LIDL 2


Fly me to the MOON
Gillar detta


Vecka fyra


Tänkte följa Brolle Broccolis exempel


Livet som journaliststudent

Och flik-paniken.

SÖNDAG


SNÖDAG!!!

Men håret har jag kvar och hyllan förblir orörd

En av de största utmaningarna här (förutom InDesign efter klockan fem på eftermiddagen) är att jag inte kan möblera om. Visserligen skulle jag kunna försöka men hur jag än vrider och vänder om möblerna i mitt huvud som om jag spelade Sims går det inte att finna en bra lösning. I eftermiddags stod jag helt stilla och la handen på hakan som man gör när man funderar ni vet. Tittade ut över rummet. KÄNDE IN rummet. Men inget går att göra. Så jag flyttade om några bilder på anslagstavlan och samlade alla mina tidningar i en mapp. FörändringsFREAK som jag är är jag ändå stolt över att jag varken har klippt sönder kläder eller hår i behov av en förändring. Keeping it cool..............B-)B-)

Kulturlördag


Fotografiska med Matilda och Anton Corbijn.

Har mottagning igen!


sÅååÅÅå ePisKt!!!!!!!!! Min antenn har fått mottagning och har levlat upp till en bra antenn igen, vilket verkligen var på tiden. Har haft gympapass med klassen i ren friskis och svettis-anda fast utan svettband och Abba-covers men mycket svett och nu tror jag minsann att jag är friskare ändå, bihålebebisarna sover gott om nätterna. Får bara passa mig så att jag inte väcker dem igen. Det har jag verkligen inte tid med.

Sjukmåndag


Ja vet ja har mig schälv å schylla

Min antenn har krympt. Vissnat. Den översta bilden togs i går vid ett-tiden på natten i ett tillstånd av pluggkris och sömnlöshet. Den nedre bilden tog i dag vid elva-tiden i ett resultat av ovan nämnda tillstånd. Därför har min antenn vissnat.

Eller så borde jag börja fundera på om mitt fantastiska hår kanske borde tvättas oftare samt vända på dygnet för mina bihålebebisars skull. De väcker mig om nätterna. Vad synd att de inte är så söta. Då hade jag kanske förlåtit dem.

LIDL


yez

http://kimjongildroppingthebass.tumblr.com/

Instagram


JUNI-DECEMBER 2011

JUNI 

Studentmånaden! Var på klassfest ute i skogen, njöt av varma dagar i solen, gick på studentbal i Paris-klänning, pimpade studentflaket, sov alldeles för lite, tog STUDENTEN, fick ett oväntat och fint stipendium, vände på dygnet, åt, bastade, myste i Mys stuga, firade midsommar i Önnesmark, var ledsen över att inte vara på P&L, tog ett nytt beslut om mitt hår (återigen!!!)


JULI

Jobbade. Diskade, serverade, stod i kassa, åt glass, dammsög under fejk-mamuten - utan att vara rädd! Njöt samtidigt av livet i stugan och det faktum att jag cyklade till jobbet längs skogsvägar med mäktiga berg i bakgrunden, nakenbadade i solnedgången, läste böcker, besteg Själandsklinten.


AUGUSTI

Firade Arons konfirmation, upplevde Y-buss-sjukan efter nio timmar tur och retur, dock med en mellanlandning i BERLIN där jag och Olov hade det underbart i fyra dygn. Packade ner två rum i lådor, påsar, väskor, var nervös, åkte slutligen en nio timmars bilfärd till Stockholm med pappa. Började på Kaggeholms folkhögskola. Grät hela första veckan. Grät inte resterande veckor och insåg att jag hade hamnat så himla rätt.SEPTEMBER

Började verkligen trivas på internatet och skolan i sig, fick besök av mamma och Aron på min födelsedag, möttes av ballonger och bullar på samma dag, fotade mycket, lärde känna folk på riktigt, åt på Chutney, badade under stjärnklar himmel, spelade innebandy, gick på hockey med Marcus och Matilda och en massa second hand.
OKTOBER

Promenerade i höstsolen, åt lunch på bryggan, krånglade med bihålorna, hade en pluggkris men roligt ändå, blev rave-sminkad till en fotouppgift, hängde mer på internatet om kvällarna, skedade med Alva och Matilda, hängde med Amanda och Isak, upptäckte magin med stekt purjolök, pluggade i skogen, var på höstfest med tema Finlandsfärja, åkte hem till Umeå över höstlovet, var ledsen av olika anledningar, gick på jazzfestivalenoch tog igen tid med mina bästa vänner.
NOVEMBER

Återvände till Kaggeholm, hade indie-picknick för Mira som fyllde 20 år, blev militant vegetarian med Alva, åkte vilse i Stockholm med Alva, började med E-nytt, tänkte mest på E-nytt, hade lite hemlängtan, var desperat efter snö men fick istället regn, drack vin, dansade och lärde känna ÄNNU fler nya fina människor.

DECEMBER

Var fattig med glad, gillade Nivå 22, köpte en ljusslinga, sov alldeles för lite, lyssnade på P1, längtade fortfarande efter snö, gick morgonpromenader, var på julfest, fick lös på Lidl, satt i internatets kök i fem timmar med Alva, Martin och Kristofer, lärde mig om retorik, granskade Ekerö IK, återförenades med Sofia på Centralstationen, sa tack och hej Kaggeholm för jullov hemma i Umeå, var arg över julhandeln, fyndade på Röda korset, firade en lyckad jul, diskade och dansade om vartannat på annandagen, hade solbrist och firade in det nya året på jullovsjobbet på Rex med trerättersmiddag och champagne.GOTT NYTT ÅR!


I cornfärs finns inga känslor

Aron sympatiserade med cornfärsen idag: "Jag tycker typ synd om svampen för jag har spelat så mycket Super Mario."


Ett smakprov ur "Mia på camping" av Klara Stefansson, elva år.

Jag gick upp till mitt rum. Där kastade jag mig på sängen, och slog på radion.
”Det har blivit allt vanligare att fara på husbils semester i sommar. Detta efter
en undersökning som husbils komitén i Sundsvall har gjort…"
Därmed stängde jag av radion. Husbils semester! Vilket trams! Och usch vad
tråkigt! Jag skulle ALDRIG ens drömma om en skrikig husbils semester!
Då hörde jag en röst nerifrån:
– Mia! Kom ner!
Jag suckade, och gick ner till köket.
– Jo, det är så här att pappa och jag har planerat en liten speciell semester i år. sa
mamma, men avbröts av mig.
– Vänta här, säg inte att det är en husbils semester! Jag nästan spottade ut
orden. Det var som på film. Allt hängde ihop på något sätt!
– Ja. Jag kan inte säga mer än att vi ska på husbils semester. Svarade
mamma lugnt och gick ut i Vardagsrummet.
– SKOJAR DU; ELLER!?Röt jag till mamma, så att Mr. Simpson (vår
tjocka katt) sprang iväg.
– Nä, det är faktiskt sant. Sa mamma, ännu en gång väldigt lugn.
– Det MÅSTE vara ett skämt! Jag hörde ju om husbilssemster på radion
nyss, och…
– Och vad? Sa mamma.
– Dom sa att det har blivit allt vanligare att sitta instängd i en fånig burk…,
sa jag
– Mia!Jag gick upp till mitt rum. Där kastade jag mig på sängen, och slog på radion.Jag gick upp till mitt rum. Där kastade jag mig på sängen, och slog på radion.
Jag gick upp till mitt rum. Där kastade jag mig på sängen, och slog på radion.

”Det har blivit allt vanligare att fara på husbils semester i sommar. Detta efter
en undersökning som husbils komitén i Sundsvall har gjort…"

Därmed stängde jag av radion. Husbils semester! Vilket trams! Och usch vad
tråkigt! Jag skulle ALDRIG ens drömma om en skrikig husbils semester! Då hörde jag en röst nerifrån:
– Mia! Kom ner!
Jag suckade, och gick ner till köket.
– Jo, det är så här att pappa och jag har planerat en liten speciell semester i år. sa mamma, men avbröts av mig.
– Vänta här, säg inte att det är en husbils semester! Jag nästan spottade ut
orden. Det var som på film. Allt hängde ihop på något sätt!
– Ja. Jag kan inte säga mer än att vi ska på husbils semester. Svarade
mamma lugnt och gick ut i Vardagsrummet.
– SKOJAR DU; ELLER!?Röt jag till mamma, så att Mr. Simpson (vår
tjocka katt) sprang iväg.
– Nä, det är faktiskt sant. Sa mamma, ännu en gång väldigt lugn.
– Det MÅSTE vara ett skämt! Jag hörde ju om husbilssemster på radion
nyss, och…
– Och vad? Sa mamma.
– Dom sa att det har blivit allt vanligare att sitta instängd i en fånig burk…,
sa jag
– Mia!

Jag kokade av ilska, och besvikelse. Jag VILLE INTE fara på husbils semester.
Jag sprang upp för trappen, for som en raket in i mitt rum, och SMÄLLDE igen
dörren, så att min spargris gick i tusen bitar.
– INTE DEN OCKSÅ! Röt jag, och slängde närmaste pryl i golvet. Sen ”gick”
jag ut ur rummet, ner för trappen, och ut ur huset.

JANUARI-MAJ 2011

JANUARI

Firade in det ny året i in på småtimmarna, kräktes upp den goda risonin, gjorde diverse allergitest, komponerade musik alltså arbetade med mitt PA 100, skottade snö utanför mitt fönster, besökte Umevatoriet, dansade lös på Scharinska med Sofia, såg P3 guld, dränkte mina projektarbetessorger sorger i te och powernaps.


FEBRUARI

I februari tog jag farväl av min älskade farfar och det gjorde så ont. Pratade med farmor mer än någonsin och omgav mig av mina bästa vänner. Promenerade i vintersolen, hade PA100-vecka, såg på Skins, trotsade kylan (minus 16 typ varje dag), åt banankakemuffins med BKK och bestämde mig för att sluta äta kött.

MARS

Bytte till vårjackan och bara ett lager strumpbyxor i väntan på våren, möttes istället av snö, pluggade alldeles för mycket, åkte längdskidor, åkte till Jämtland, slet som ett djur med projektarbetet, blev ÄNTLIGEN klar med det, besökte universitetet, såg Emil Jensen med Vilma, blev ihop med killen jag var kär i, låg hemma i feber under Umeå Open.


APRIL

Impulsklippte (återigen) lugg i någon slags hårkris (återigen), var sjukt sjuk, festade med snabbmakaroner och öl, upptäckte den magiska kombinationen ostkrokar med guacamole, sökte till olika journalistutbildningar, träffade BKK för tacos och bowling, mailade Patrik Isakssons manager utan att få svar, gjorde ett rymdrum, åt frukost utomhus med tre lager tröjor, var mycket på Bibliotekscaféet, mötte våren i min stuga.


MAJ

Åkte till Paris med mamma och Aron, vaknade på rätt sida, åt obeskrivligt goda frukostar med Olov, hade ett pinsamt moment med en hantverkare, åkte för första gången till Kaggeholm för antagningsdagen till journalistutbildningen, Sofia följde med och vi gjorde Stockholm på ett dygn, jag var hemsk att umgås med p.g.a. pms, drack rosevin sittandes i mitt fönster med Flisan, fick ett efterlängtat samtal från Kaggeholms folkhögskola.Fortsättning följer.


2012 - level UP

Förra året började med att jag kräktes upp risoni. Det här året har jag kvar all mat i magen. Brb, ska göra en årssummering!

RSS 2.0