klarabloggen.blogg.se finns inte längre

Mina vänner! Fans! Fiender! Bloggreaders! Jag hade ju tänkt att göra en maffig avslutning men likt många andra grejer i mitt liv är jag bra på att komma på projekt men desto mindre bra på att slutföra dom. Mitt senaste projekt är dock pågående och vid liv, jag har fått en bloggsparkle likt förr och lever ut den på http://avklarat.tumblr.com/. Häng med dit om ni vill, annars säger jag adjö. Så mycket glädje och ångest på samma ställe. Det skrämmer mig lite. Hejdå. Sentimentalt.

Puss.
 
mvh Klarabloggen 

avklarat.tumblr.com

Mina kära läsare, hur få eller många ni än må vara. Mitt bloggbehov måste stillas! Mina tankar måste ut! Allt ska dokumenteras!  Däremot tänkte jag byta plattform. Ni finner mig nu på: http://avklarat.tumblr.com/ , mycket lättare med iPhonisen på alla sätt och vis. Och så estetiskt tilltalande! Bra va.
 
Den här bebisen har följt med mig sen 2008 så det vore tråkigt att avsluta så här, jag ska klura på ett maffigt avslut. Måste göra det på ett hederligt sätt för jag är ju så sentimental av mig och gillar att avsluta saker. Därefter ska den lösenordsskyddas för att sedan bevaras för evigt. Fyra år av mitt liv!!!!!! Sjukt!!!!! Tänker mig att mina future kidz ska kunna klicka in här sen och se mina minnesvärda tonår. 
 
:')
 
 

RSS 2.0