Poesi by P1

"Det är som att simma i en syltburk – det går väldigt, väldigt trögt."
– Okänd man i P1

Himmelkonst
!

Vinnarfrukost


Alltså ekologiskt jordnötssmör. Rekomenderas. Min blåbärsgröt gråter blod ser det ut som och jag gråter lyckotårar när jag lägger till Mumford & Sons till Peace & love-spellistan. Så oväntat och FETT

Instalife


Förlustfrukost


:-)))

Bevis på att jag borde förtidspensioneras: Det som ligger på mitt nattduksbord. Alltså den fräcka boken "Platt fall, Lotta!", snytpapper och ett glas vatten täckt med ett plastlock så att det inte ska fara i något damm i vattnet. Självklart är vattnet iskallt och snytpappret av mjukt material.

Hoppet och beviset på att jag inte borde förtidspensioneras: Jag är vaken 03.02, bloggar (från min iPhone!!!!) och är pigg. ~hoppet är det sista som lämnar människan~ god natt.


SURFAR UTE


Casual fredagkväll halv ett på natten och jag sitter ute med datorn, kollar på "solnedgången" (eller uppgång???) och gluttar på Blocket efter två internetfria dagar!!!!!!! Rekomenderas. Har redan släppt den så kallade "fotbollsskandalen" som jag var 100% inne i för några timmar sedan med diverse svordomar och överproducering av svett. Nu har jag nästan glömt bort det. Kan inte vara ledsen efter Loreens vinst. Kan inte. Kan inte.

YES


RÄDDA JOPPE

DÖD ELLER LEVANDE!!!

Får nästan lite ångest av den här tröjan, men den är så snygg så det är ok. Nu har jag officiellt vänt på dygnet och misslyckats med min första grötkokning på flera veckor. Spillde på ångesttröjan och råkade strö okokt quinoa på gröten innan dess. Och nu sitter jag vid datorn TROTS DET FINA VÄDRET. Har jag vaknat på fel sida idag??? Det återstår att se........................

Journalist, ja visst!

Jag kan utan tvekan säga att mitt år på Kaggeholm har varit det bästa i mitt liv. Vilken tur att jag ska gå ett år till och vilken GLÄDJE att det här ska leda till att jag blir en utbildad journalist. Lyx. Dessutom har jag upptäckt vilken fantastisk stad Umeå är, nu ska jag spendera sommarlov och sommarjobbstider här. Och pussa på alla vänner. Men först ska jag städa badrummet och packa upp min 22-kilos resväska.

:'( och :')

Min kvällsvy i några dagar nu och Alva Hällbergs oändliga kärlek i rosa (!) blomform. Älskar dig.

THE END!!!!!!

Haha. Då stänger jag bloppisen nu samt raderar den så det inte uppstår någon förvirring. Puss.

Floppisbloppis

Bloppisen är på väg att bli en floppis!!!! Vad synd alltså. Hade gärna överlåtit mina plagg till någon av er, och jag vet att ni läser! MEN det behöver ju inte betyda att man vill köpa kläder bara för det liksom. Om någon nu ändrar sig så stänger jag inte förrän imorgon vid tolv typ, och om någon ändrar sig efter det också är det ok att höra av sig. Det är ett fritt land, även gällande kläder i andra hand. God natt!

BLOPPIZ

Håller på att rensa ut garderoben inför sommaren och har en del plagg som jag älskar men aldrig använder, tänkte fixa en bloppis här från idag till och med söndag, håll utkik!

RSS 2.0