+

Kul att jag är så sjuk hela tiden och kul att jag lägger ner mer pengar på Apoteket än på ICA. Funderar på att skaffa "Apoteket+" för att tjäna på min sjukdom, eller i alla fall inte ruinera mig med den. Är så sugen på quornfiléer och annan dyr god "lyxig" mat att jag nästan dregglar på tangentbordet.

Vårens stora dag

Blåsippor och lapa sol med Alva - vad mer kan man begära av livet sötma?

Nedrans oljud


Pollenkollen

Samma visa varje år. Jag snörvlar, nyser, torkar vätska från ögonen och tänker "varför???". Varje år glömmer jag bort min pollenallergi och blir på något vis lättad när jag kommer på vad symptomen beror på - tills jag tar pollenallergimedicin. Den gör mig så trött!!! Jag snoozar, somnar, powernapar hela tiden.

Som en bonus på detta har jag blivit förkyld. Alltså dubbelsnörvlar jag, trippelnyser, superpowernapar ETC. Med andra ord: Kom inte nära mig. Synd för mig som har ett extremt behov av närhet. Tur för mig att jag redan har smittat alla i min närhet och får min dagliga dos av närhet ändå. WIN. ;););););)

JA.


Den här vill jag ha när jag fyller 20


5 september. Tack!

Nedrans oreda.


Pappaledig?

Sökes: Föräldraledig pappa i Stockholm! Ska göra ett tv-inslag i studiesyfte och behöver någon att intervjua om just detta. Maila mig gärna om ni känner till någon, vore guld.
klara.stefansson@gmail.com

TACK!

LOVE U

Jag och TOKALVA. Är så lycklig och har så mycket att göra att det här med att blogga har hamnat på skymundan. Men hej i alla fall!!!

W


RSS 2.0