Bygdsiljum

– nu med hipsterfilter.

-

Det har varit för lite mat och katter här på senare tid tycker jag.

V K

Idag upptäckte jag 1. Fruktskålarna! Och jag som har tagit med egen varje dag, oftast en ledsen torr apelsin eller en lika ledsen brun banan. Fem korgar med apelsin, äpple, päron, banan OCH plommon står vid sofforna på redaktionen. My lord vilken lycka för mitt argsinta låga blodsocker.
2. Skåpet med fyra olika sorters anteckningsblock, typ tio olika pennor, sudd, gummiband, plastmappar, ETC. Och jag som varje dag har rotat bland våra pennor och i farten kluddat på ett papper för att se om den fungerar men det gör dom oftast inte och sen tar jag alltid en asdålig blyertsch. Blyertch. Blyerts. Ger upp nu.
Summan av detta: Jag hade en jättebra dag.

o.O

Nyheten är all over the place!!! Jag stannade upp i mitt grötkokande imorse och ba :'), som den smygroyalistiska bebisälskare jag är. Några minuter senare började P1 morgon självklart att spekulera i vad det har för betydelse att tronföljaren är en FLICKA. Barnet hade då funnits i tre timmar.

PS

Jag är bloggotrogen på http://www.kaggeholm.se/viewText.do?textID=0995. Där skriver jag om min praktikvecka på VK och lämnar nästa vecka över till min klasskompis Maria på Nyheter24!

-


Jag ser dig.


Gör din egen Ranelid!

http://mcranelid.delorean.se/

Vecka sju


PULPA

Jobbar och lyssnar på lokalproducerad musik.

tweet tweet

Läser om Tysklands president som nu avgår. Fastnar mest för det faktum att han åkte på semester till ön SYLT med sin fru. GOTT

VK:s kök

Precis som på internatet!!! Alltså kvarglömd disk, en påse här och där samt en snäll med bestämd lapp. Känner mig som hemma.

Mina stjärnsystrar

Om en stjärna tändes varje gång jag tänkte på er skulle natten vara ljusare än dagen

Atmosphere


carpe rosa

Jag tror att jag har ärvt Miras grej för rosa prylar. Tanken slog mig när jag loggade in på min mail idag och möttes av en övergripande rosa syn framför mina grönblåa ögon. Min halvt fungerande iPhone har jag klätt i ett rosa fodra för hundra spänn och min "gamla" mobil går även den i samma färgskala - och allt detta köpte jag med min rosa plånbok. Det senaste köpet är den rosa tampongasken. Allt för att liva upp vardagen <3<3<3

Ris i näsan

Det bränner lite i näsan och jag luktar starka kryddor. Åt just min lunch bestående av Indisk gryta med ris och hostade till så hårt att lite av maten åkte upp i näsan. Sen fick jag det bekräftat. För när jag nu snyter mig är det kryddgult och ett riskorn hoppade just ut ur min näsa. Gud vad äckligt det lät. Det är det nog också när jag tänker efter.

Saker jag har googlat idag

"event Umeå", "temadagar", "twittare Umeå"...osv. Med detta sagt är jag hemma på Norrländsk mark för två veckors praktik på VK. Spännande!! Ska googla "hur man stiger upp i tid" härnäst. Har ankomstdeadline klockan 08.00.

Lejonmanen

Lyckades fästa en deodorant, penna, ögonfransböjare och ett par glasögon i mitt s.k "hår" (rufs, lejonman etc...). Hade lätt fått i mer. Jag kanske borde börja borsta håret igen.

Saker jag googlade igår

"vildsvin", "vildsvinshuvud", "vildsvin tecknad", "pumba"..osv. Ritade därefter av vildsvin1 och lyssnade på Prince med I wanna be your lover samtidigt. Sjukt. Idag har jag suttit i skolan med InDesign i tolv timmar, varav en timme gick åt till att komma på slagkraftiga rubrikord till en artikel om salmonella; Salmonellafälla, färsfeber, smittokött och min personliga favorit DÖDSFÄRSEN. Smaka på den. Fast inte på riktigt alltså.

Studentliv deluxe

Klockan är 01.00 och jag har pluggat klart för kvällen. Jag tror knappt mina ögon. Den senaste tidens tidsoptimism och nattugglande har lett till att jag är glad om jag somnar innan två och överlycklig om jag hinner till frukosten en kvart innan stängning. Om jag "lyxar till det" någon dag har jag med mig tandborsten till lektionen och skrubbar tänderna så snabbt jag kan och innan borstning drar jag bort de hårstrån som fastnat på tandborsten då den legat i min tygpåse tillsammans med min håriga sjal. Livin' la vida LOCA.

Tisdagsbakning


DormirSaker jag har googlat idag

"ekerö twitter", "ekerö blogg", "ekerö nöje", "ekerö sport", "ekerö föreningar", "tankeläsning ekerö", "ekerö hunddagis"..osv...med andra ord: Förbereder inför veckans E-nytt - som veckan till ära är den sista någonsin. Och jag sörjer det, även fast jag kan rabbla meningen "Hej jag heter Klara Stefansson och jag ringer från tidningen E-nytt" i sömnen och gå genom Ekerö Centrum med ögonbindel och ändå hitta alla butiker. Never ending lokaljournalistik som har fått mig att se InDesign på näthinnan innan jag ska sova. Åh du vackra syn. Inte undra på att jag sover gott om nätterna.


Marran och guran


KÄR

Klicka! För mig sa det bara klick.

Vecka fem


ICE ICE BABYRSS 2.0