Pappskalle

 
Hej från stugisen! Här har jag suttit och väntat på internetuppkoppling ett tag nu! Dagens outfit: Randig tröja som jag lånat av mamma, träningbyxor samt en tillfällig hatt i form av mitt blåa anteckningsblock. Jag kan inte älska min iPhone nog när den räddade mig med internetuppkoppling. Härmed har jag skickat iväg en sista artikel och sommarens vikariat på VK är slut. I ett tidigare inlägg nämnde jag diverse symptom som jag fått av fyra veckor på en tidningsredaktion, nu vill jag bara sammanfatta det så här: :D:D:D:D:D:D:D:D:D, samt några minnesvärda händelser under veckornas gång:
 
- Mina hostattacker! Funkade ok vid irl-intervjuer. Var skitsvårt under telefonsamtal. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt "ursäkta, jag måste verkligen hosta.", hostat upp en slemboll eller så och återvänt med en väsig men ändå vänlig röst. Vissa har reagerat med förvåning, andra med sympati men de flesta med ett förstående skratt och tips på kurer.
 
- När jag fick testa på radiostyrd metanolbil och körde in i lådan med "mek-grejer". Fick leta skruvar i sanden ett tag och fick Huvudet i sanden på huvudet.
 
- Min första yrkesskada, NACKVÄRK! Datarygg eller what so ever. 19 år gammal. LOVANDE!!!!
 
- Alla mina fantastiska luncher – pasta, pesto, kikärtor, avokado etc. Min fruktansvärda lunch – en köpt bulgursallad med kort uttångsdatum och massa laktossåser som jag köpte efter att ha cyklat i regnet i motvind med ett paraply.
 
- Alla fantastiska människor jag har fått träffa, pratat i telefon med, jobbat med, intervjuat eller frågat om vägen. Alla gånger som jag har frågat mig själv om det är okej att ha så här kul på jobbet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0