapper i. Bäst att vara på den säkra sidan säger jag.


Det här är också en bra folkisbild!!!!!!! Jag kallar den för <3kramkalas vid mälaren.<3Kommentar överflödig. Ahhhhhhhhh. Jag tänkte skriva carpe diem men känner att jag borde dra ner på användandet av carpe diem så att det inte förlorar sin glans.
 
Vi ses om en vecka!
 

Cykeln utlånas !!!!!!!!!!! EJ !!!!!!!!!!!!!!

Idag hämtade jag ut min cykel som nu (återigen) blivit reparerad efter en punka. På det här stället såg jag följande text på två olika lappar:
 
1. "Vi vet att aga inte är tillåtet i Sverige men din cykel ska ofta ha smörj"
2. "Verktyg utlånas
!!!!!!!!! EJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Frullisbullis torsdag

 
+ ägg! Omnom. Spenderade frukosten tillsammans med VK och min bror. Vi körde "pest eller kolera" och jag skulle tydligen hellre gifta mig med Danny än att vara honom. Men alltså, hörde på radion att Danny tycker att de nya skruvkorkarna på kartongmöjlkpaketen är dåligt för miljön!!!!!!!!!!!!!!! Verkar med andra ord vara en helt okej kille enligt mina mått. Nästan oemotståndlig.

Hej Stockholm

 
Vi ses om elva dagar

Det bästa idag

Hen som låg i parken och "chillade" varpå hen kollade bort mot kidsen som testade på parkour. 
*Ringer ett samtal*
– Oh hello, where are you? Ahh, Ålidhem I see. I'm in the park, there's a lot of kids here, they are doing parkour...it's beufiful how they come together as one unit...

En stund där senare gick hen till kidsen och gav dem några uppmuntrande ord, lyfte på armarna för att visa sin uppskattning. Alla tackade. Därefter återvände hen till sin gräsplätt och plockade avslappnad upp ett rönnlöv och satte stjälken i munnen likt en cowboy gör med ett strå. Relaxed till fullo.

– Ursäkta.
Plötsligt står hen framför oss på huk.
– Alltså vet ni vad det här är för något? Är det en nyckelpiga?
I sin hand håller hen en liten insekt i svart och gult. Vi har ingen aning om vad det är, hen säger tack ändå och går tillbaka till sin gräsplätt för att ta upp ännu ett löv. Kanske det nyckelpigan hade suttit på, och everything comes togehter as one unit...

När carpe diem förstörs

När livet äntligen går så bra så ska det självklart hända något som kryddar det till det negativa. Nå så jevulskt orättvist. Kanske var det någon som tyckte att min livsglädje blivit för mycket sedan jag skrev att jag gjorde yogaövningar på bryggan. Jag kan medge att det var lite att ta i. I vilket fall förtjänade jag VERKLIGEN INTE det som hände igår. 
 
Min mannagrynsgröt (som jag sett fram emot hela dagen och även haft en perfekt start på då mjölken inte blivit bränd) förpestades av en fluga. En fluga som bosatt sig bland mannagrynen och tyckte att det var ett skönt ställe att hänga på. Nästa level i sikte var ju tydligen min mage men DÄR TOG DET STOPP!!!! Med en plågsam handrörelse hällde jag ut gröten och lät flugan bada i vår diskho. Plask plask. Oj så skönt och svalkande. Det är ju trots allt sommar, tänkte jag snällt. Lät den ligga kvar och åt två mackor som smakade   utav bitterhet.

 
Ni får hitta den själva
 

NEJ DET HAR JAG INTE

HAR DU INTE SETT DEN?!?!?! Hej då du ständiga fråga. Ikväll såg jag Fucking Åmål för första gången och mitt hjärta är så fluffigt nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Nu har jag bara kvar Pretty woman, Forest Gump och Gudfadern. Sen kan jag allt om film!


Förändringens vind sveper genom natten.....................

Tre dagar i rad har mina ögon öppnats innan klockan ringer klockan 08.00. Idag gjorde jag några yogaövningar på bryggan. 
 
Jag ÄR carpe diem.

Superlokalproducerade bär

 
Från vår tomt i stugan. Har saknat frukostbilder här, tillika goda frukostar. Här bryts den negativa trenden!

Pappskalle

 
Hej från stugisen! Här har jag suttit och väntat på internetuppkoppling ett tag nu! Dagens outfit: Randig tröja som jag lånat av mamma, träningbyxor samt en tillfällig hatt i form av mitt blåa anteckningsblock. Jag kan inte älska min iPhone nog när den räddade mig med internetuppkoppling. Härmed har jag skickat iväg en sista artikel och sommarens vikariat på VK är slut. I ett tidigare inlägg nämnde jag diverse symptom som jag fått av fyra veckor på en tidningsredaktion, nu vill jag bara sammanfatta det så här: :D:D:D:D:D:D:D:D:D, samt några minnesvärda händelser under veckornas gång:
 
- Mina hostattacker! Funkade ok vid irl-intervjuer. Var skitsvårt under telefonsamtal. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt "ursäkta, jag måste verkligen hosta.", hostat upp en slemboll eller så och återvänt med en väsig men ändå vänlig röst. Vissa har reagerat med förvåning, andra med sympati men de flesta med ett förstående skratt och tips på kurer.
 
- När jag fick testa på radiostyrd metanolbil och körde in i lådan med "mek-grejer". Fick leta skruvar i sanden ett tag och fick Huvudet i sanden på huvudet.
 
- Min första yrkesskada, NACKVÄRK! Datarygg eller what so ever. 19 år gammal. LOVANDE!!!!
 
- Alla mina fantastiska luncher – pasta, pesto, kikärtor, avokado etc. Min fruktansvärda lunch – en köpt bulgursallad med kort uttångsdatum och massa laktossåser som jag köpte efter att ha cyklat i regnet i motvind med ett paraply.
 
- Alla fantastiska människor jag har fått träffa, pratat i telefon med, jobbat med, intervjuat eller frågat om vägen. Alla gånger som jag har frågat mig själv om det är okej att ha så här kul på jobbet.
 
 

RSS 2.0