2.0

När jag skrev att jag skulle fixa frippan förväntade ni er inte det här va?!??! Det här är en historisk dag. Jag har aldrig lyckats med en frisyr likt denna flätkonstruktion (ok i mitt fall två flätor). Håret, välkommen till en ny era. Helt klart värt alla tjorvor och kluvna hårtoppar trots allt.

Ginofino

Första året på Kaggeholm börjar lida mot sitt slut och här lyser jag med min frånvaro. Nu ska ni få se varför med dokumentativa superkvalitativa iPhone-bilder.

Gått förbi det fulaste skyltfönstret/kläderna någonsin. @KappAhl Ekerö C

Suttit i klassrummet 01.0 för slutspurten av vårt kulturmagasin GINO som NU ÄR SKICKAT TILL TRYCK!!!!!!!!!

Korrekturläst med fina journalistord som ex. "horungar".

Firat GINO i Rålis med massa folk och luftballonger.

Hängt på Kaggeholms brygga i strålande sol eller solnedgång.............ahhhhhhhhhhhhh life

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fått öronorgasm av Jonathan Johansson på Grönan.

Nu ska jag fixa frippan och sen ska vi in till stan för vår sista uppgift i år – tjuvlyssning!

Mitt. Liv.

VÅRT MAGASIN ÄR KLART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det krävdes bara en liten slutspurt igår. 17 timmar i skolan. Helt normalt. Jag har badat och det är svinkallt i vattnet. Helt normalt. Är så uppe i varv och trött på samma gång att jag glömde bort min müsli så nu har den bäddat in sig i yoghurten och blivit alldeles mosig. MEN DET GÖR INGENTING!!!

SKAFFA ER ETT RUM

Varför varför glömde jag min iPod idag när jag skulle åka buss. Paret framför mig var så gosisnuttigt nykära i varandra, men de hånglade både ljudligt och "alternativt" genom att säga "blööööhhh" och sticka tungorna i varandras munnar och sen låta smask smask. Mitt singelhjärta slog inte av avund.

Lördag!

JAG TRIVS SÅ BRA HÄR

!


Blomma ut


Översvämmas av naturens skönheter idag

PARKOUR!!!!!!

Sjuk grej: Det är mindre än fyra veckor kvar här av första året och nu har vi antagningsdagar inför nästa år. DET kallar jag en livskris. Försökte bli av med den idag när vi körde improviserad "parkour" ute på skolområdet. Ha-ha.
Jag har: Misslyckats med att hoppa över en buske och istället landat mitt i den, rullat mig på en regning gräsmatta, svingat mig i träd samt klättrat upp en bit på en lyktsolpe. pArKoUr!!!!!!!!!! Yeah!!!!!!!!!!

Nu hänger mina kläder på tork och träningsvärken har börjat infinna sig i varenda liten muskel, men mitt största problem ikväll är ändå: Hur ska jag våga gå ner i tvättstugan så här sent!?!?!?!?!??!! Måste hänga tvätt men är rädd för tavlorna som hänger där nere. Bland annat ett gamalt tidningsurklipp med en bild på en brud som ska gifta sig. Alltså vad är grejen. Ryser.

T-CentralenMmmmmmmmmm

Äter chokladkex och letar efter de bästa hångellåtarna för att skriva om det i vårt kommande kulturmagasin. Bra va? Har ju haft det sämre! Men behöver lite hjälp – jag vill veta vad ni har för bästa hångellåtar! Plzz svara. Allt utom Takida är ok. Puss och hångel!

NO!


VB

Blev kallad för "utomläning" idag av en i receptionen på Ekerö vårdcentral när hon såg att jag kom från Västerbottens län. Det var nytt! Gud vad jag lär mig nya ord och grejer nuförtiden.

I nuläget skedar jag min vetevärmare och lyssnar på hur Martin möblerar om (??) i rummet bredvid. Nää förresten han stack i en sladd i uttaget nu så han skulle nog bara ladda mobilen. Gu va han lev om.

JA det är tunna väggar här. JA Martin har hört mig snarka genom väggen. Snarka! Livskriiiiiiiiiiiiis!

TummenFisk Carbonara med kokt potatis

Smaka på det ordet. Fisk Carbonara. Visst känns det fel? Visst smakar det äckligt?
Det var dagens meny i skolan.

Jag har ett antal frågor angående den här maträtten:
1. Hur vanlig är den i svenska hushåll?
2. Varför ser det särskrivet ut? Ska det vara så?
3. Är inte carbonara den där såsen man har till pasta? Typ bacon, ägg etc. Borde det inte heta Potatis Carbonara då?

För nyfikna matälskare: Det finns inget recept på google. Jag kan ge en sammanfattning:
- Potatis
- Vit fisk, typ torsk
- Sås av typ matlagninsgrädde+kryddor
- Paprikabitar

Det är alltså INTE carbonara någonstans, MEN det smakade helt ok och var mättande.

ps. Har ni svar på någon av mina frågor? Hör av er!!!

f5f5f5f5f5

Tryck på uppdatera vetja! Bloggen har blivit vårfin.

FinMitt egna lilla hushåll

Familjen Klara Stefansson har skaffat IKEA family-kort och gjort en vårbudget.

Till och med mina drömmar är rosa

Jag vet inte vad som händer med mig och mina drömmar. I nattens dröm missade jag tunnelbanan tre gånger och spenderade natten med att festa på ett rosaglittirgt pulver med halva skolan. Igår fick jag som sagt en son efter en omständig förlossning. Och jag som undrar varför jag alltid är så svettig när jag vaknar på mornarna. U tell me.

Guldkorn söndag

Trots gräslig PMS har dagen bjudit på följande guldkorn (eller jag kanske ska säga majskorn ;););)):

En PERFKET boll på huvudet.

Majs och pesto med min dalatös.

Och nu räknar vi ner timmarna till 21.00, då inträffar nämligen dagens, kanske veckans, höjdpunkt. Partiledardebatten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ps

Och i natt drömde jag att jag förlöste ett barn. Eller via kejsarsnitt var det visst. Vaknade alldeles svettig. Den här helgen alltså.

Schlagerfika

– Det blir 75 kronor då.
Jag hörde det mycket vagt, för bakom disken stod någon som tog upp all min uppmärksamhet. Mitt hjärta började slå, svetten rann och när det stod "ange kod" på displayen tog det mig ett tag att komma ihåg den. Kvittot fixade jag själv genom att trycka OK samtidigt som jag försökte koncentrera mig på att INTE GLO.

Självklart valde hon att sätta sig vid ett bord längre bort, precis mittemot vårt. Jag åt fort och mumlade om vartannat. Det här var ett moment jag inte kunde kasta bort. Samtidigt insåg jag hur min nördighet aldrig kommer att gå över och hur den får mig att bli så starstruck att mitt annars väl fungerande sifferminne slutade att fungera.

Sen bestämde jag mig. Jag gick för att "hämta en tandpetare" och hon stod lite i vägen. Jag sa ursäkta, tog tandpetaren, vände mig om, la handen på hennes axel (???) och sa: "LyckatilliBaku!" i en och samma mening. Hon sa tack så mycket och så gick jag därifrån. 

Sen ba: AAAAAAAAAAAHHHHHHHHH *INRE KRIS*. Dels p.g.a min extrema starstruck, dels p.g.a det jag sa.

Jag träffade Loreen på ett fik igår. 

Schlagerhälsningar, Klara.

Monday PARTY tuesday PARTY

Jag kan inte sluta glo på folk på tunnelbanan. Vare sig de spelar Rumble, pratar i telefon, är dösnygga eller som vilken annan svensson som helst är alla superintressanta. Det här uppskattas INTE men det är ett beteende som är svårt att kontrollera. Idag tog jag istället vara på det. Jag upplevde följande:

1. En jätterosa tjej vars ringsignal lät så här: "Monday PARTY, tuesday PARTY", sen svarade hon så jag hörde inte mer men jag kan nog gissa hur den fortsatte.
2. En kvinna som satt bredvid mig och snörvlade. Började fundera på vad det var och var nära på att fråga hur det var med henne, men sen kom jag på att det är pollentider.
3. Ett gäng guyzz som levde om jättemycket vilket gjorde att kvinnan mittemot mig log (???) lite skämtsamt mot mig och pollenkvinnan som så här "gud vad dom lever om, hehe...", vi log tillbaka. Sen öppnade en av grabbisarna en bärs.
4. Vissa iförda linnen, andra dunjacka (!?). Stockholmsvärmen skapar variation.
5. Minst 100 iPhones. Minst.

Valborg och dess konsekvenser

Min episka valborg resulterade i ett blåmärke och två rivmärken. Spring inte i en mörk skog.

RSS 2.0